Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(lavita77 @ 2015 05 03, 11:08)
Man patinka tokie ,kaip sis serialas,Uzdrausta meile,Ugnis ir ledas,zodziu tokie kur uzkabina ir negali sustoti neziurejusi wink.gif

Sveiki,
na siaip labai sunku ka nors parekomenduoti, nes zmones skirtingi dalykai uzkabina smile.gif
Kaip suprantu, labiau megstat tokius siuolaikiskesnius, ne "senesniais" laikais kvepiancius serialus...
As siuo metu ziuriu " 20 minuciu'- "20 Dakika". Cia toks detektyvas labiau. Nors vyras jau toks super duper mylintis zmona ir viskam ryztasi butent is meiles jai, taciau meiles scenu nedaug, nes pagrindine heroje visa seriala sedi kalejme :)taciau intriga gerai islaikyta, pats nufilmavimas idomus. Seriju nedaug.

Taip pat visu giriamas "Merhamet". As ji pradejau ziureti, bet kadangi jis su titrais, tai siek tiek " uzleidau" ziurejimo procesa. Siaip kiek maciau, tai serialas geras. Ypac jeigu megstat paverkti smile.gif Patinka, kad veiksmas is dabarties, persikelineja i praeiti.

Jeigu megstat serialus apie jaunimeli. Tai man labiausiai girdeti: "Medcezir"," Gunesi Beklerken", "Adini Feriha Koydum". Man atrodo jie nei vienas nera pilnai igarsinti. As maciau tik kelias " Medcezir" serijas, tai labai graziai nufilmuotas, prabangiai atrodantis serialas.( Sio serialo atskira temute yra Sm).

Na dar galite pabandyti uzmesti aki i per musu Tv rodytus serialus: " Atpilda" - "Ezel", " Meile ir bausme" - "Ask ve Ceza". Pirmasis man visai patiko. Jame daug kriminalo, lavonu, kraujo, kersto. Bet irgi tokia drama, reikalaujanti asaru ax.gif "Meile ir Bausme" man toks paprastas serialas. Idomiausia man jame buvo klanu gyvenimas.

Na mano mylimas serialas " Be kaltes kalta" wub.gif , taciau jeigu megstat dinamika, veiksma ir panasiai, abejoju, kad Jums patiks. Nes daug kam jis istemptas, niurokas. Jeigu ziuret iskart po KPA, tai nesiulyciau, nes tikrai "letokai" ziurisi. Bet siaip labai myliu sia Fatmagules ir Kerimo istorija.

Na dar yra "Karadajus", jis KPA scenarisciu kurinukas. Labai daug seriju. Irgi kiek supratau gerieciams nesiseka, blogieciai visada protingi, visada laimi... Daug mirciu... Bet jis apie senesnius laikus.

As dar ziurejau: " Beganti laika", " bir bulut olsam" - bet jie tokie " savotiski", tad abejoju ar Jums patiks mirksiukas.gif

Siaip yra dabar daug tu nauju serialu, nes juos ten kaip blynus kepa. Tad jeigu nesate labai isranki, galima kazka " ziuretino" atrasti smile.gif As pati nezinau, gal irgi bandysiu ka nors naujo nuo rudens issirinkti. Vasara gal ilsesiuos arba klipus ziuresiu, o gal senus prasukinesiu biggrin.gif

Gal is sito saraso, jums kas tiks?
http://latino-serial..._online/page/2/

Dar SM yra turkisku serialu tema. Ten merginos gal ka parekomenduotu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 05, 10:05)
Taip pat visu giriamas "Merhamet".

Nu nu, ir kas tie visi? nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 05, 11:05)
Sveiki,
na siaip labai sunku ka nors parekomenduoti, nes zmones skirtingi dalykai uzkabina smile.gif
Kaip suprantu, labiau megstat tokius siuolaikiskesnius, ne "senesniais" laikais kvepiancius serialus...
As siuo metu ziuriu " 20 minuciu'- "20 Dakika". Cia toks detektyvas labiau. Nors vyras jau toks super duper mylintis zmona ir viskam ryztasi butent is meiles jai, taciau meiles scenu nedaug, nes pagrindine heroje visa seriala sedi kalejme :)taciau intriga gerai islaikyta, pats nufilmavimas idomus. Seriju nedaug.

