Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(lavita77 @ 2015 04 20, 10:34)
Sveikos merginos,susinervinusi ir as esu,oi tas musu komisaras grybu,grybas.... schmoll.gif Nervas ima juodas.Zodziu,ziuresime kokiu dar grybu pripjaus.Anonse rodo,kad Elif gaus DNR atsakymus ir juose kaip supratau komisaras tevas tikrasis,bet jauciu cia bus tetule prikisusi pirstus,kaip manote?  smile.gif

Tai cia faktas, kad cia visos troikos darbeliai: tiotkos, Levuskos ir Ipules doh.gif greiciau visi trys dingtu, nes as i juos ziuret negaliu lotuliukas.gif Tipo testas turejo po 6 savaiciu buti padarytas, o sast iskart kita diena jau rezultatai pas Levuska atsirado. Laukiu as tos dienos, kai viskas isaiskes ir kazkieno grazus veidelis, bus biskeli " papuostas" biggrin.gif O ant tiotkos as isvis pikta, tai *****, eik savo pretenzijas reisk Chusikui, o ne atejus i svetimus namus, senam zmogui, kuris ka tik grizo is ligonines akis drasko. Tipo dar aukstuomene vaidina. Aisku, lengviausia ant silpnesniu issilieti doh.gif
Komisaras, taigi praeitoje serijoje, viska Elif pasake, kad visad didziavosi savo seima, tikejosi, kad jau apsuptyje visi teisingi geri zmones. Ir Elif aiskino, kaip gyvent reikia. Gyvenimo pamoku ja moke, o pasirodo, kad gyvenime artimiausi zmones ir meluoja ir, kad niekada nesakyk niekada... Kad sparnuotom frazem kalbedavo, o pasirodo gyvenime visai ne taip yra. Siaip labai geri ten tie zodziai buvo pasakyti...Zmogzudyste juos sujunge, o zmogzudys isskyre...

Ir gaila man jau komisaro ir jos seimos. Nes butent seima atsiims uz visus Chusiuko darbelius... Taigi aplinkiniams jie dabar visada bus: zudiko motina, broliu, zmona ir vaikais. Va man cia tai tragedija. Kaip jeims patiems gyvent toliau... O Chusiukas tai isvis "padliuga" kokiu reta, dar aiskina, kad Omeras tures dabar ne tik motina pasirupinti, o dar abiem jo seimynom doh.gif Idomu is kokios algeles tas komisaras tiek zmoniu islaikys doh.gif isvis man vis gaila budavo to Chusiuko, bet jis man net zu mesininka dabar zemesnio lygio. Motinos vos neuzdusino, vaikas masinoj sedi, o tas stiklus dauzo. Ir dar savo asaras krokodilines lieja. Ir dar broliui aiskina, kad jis dabar vos ne kaltas, jog jo vaikai be tevo liko. Nu pipiec!!!!!!!!!!!
Zodziu butu buve keista, jeigu komisaras, uzgriuvus tokiai ziauriai teisybei butu likes adekvatus... Isvis jam ten visaks susisuke...ir draugeliai tai geri pas ji doh.gif ne tai, kad zmogu paprotintu, ne, dar labiau skatina, tokias melagystes doh.gif Nu atsilikeliai jie ten visi doh.gif

Aisku, as jo to poelgio su tuo Ipek melu, nepateisinu, bet jis ir pats prisipazista, kad jis tada nieko nesumaste.... Nu grybas, uz tai, tai juodas... doh.gif Asilas, sudzius doh.gif Bet kazkaip man per tas dvi serijas, sumazejo pyktis biggrin.gif Zodziu pyktis i gailesti perejo biggrin.gif
Bet as tikiuosi Elif anksciau ar veliau supras ji...
Tik nebedaug seriju liko, o problemos nesibaigia doh.gif dabar su tuo testu bus nesamoniu garantuotai doh.gif
Zodziu, sunkai tiketina, realybej turbut isvis neimanoma, kad mano Elmerai gyvens ilgai ir laimingai, bet cia serialas, tai gal kokioj paskutinej serijoje ivyks stebuklas biggrin.gif

Papildyta:
nepykit uz toki ilga posta, bet as jau kai uzsivedu, man sunku sustoti lotuliukas.gif
per tas paskutines serijas, as tiek prisinervinau, prisiblioviau, kad galeciau turbut kalbet ir kalbet biggrin.gif

