Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

[quote=lavita77,2014 12 02, 22:01]
[quote=Raimusiuxxx,2014 12 01, 15:15]
Smagu, kad grizot 4u.gif
bet visai objektyviai vertinant pats " Kuzej Gunej" serialas tikrai stipresnis nei KPA. smile.gif
Zinokit pritarsiu jums,kad visgi Kuzejus daug stipresnis nei KPA smile.gif
[/quote]
tai cia nera net ka gincytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia ir aš pritarsiu biggrin.gif

Vien dėl UM ir Kuzey Guney toms scenaristėms galiu atleisti Kurto nesėkmę. KPA pradžia buvo stipri, bet dabar jau išsisėmė kaip reikiant. Aš jau kelių serijų nemačiau, nes kažkaip nebeveža. Bet prie progos, aišku, reiks pažiūrėti smile.gif Kai badas ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 23:36)
Čia ir aš pritarsiu biggrin.gif

Vien dėl UM ir Kuzey Guney toms scenaristėms galiu atleisti Kurto nesėkmę. KPA pradžia buvo stipri, bet dabar jau išsisėmė kaip reikiant. Aš jau kelių serijų nemačiau, nes kažkaip nebeveža. Bet prie progos, aišku, reiks pažiūrėti smile.gif Kai badas ateis biggrin.gif

Na, kad tu scenarisciu visi darbai buvo geri iki Kurto. Kiek zinau, visi turejo stiprius reitingus ir pan.
Nors KPA scenarisciu, kiek zinau, irgi visi darbai gerai, nes jie beveik visi turi 3 sezonus. Vadinasi buvo irgi stiprus reitingai. Bet, deja, nei vieno ju darbo nemacius. smile.gif Na, bet gal kada ateity susipazinsiu biggrin.gif
p.s. ten kas prase naujienu, tai yra 26 serija su igarsinimu Turkcinemoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 03 gruodžio 2014 - 09:42
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 03, 08:41)
Na, kad tu scenarisciu visi darbai buvo geri iki Kurto. Kiek zinau, visi turejo stiprius reitingus ir pan.
Nors KPA scenarisciu, kiek zinau, irgi visi darbai gerai, nes jie beveik visi turi 3 sezonus. Vadinasi buvo irgi stiprus reitingai. Bet, deja, nei vieno ju darbo nemacius. smile.gif Na, bet gal kada ateity susipazinsiu biggrin.gif
p.s. ten kas prase naujienu, tai yra 26 serija su igarsinimu Turkcinemoj 4u.gif

Na, Halilas su Menekse nei reitingais, nei stiprumu nepasizymejo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Labai tylu cia pastaruoju metu ;)Norejau paklausti,nematau youtubeje 34 serijos anonso,tai taip iseina,kad neberodys sio serial unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 01 28, 10:45)
Sveikutes  smile.gif Labai tylu cia pastaruoju metu ;)Norejau paklausti,nematau youtubeje 34 serijos anonso,tai taip iseina,kad neberodys sio serial  unsure.gif ?

laba 4u.gif
Tai, kad turbut as cia istikimo ziuretoja belikau biggrin.gif rodys, rodys. Tiesiog del futbolo varzybu, kurios ispuola treciadieniais atideda serija arba ja rodo gerokai veliau aggressive.gif biggrin.gif Todel siandien rodys tik 33 serija. Fanai ten visokias peticijas raso kanalui, kad nebeatideliotu seriju, tai bus matyt kaip cia bus biggrin.gif Mano manymu, seriala iki kovo 12 turetu tikrai rodyti mirksiukas.gif

p.s. Tiesa, as kai online ziuriu, tai matau, kad seriala ziuri panele/ponia vardu Laura (is Vilniaus), butu smagu, kad ir ji cia parasytu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 28, 11:58)
laba 4u.gif
Tai, kad turbut as cia istikimo ziuretoja belikau biggrin.gif rodys, rodys. Tiesiog del futbolo varzybu, kurios ispuola treciadieniais atideda serija arba ja rodo gerokai veliau  aggressive.gif  biggrin.gif Todel siandien rodys tik 33 serija. Fanai ten visokias peticijas raso kanalui, kad nebeatideliotu seriju, tai bus matyt kaip cia bus biggrin.gif Mano manymu, seriala iki kovo 12 turetu tikrai rodyti mirksiukas.gif

p.s. Tiesa, as kai online ziuriu, tai matau, kad seriala ziuri panele/ponia vardu Laura (is Vilniaus), butu smagu, kad ir ji cia parasytu smile.gif  4u.gif