Taip pat visu giriamas "Merhamet". As ji pradejau ziureti, bet kadangi jis su titrais, tai siek tiek " uzleidau" ziurejimo procesa. Siaip kiek maciau, tai serialas geras. Ypac jeigu megstat paverkti smile.gif Patinka, kad veiksmas is dabarties, persikelineja i praeiti.

Jeigu megstat serialus apie jaunimeli. Tai man labiausiai girdeti: "Medcezir"," Gunesi Beklerken", "Adini Feriha Koydum". Man atrodo jie nei vienas nera pilnai igarsinti. As maciau tik kelias " Medcezir" serijas, tai labai graziai nufilmuotas, prabangiai atrodantis serialas.( Sio serialo atskira temute yra Sm).

Na dar galite pabandyti uzmesti aki i per musu Tv rodytus serialus: " Atpilda" - "Ezel", " Meile ir bausme" - "Ask ve Ceza". Pirmasis man visai patiko. Jame daug kriminalo, lavonu, kraujo, kersto. Bet irgi tokia drama, reikalaujanti asaru ax.gif "Meile ir Bausme" man toks paprastas serialas. Idomiausia man jame buvo  klanu gyvenimas.

Na mano mylimas serialas " Be kaltes kalta" wub.gif , taciau jeigu megstat dinamika, veiksma ir panasiai, abejoju, kad Jums patiks. Nes daug kam jis istemptas, niurokas. Jeigu ziuret iskart po KPA, tai nesiulyciau, nes tikrai "letokai" ziurisi. Bet siaip labai myliu sia Fatmagules ir Kerimo istorija.

Na dar yra "Karadajus", jis KPA scenarisciu kurinukas. Labai daug seriju. Irgi kiek supratau gerieciams nesiseka, blogieciai visada protingi, visada laimi... Daug mirciu... Bet jis apie senesnius laikus.

As dar ziurejau: " Beganti laika", " bir bulut olsam" - bet jie tokie " savotiski", tad abejoju ar Jums patiks  mirksiukas.gif

Siaip yra dabar daug tu nauju serialu, nes juos ten kaip blynus kepa. Tad jeigu nesate labai isranki, galima kazka " ziuretino" atrasti smile.gif As pati nezinau, gal irgi bandysiu ka nors naujo nuo rudens issirinkti. Vasara gal ilsesiuos arba klipus ziuresiu, o gal senus prasukinesiu biggrin.gif

Gal is sito saraso, jums kas tiks?
http://latino-serial..._online/page/2/

Dar SM yra turkisku serialu tema. Ten merginos gal ka parekomenduotu. 4u.gif

Oi didelis aciu uz issamu pasiulyma 4u.gif Nemazai is jusu isvardintu serialu esu maciusi,be kaltes kalta labai patiko,butent del Kerimo ir pradejau ziureti si seriala smile.gif Begantis laikas dabar ziuriu per tv,visai nieko toks,uzkabina,bet jau labai ilgas bus,berods 180 seriju.Zodziu paziuresiu kara para ask ir tada kazka paziurinesiu naujo,gal kas ir patiks,nors zinau is po sio serialo koki pora savaiciu dar svaigsiu doh.gif biggrin.gif Labai jau as isijauciu i tuos serialus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 05 05, 12:22)
Nu nu, ir kas tie visi? nail.gif biggrin.gif

biggrin.gif na, kazkas i ausi pasnibzdejo, kad tik geri atsiliepimai biggrin.gif
Atsakyti
Ar siandiena bus rodoma 45 serija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 05 06, 10:38)
Ar siandiena bus rodoma 45 serija? smile.gif

taip bus smile.gif
Kiek supratau, dabar iki pabaigos jau rodys kiekvina treciadieni, be pertrauku. Nes futbolo transliacijas perkele i kitas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 06, 12:23)
taip bus smile.gif
Kiek supratau, dabar iki pabaigos jau rodys kiekvina treciadieni, be pertrauku. Nes futbolo transliacijas perkele i kitas dienas smile.gif