Atsakyti
na ir dar ka tik perskaiciau ozeta treciadienio serijos doh.gif
Levuska, jau meileje prisipazita. Ipek jau irgi praeitoj serijoj komisara "ciupint"pradejo ir tipo: bus visada jo pusej doh.gif Taip, kad kiekvienas jau turi kitas potencialias antras puses lotuliukas.gif Ne! mano nervams, nelemta nusiraminti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 20, 12:43)
na ir dar ka tik perskaiciau ozeta treciadienio serijos  doh.gif
Levuska, jau meileje prisipazita. Ipek jau irgi praeitoj serijoj komisara "ciupint"pradejo ir tipo: bus visada jo pusej doh.gif  Taip, kad kiekvienas jau turi kitas potencialias antras puses lotuliukas.gif Ne! mano nervams, nelemta nusiraminti lotuliukas.gif

As dabar tik 40 serija pradedu ziureti,nes niekaip laiko nerandu smile.gif O jus rasykite,jus daug domites siuo serialu,tai geru minciu parasote 4u.gif Beje,o kiek seriju liko?
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 04 20, 11:57)
As dabar tik 40 serija pradedu ziureti,nes niekaip laiko nerandu  smile.gif O jus rasykite,jus daug domites siuo serialu,tai geru minciu parasote  4u.gif Beje,o kiek seriju liko?

Is viso bus 50 seriju. Turetu baigtis 06.10. Jeigu del futblolo kuri serija nenusikels.
Treciadieni bus 43 serija, tai nebedaug liko smile.gif
*****, nezinojau, kad Jus dar nepaziurejot seriju, buciau neprirasius ivykiu i prieki lotuliukas.gif
Smagaus ziurejimo, bet Jums gal viskas kitaip pasirodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 20, 14:01)
Is viso bus 50 seriju. Turetu baigtis 06.10. Jeigu del futblolo kuri serija nenusikels.
Treciadieni bus 43 serija, tai nebedaug liko smile.gif
*****, nezinojau, kad Jus dar nepaziurejot seriju, buciau neprirasius ivykiu i prieki  lotuliukas.gif
Smagaus ziurejimo, bet Jums gal viskas kitaip pasirodys smile.gif

O treciadieni LT laiku kelinta rodys. Gal eis paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgisius @ 2015 04 20, 15:28)
O treciadieni LT laiku kelinta rodys. Gal eis paziureti smile.gif

Na siaip prasideda 20,00. Bet dar pakartojimas praeitos serijos, plius reklama. Tai gaunasi, kokia 20.45. Tik ilga serija bus, nes praeitos dali nukirpo, tad gal ir koki 20,30 prasides.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 20, 17:37)
Na siaip prasideda 20,00. Bet dar pakartojimas praeitos serijos, plius reklama. Tai gaunasi, kokia 20.45. Tik ilga serija bus, nes praeitos dali nukirpo, tad gal ir koki 20,30 prasides.

Bandysiu laime smile.gif
Atsakyti
Gal netycia kazkur yra 42 serija su rusisku igarsinimu? ax.gif Labai jau tingisi tuos titrus skaityti,o taip norisi paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 04 21, 15:39)
Gal netycia kazkur yra 42 serija su rusisku igarsinimu? ax.gif Labai jau tingisi tuos titrus skaityti,o taip norisi paziureti  smile.gif

nea, nera, geriausiu atveju bus savaitgali smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galite rekomenduoti dar koki turku seriala uzkabinanti smile.gif ,nes kai sis baigsis noresis vel kazko tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 05 01, 17:30)
Merginos gal galite rekomenduoti dar koki turku seriala uzkabinanti  smile.gif ,nes kai sis baigsis noresis vel kazko tokio  ax.gif

O ką jus jau ziurejot?
Kokie labiau patinka?
Kurie aktoriai labiau prie širdies?
Ir ar reikia įgarsinimo, ar titrų užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 05 01, 19:41)
O ką jus jau ziurejot?
Kokie labiau patinka?
Kurie aktoriai labiau prie širdies?
Ir ar reikia įgarsinimo, ar titrų užtenka?

Man patinka tokie ,kaip sis serialas,Uzdrausta meile,Ugnis ir ledas,zodziu tokie kur uzkabina ir negali sustoti neziurejusi wink.gif
Atsakyti