QUOTE(lavita77 @ 2015 02 05, 10:02)
Na visgi paziurejau online,ten kur is karto ruses vercia.Zodziu patiko man taip ziureti,paskaityti rusiu pamastymus,gerai praleidau laika
O serija,na ka as zinau,kaip ir forume rase<Elif scenaristes padare kaip agente 007,arba Turku Lara Kroft
Zodziu atrodo jau viskas rutuliuojasi I pabaiga,bet ir vel kazka primasto,svarbiausia,kad nenusigrybautu,nors jau ir dabar grybo pripjauna
Iskilo ir man toks pamastymas,pries antrojo sezono pradzia rode anonsa,kur Omeras pasipersa Elif kelte,paskui juk ji dar sulaikyti turi,tai jauciu cia dar patems guma
Na man irgi serija visai nieko, tokia su fantastikos ir komedijos elementais
Bet, kad cia man daug dalyku nutolusiu nuo realybes, tai nieko
As kai nesigilinu i logika, su ironija draugauju, tai man smagiai ziurisi tos visos scenarisciu sugalvotos nesamones
Aisku galejo ir biski rimciau paziuret rezisierius i ta scena. Galejo biski realiau viska nufilmuoti. Na bet svarbu mergickos gyvos.
Elif tai supermoteris - viena pati banditus i vieta padejo, tie vos i kelnes nepridejo
Na komisarui su tokia moterim neliudna bus gyvenime. Dar is jos reiktu super duper dalykeliu pasimokyt
Masina tai isvis kaip Betmeno, turbut nepersaunama
Kas liecia anonsus, tai ten anonsai visam antram sezonui. Tos scenos buna parodytos, kad ziurovas mazdaug zinotu, ko gali tiketis is to antro sezono. Bet buna taip, kad butent tu scenu net nebuna seriale
Tai gali buti, kad nebus cia jokio laivuko
O kaip supratau is foto, tai vakar beveik visa serialo komanda susirinke draugiskai ziurejo ta serija. Idomu, jie patys nesijuoke is tokiu "nuotykiu"
Del patempino nezinau, na maximum, jeigu filmuotu iki birzelio pradzios, gautusi, kad liko koks 15 seriju. Na, bet as manau, kad anksciau jie baigs. Netikiu, kad nufilmuos daugiau nei 10 seriju.