Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 22, 20:38)
As apie komisara tyliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  lotuliukas.gif
O kas pamates tokia krasavica ne svytetu biggrin.gif

Griztant prie fyfinu temos, tai nzn nzn, bet yra tarp ju simpatija lotuliukas.gif
user posted image

Kokie jie cia simpatiulkos,na as negaliu kazkaip saves itikinti,kad komisaras fyfinus megsta doh.gif schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2014 09 23, 13:12)
Kokie jie cia simpatiulkos,na as negaliu kazkaip saves itikinti,kad komisaras fyfinus megsta  doh.gif  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai jis ju turbut ir nemegsta, cia mes megstam svaigti lotuliukas.gif Bent as tikiu, kad viskas pas komisara normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, jis lyg ir zada pasitaisyti ateinancioje serijoje ax.gif Matysim kaip ten bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 23, 14:11)
Na, jis lyg ir zada pasitaisyti ateinancioje serijoje  ax.gif Matysim kaip ten bus biggrin.gif

lotuliukas.gif tai va, tai va. Rytojaus serija komisarui lemiama biggrin.gif
Atsakyti
Na va, kazkas jau ir komiksus pradejo kurti apie sinjorina Elif ir serifa Omera biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 23, 14:17)
Tai jis ju turbut ir nemegsta, cia mes megstam svaigti lotuliukas.gif Bent as tikiu, kad viskas pas komisara normaliai lotuliukas.gif

Aaa,smaikstuoles lotuliukas.gif .Gaila butu toki grazuoli prarasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2014 09 23, 18:05)
Aaa,smaikstuoles  lotuliukas.gif .Gaila butu toki grazuoli prarasti  lotuliukas.gif

Va irodymas, kad viskas su juo gerai biggrin.gif zino ir per kur apkabinti reikia ir kur pabuciuoti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Tai visgi komisarui nepasiseks is visu triju,Elif prades lauzytis biggrin.gif Ziureti jis i mane tokiomis akimis ir suoktu tokiu balsu,buciau suskydusi is karto lotuliukas.gif Beje sioje serijoje man graziai atrode Niulifer ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2014 09 25, 08:48)
Tai visgi komisarui nepasiseks is visu triju,Elif prades lauzytis  biggrin.gif Ziureti jis i mane tokiomis akimis ir suoktu tokiu balsu,buciau suskydusi is karto  lotuliukas.gif  Beje sioje serijoje man graziai atrode Niulifer  ax.gif

Oi ir ne sakykit. Siandien dar iki galo neatsigavau ir po vakaryksciu nervu biggrin.gif Abydna man uz ta Omercika verysad.gif Elif vietoj buciau pamirsus visas Sami nesamones ir pati uzsikorus komisarui ant kaklo biggrin.gif Bet Sinjorina taip lengvai jo neatsikratys tongue.gif (foto is 18 serijos)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 25, 10:15)
Oi ir ne sakykit. Siandien dar iki galo neatsigavau ir po vakaryksciu nervu biggrin.gif Abydna man uz ta Omercika verysad.gif Elif vietoj buciau pamirsus visas Sami nesamones ir pati uzsikorus komisarui ant kaklo biggrin.gif Bet Sinjorina taip lengvai jo neatsikratys tongue.gif (foto is 18 serijos)
user posted image
user posted image

Ooo,nuotaika pasitaise po tokios foto,gerulis komisaras,prisirakino savo mylimaja ir niekur nepabegs sinjorita biggrin.gif
Atsakyti
Vakarykstis komisaro prisipazinimas savo Sinjorinai wub.gif
Омер: Элиф, помнишь ты ждала от меня ответа, ты спрашивала простил ли я тебя. Я тебя простил, любимая. Безусловную любовь я с тобою познал. Ты меня всему этому научила. Элиф ты камни за моим сердцем разрушила, твои глаза, взгляды, дрожание голоса когда ты говоришь и вдруг начинаешь нервничать, твои щеки начинающие краснеть, когда тебе неловко, всё это…это всё сделало меня другим Омером. Ты мне в душу запала, в самые вены проникла. Знаешь, у меня тоже внутри всё трепещет от каждого твоего дыхания, я хочу проводить с тобой время. Ты научила меня радоваться в самые печальные моменты, бес страха говорить о своих чувствах. Из нас двоих с самого начала ты была самая смелая, и всё ещё такая. Эта любовь, любовь всё меняет. Элиф, ты настолько сильная женщина, что смогла изменить такого человека, как я. Обладательница самых красивых глаз в этой жизни. Синьорина, какой бы ты ни была, кем бы ты ни была, я тебя со всеми ошибками и неправдами полюбил. И с каждым днём понимаю, что люблю всё больше.
Atsakyti