QUOTE(lavita77 @ 2015 04 20, 10:34)
Sveikos merginos,susinervinusi ir as esu,oi tas musu komisaras grybu,grybas.... Nervas ima juodas.Zodziu,ziuresime kokiu dar grybu pripjaus.Anonse rodo,kad Elif gaus DNR atsakymus ir juose kaip supratau komisaras tevas tikrasis,bet jauciu cia bus tetule prikisusi pirstus,kaip manote?
Tai cia faktas, kad cia visos troikos darbeliai: tiotkos, Levuskos ir Ipules greiciau visi trys dingtu, nes as i juos ziuret negaliu Tipo testas turejo po 6 savaiciu buti padarytas, o sast iskart kita diena jau rezultatai pas Levuska atsirado. Laukiu as tos dienos, kai viskas isaiskes ir kazkieno grazus veidelis, bus biskeli " papuostas" O ant tiotkos as isvis pikta, tai *****, eik savo pretenzijas reisk Chusikui, o ne atejus i svetimus namus, senam zmogui, kuris ka tik grizo is ligonines akis drasko. Tipo dar aukstuomene vaidina. Aisku, lengviausia ant silpnesniu issilieti
Komisaras, taigi praeitoje serijoje, viska Elif pasake, kad visad didziavosi savo seima, tikejosi, kad jau apsuptyje visi teisingi geri zmones. Ir Elif aiskino, kaip gyvent reikia. Gyvenimo pamoku ja moke, o pasirodo, kad gyvenime artimiausi zmones ir meluoja ir, kad niekada nesakyk niekada... Kad sparnuotom frazem kalbedavo, o pasirodo gyvenime visai ne taip yra. Siaip labai geri ten tie zodziai buvo pasakyti...Zmogzudyste juos sujunge, o zmogzudys isskyre...
Ir gaila man jau komisaro ir jos seimos. Nes butent seima atsiims uz visus Chusiuko darbelius... Taigi aplinkiniams jie dabar visada bus: zudiko motina, broliu, zmona ir vaikais. Va man cia tai tragedija. Kaip jeims patiems gyvent toliau... O Chusiukas tai isvis "padliuga" kokiu reta, dar aiskina, kad Omeras tures dabar ne tik motina pasirupinti, o dar abiem jo seimynom Idomu is kokios algeles tas komisaras tiek zmoniu islaikys isvis man vis gaila budavo to Chusiuko, bet jis man net zu mesininka dabar zemesnio lygio. Motinos vos neuzdusino, vaikas masinoj sedi, o tas stiklus dauzo. Ir dar savo asaras krokodilines lieja. Ir dar broliui aiskina, kad jis dabar vos ne kaltas, jog jo vaikai be tevo liko. Nu pipiec!!!!!!!!!!!
Zodziu butu buve keista, jeigu komisaras, uzgriuvus tokiai ziauriai teisybei butu likes adekvatus... Isvis jam ten visaks susisuke...ir draugeliai tai geri pas ji ne tai, kad zmogu paprotintu, ne, dar labiau skatina, tokias melagystes Nu atsilikeliai jie ten visi
Aisku, as jo to poelgio su tuo Ipek melu, nepateisinu, bet jis ir pats prisipazista, kad jis tada nieko nesumaste.... Nu grybas, uz tai, tai juodas... Asilas, sudzius Bet kazkaip man per tas dvi serijas, sumazejo pyktis Zodziu pyktis i gailesti perejo
Bet as tikiuosi Elif anksciau ar veliau supras ji...
Tik nebedaug seriju liko, o problemos nesibaigia dabar su tuo testu bus nesamoniu garantuotai
Zodziu, sunkai tiketina, realybej turbut isvis neimanoma, kad mano Elmerai gyvens ilgai ir laimingai, bet cia serialas, tai gal kokioj paskutinej serijoje ivyks stebuklas
Papildyta:
nepykit uz toki ilga posta, bet as jau kai uzsivedu, man sunku sustoti
per tas paskutines serijas, as tiek prisinervinau, prisiblioviau, kad galeciau turbut kalbet ir kalbet