Oi,tai super tada,nes kazkaip galvojau,kad futbolas gali vel viska prailginti ;)Nebesulaukiu nauju seriju,nes 44 tokia su intriga buvo,visai neblogai ziurejosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 05 06, 13:59)
Oi,tai super tada,nes kazkaip galvojau,kad futbolas gali vel viska prailginti ;)Nebesulaukiu nauju seriju,nes 44 tokia su intriga buvo,visai neblogai ziurejosi  smile.gif

na as tai jau noreciau, kad i pabaiga eitu tos intrigos. Leistu zmonems normaliai pagyvent biggrin.gif nei jie valgo, nei miega normaliai. Vis problemu atsiranda biggrin.gif Tai galetu jau senas tas intrigas uzbaigti, aisku, pirmiausia jas reikia prisiminti lotuliukas.gif Man dabar idomiausia, kas per viena ta Tiotka biggrin.gif nu bet kokia boba gera parinkta, baisesne uz mara, o kai sypke numeta, tai net kasnis burnj gali uzstrigti biggrin.gif Bet man atrodo jos tikslas - pinigeliai g.gif O Elif man gaila, nu rimtai galima isprotet, jei ne viena nelaime, tai kita doh.gif kiek gi galima...Isvis nors viena serija, galetu padaryti be jokiu " problemu". Tokia naivia, grazia, visi laimingi, niekas niekur neskuba, dziaugiasi zmones vienas kitu lotuliukas.gif Bet kur tau... smile.gif
O siaip tai mano skoniui per visa seriala, man va, kad taip visiskai nepatiktu serija, gal kokias 3-4 suskaiciuociau. Siaip nors nervuoja mane cia daug kas, bet vistiek patinka lotuliukas.gif
Tiesa, jau raso, kad dar papildomai 2 serijom pailgino seriala. Aceit bus 52 serijos. Bet cia kol nebus oficialaus patvirtinimo, neapsimoka tiketi biggrin.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=kCx0PAST_w0

Koks komisaras su Elif saldainiai wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 05 07, 11:32)
https://www.youtube....h?v=kCx0PAST_w0

Koks komisaras su Elif saldainiai  wub.gif  smile.gif

biggrin.gif aha wub.gif jau man sita Engino fotosesija wub.gif , tai turbut 100 kartu isziureta lotuliukas.gif siaip butu smagu, kad jiems kokia bandra fotosesija padarytu, fanai ten jau zyzia istisai, bet deja deja... Tenka kadrus sujungineti biggrin.gif
O siaip tai na jau labai jie man graziai ziurisi, dziaugsmelis mano akiai wub.gif wub.gif wub.gif

Tiesa, ziurejos vakar serija? kas per siaubakai vyksta? blink.gif blink.gif matyt sceanaristes ziuri " Vaiksciojancius negyvelius" doh.gif Kazkaip su ta koja, man cia per ziauru...O tetule tai isvis gera - savo broleli uzsake nugalabyt doh.gif
Papildyta:
na uzrodet Jus cia man, dabar reikalu nepasidarysiu, reiks klipus ziureti lotuliukas.gif

user posted image

Cia uz kadro. Kazkam juokinga, o kazkas uz kompo bliauna lotuliukas.gif
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=62syjVNkWzA
Va fotosesijos video wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 07 gegužės 2015 - 12:37
user posted image
Na ir dar biski wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Akims malonumas komisaras wub.gif Zinokite vakar nepaziurejau,taip kad nieko dar nzn unsure.gif
Atsakyti