Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Maitefan @ 2014 09 18, 17:49)
[COLOR=yellow]Gal kas galėtų pageltonint ar Mustafa pabėgs iš kalėjimo?[COLOR=yellow] ax.gif

Cia koks Mustafa blink.gif As dar jokio nesutikau biggrin.gif

Jei is Fatmagiules tai nepabegs, bandys bet...
Atsakyti
Labai atsiprašau,ne ten parašiau. blush2.gif Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maitefan @ 2014 09 18, 10:01)
Labai atsiprašau,ne ten parašiau. blush2.gif Ačiū. 4u.gif

Nieko tokio... Aš iš karto nesusigaudžiau apie kokī čia Mustafa... Bet mes visus tuos serialus visos žinom lotuliukas.gif , ir visom maišosi
mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bet tinka Tuvanai tas gyvates vaidmuo lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 18, 10:32)
As nzn kas tau nauji vejai mirksiukas.gif Siaip daug vietu nesupratau iki galo, tad reiks vertimo. Na paaiskejo, kad Chusiukas su mesininku 6 metai kartu dirba. Vienas pries kita turi kompromatu. Niuliufer pakiso Elif blake, tad Metinas zino, kad Omeras apie pinigu plovima informuotas. Elif Omerui pasake, apie Asli ir Niuliufer su Metinu. Omeras jau itaria mesininka, tad nuejo pas ji ir gasdint pradejo, su savo barchatiniu balsu lotuliukas.gif Arda su Pelin pasibuciavo wub.gif na nzn lyg ir viskas biggrin.gif Ai Metinas dar savo vistele uz kudlu gerai patase, nes pamate kaip Mertas jai masazus dare. thumbup.gif  Bahar bande komisara kadrint, bet jis atsispyre gyvates kerams (mes tai nusprendem jog jis pagyvenusius fyfinus megsta). biggrin.gif Beja po sios serijos vel neaisku keik cia blogieciu, vel visi itartini pasidare lotuliukas.gif

Puiki serijos santrauka biggrin.gif thumbup.gif

Mergaites, del FB grupes. As ja sukuriau merginoms, su kuriomis seniai asmeniskai bendraujame ir pagrinde online perziuroms, kad cia neterstumem eterio, nes tiems, kas neziuri, tikrai neidomus musu komentarai ir emocijos, o prirasome puse temos per viena serija. Sulaukiau prasymu priimti i grupe is tokiu nariu, kurios nera nei vienos zinutes parase cia forume ir ju niku nesu maciusi blush2.gif FB juk daugiau maziau privati erdve blush2.gif Neisizeiskite, cia nieko asmenisko 4u.gif O, be to, mes ir is cia niekur dingti neketiname cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 19, 11:13)

Mergaites, del FB grupes. As ja sukuriau merginoms, su kuriomis seniai asmeniskai bendraujame ir pagrinde online perziuroms, kad cia neterstumem eterio, nes tiems, kas neziuri, tikrai neidomus musu komentarai ir emocijos, o prirasome puse temos per viena serija. Sulaukiau prasymu priimti i grupe is tokiu nariu, kurios nera nei vienos zinutes parase cia forume ir ju niku nesu maciusi  blush2.gif FB juk daugiau maziau privati erdve  blush2.gif Neisizeiskite, cia nieko asmenisko  4u.gif O, be to, mes ir is cia niekur dingti neketiname  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 19, 12:13)
Puiki serijos santrauka biggrin.gif  thumbup.gif

Mergaites, del FB grupes. As ja sukuriau merginoms, su kuriomis seniai asmeniskai bendraujame ir pagrinde online perziuroms, kad cia neterstumem eterio, nes tiems, kas neziuri, tikrai neidomus musu komentarai ir emocijos, o prirasome puse temos per viena serija. Sulaukiau prasymu priimti i grupe is tokiu nariu, kurios nera nei vienos zinutes parase cia forume ir ju niku nesu maciusi  blush2.gif FB juk daugiau maziau privati erdve  blush2.gif Neisizeiskite, cia nieko asmenisko  4u.gif O, be to, mes ir is cia niekur dingti neketiname  cool.gif

Na jei is cia nedingsite tai ir puiku,as taip pat ziuriu si seriala online,tik nekomentuoju,nes nelabai iseina su mazu vaiku smile.gif Kai randu laiko,paskaitineju jusu pastebejimus ir tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lavita77 @ 2014 09 19, 12:35)
Na jei is cia nedingsite tai ir puiku,as taip pat ziuriu si seriala online,tik nekomentuoju,nes nelabai iseina su mazu vaiku  smile.gif Kai randu laiko,paskaitineju jusu pastebejimus ir tiek  blush2.gif

Tai jus drasiai ir po serijos galit parasyt ka galvojat biggrin.gif man pvz visad idomu nuomones paskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 19, 13:40)
Tai jus drasiai ir po serijos galit parasyt ka galvojat biggrin.gif man pvz visad idomu nuomones paskaityt ax.gif

thumbup.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, cia taip kompanija seriala kitoms salims pristatineja. g.gif Visai nieko toks treileriukas. smile.gif

http://itv-intermedy...lack-Money-Love
Papildyta:
Na tokio ryskaus komisaro dar neteko matyt biggrin.gif
user posted image
Papildyta:

mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Aš dabar supratau kodėl jis man gražesnis biggrin.gif Pavalgė ir nėra lizdo ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
o siaip tai prisiminiau i ka jis man su ta kepka panasus. biggrin.gif Nzn ar kuri atsimenat, bet budavo seniau tokie video ziadimai (gal ir dabar dar yra). As pamenu labiausiai megdavau toki "Mario" toks zmogeliukas su barzda ir kepalusa turi ten visokias kliutis praeiti. Tai vat man komisaras cia vienas prie vieno tas Mario lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 19, 14:26)
Aš dabar supratau kodėl jis man gražesnis biggrin.gif Pavalgė ir nėra lizdo ant galvos biggrin.gif

Tai taip Aciu D. pavalge biggrin.gif Man pirmo sezono serijose jau stipriai jis per kudas buvo biggrin.gif Va o dabar viskas liux. Ir puzikas vietoj ir iskart peciai vel platus pasidare wub.gif Lizdas man netrugde. tongue.gif Bet siaip antram sezone jis tikrai "pasviezejo" ir Kivanco Basak jam rubus visai padorius pradejo parinkinet lotuliukas.gif ir SVARBIAUSIA nepamirsta markinuku prasagstyt biggrin.gif
Atsakyti