Oi tai nudziuginot ;)Pradejau toliau ziureti ir vel isijauciau,susirgau biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 01 28, 11:46)
Oi tai nudziuginot ;)Pradejau toliau ziureti ir vel isijauciau,susirgau  biggrin.gif  smile.gif

Nors as uz tai, kad netemptu labai gumos serialuose, bet noreciau, kad iki geguzes bent patemptu si seriala biggrin.gif kazkaip nenoriu dar atsisveikint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 28, 12:58)
Nors as uz tai, kad netemptu labai gumos serialuose, bet noreciau, kad iki geguzes bent patemptu si seriala biggrin.gif kazkaip nenoriu dar atsisveikint  biggrin.gif

As taip pat noriu,kad dar ilgiau parodytu smile.gif Beje,kiek suprantu Ipek sunus nera komisaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 02 01, 14:29)
As taip pat noriu,kad dar ilgiau parodytu  smile.gif Beje,kiek suprantu Ipek sunus nera komisaro? g.gif

Aš kaip suprantu, kad padarys taip, kad vaikas bus komisaro doh.gif doh.gif Nu banalesnio scenaristes dalyko negalėjo sugalvot doh.gif labai dziaugsiuos, jeigu bus kitaip biggrin.gif na, bet tada vaikiuka, jau kažkaip labai panašų i komisarą parinko smile.gif žodžiu, paskutine serija man žiauriai nepatiko, tai jau net nebezinau, lai geriau išsprendžia senas problemas, o nebeprigalvoja nauju biggrin.gif Ir reitingai paskutines serijos labai blogi, tai bus matyt kaip bus su tuo serialu. Bet vėl dėl futbolo, ji vėlai rodys. Vėl serija bus apkarpyta. doh.gif Na, bet čia mano liga, tas serialas. Negaliu neziuret lotuliukas.gif Tiesiog manau, kad geriau viska normaliai užbaigtų, negu vis kažkokiu nauju nesamoniu prigalvotu, kaip visokios buvusios su vaikais ir kriminalinėm praeitim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 01, 15:57)
Aš kaip suprantu, kad padarys taip, kad vaikas bus komisaro doh.gif  doh.gif Nu banalesnio scenaristes dalyko negalėjo sugalvot doh.gif labai dziaugsiuos, jeigu bus kitaip biggrin.gif na, bet tada vaikiuka, jau kažkaip labai panašų i komisarą parinko smile.gif žodžiu, paskutine serija man žiauriai nepatiko, tai jau net nebezinau, lai geriau išsprendžia senas problemas, o nebeprigalvoja nauju biggrin.gif  Ir reitingai paskutines serijos labai blogi, tai bus matyt kaip bus su tuo serialu. Bet vėl dėl futbolo, ji vėlai rodys. Vėl serija bus apkarpyta.  doh.gif Na, bet čia mano liga, tas serialas. Negaliu neziuret lotuliukas.gif Tiesiog manau, kad geriau viska normaliai užbaigtų, negu vis kažkokiu nauju nesamoniu prigalvotu, kaip visokios buvusios su vaikais ir kriminalinėm praeitim smile.gif

Mane tai suerzino tas buvusiu meiliu atsiradimas,zodziu noriu grazios pabaigos,kurioje Elif susituoktu su komisaru ir ilgai ,ir laimingai gyventu lotuliukas.gif Banalu,bet man tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2015 02 02, 12:33)
Mane tai suerzino tas buvusiu meiliu atsiradimas,zodziu noriu grazios pabaigos,kurioje Elif susituoktu su komisaru ir ilgai ,ir laimingai gyventu  lotuliukas.gif Banalu,bet man tinka  biggrin.gif

Tai as tokios pat noriu pabaigos lotuliukas.gif ir taip cia vien blogieciai, tai nors jie lai susizenija ir isvis vaziuoja i kokia Roma gyvent, toliau nuo tu visu savo giminaiciu lotuliukas.gif Na dar Arda man labai patinka, lai jam irgi gyvenime pasiseka biggrin.gif Daugiau del kitu nesuku galvos biggrin.gif
Atsakyti