QUOTE(lavita77 @ 2015 05 03, 11:08)
Man patinka tokie ,kaip sis serialas,Uzdrausta meile,Ugnis ir ledas,zodziu tokie kur uzkabina ir negali sustoti neziurejusi
Sveiki,
na siaip labai sunku ka nors parekomenduoti, nes zmones skirtingi dalykai uzkabina
Kaip suprantu, labiau megstat tokius siuolaikiskesnius, ne "senesniais" laikais kvepiancius serialus...
As siuo metu ziuriu " 20 minuciu'- "20 Dakika". Cia toks detektyvas labiau. Nors vyras jau toks super duper mylintis zmona ir viskam ryztasi butent is meiles jai, taciau meiles scenu nedaug, nes pagrindine heroje visa seriala sedi kalejme :)taciau intriga gerai islaikyta, pats nufilmavimas idomus. Seriju nedaug.
Taip pat visu giriamas "Merhamet". As ji pradejau ziureti, bet kadangi jis su titrais, tai siek tiek " uzleidau" ziurejimo procesa. Siaip kiek maciau, tai serialas geras. Ypac jeigu megstat paverkti Patinka, kad veiksmas is dabarties, persikelineja i praeiti.
Jeigu megstat serialus apie jaunimeli. Tai man labiausiai girdeti: "Medcezir"," Gunesi Beklerken", "Adini Feriha Koydum". Man atrodo jie nei vienas nera pilnai igarsinti. As maciau tik kelias " Medcezir" serijas, tai labai graziai nufilmuotas, prabangiai atrodantis serialas.( Sio serialo atskira temute yra Sm).
Na dar galite pabandyti uzmesti aki i per musu Tv rodytus serialus: " Atpilda" - "Ezel", " Meile ir bausme" - "Ask ve Ceza". Pirmasis man visai patiko. Jame daug kriminalo, lavonu, kraujo, kersto. Bet irgi tokia drama, reikalaujanti asaru "Meile ir Bausme" man toks paprastas serialas. Idomiausia man jame buvo klanu gyvenimas.
Na mano mylimas serialas " Be kaltes kalta" , taciau jeigu megstat dinamika, veiksma ir panasiai, abejoju, kad Jums patiks. Nes daug kam jis istemptas, niurokas. Jeigu ziuret iskart po KPA, tai nesiulyciau, nes tikrai "letokai" ziurisi. Bet siaip labai myliu sia Fatmagules ir Kerimo istorija.
Na dar yra "Karadajus", jis KPA scenarisciu kurinukas. Labai daug seriju. Irgi kiek supratau gerieciams nesiseka, blogieciai visada protingi, visada laimi... Daug mirciu... Bet jis apie senesnius laikus.
As dar ziurejau: " Beganti laika", " bir bulut olsam" - bet jie tokie " savotiski", tad abejoju ar Jums patiks
Siaip yra dabar daug tu nauju serialu, nes juos ten kaip blynus kepa. Tad jeigu nesate labai isranki, galima kazka " ziuretino" atrasti As pati nezinau, gal irgi bandysiu ka nors naujo nuo rudens issirinkti. Vasara gal ilsesiuos arba klipus ziuresiu, o gal senus prasukinesiu
Gal is sito saraso, jums kas tiks?
http://latino-serial..._online/page/2/
Dar SM yra turkisku serialu tema. Ten merginos gal ka parekomenduotu.