Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 18:31)

Tai kiek cia siandien tu anonsu biggrin.gif
Atsakyti
Atidirbinėja už pražiūrėtas akis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 20:07)
Atidirbinėja už pražiūrėtas akis  lotuliukas.gif

Turbut biggrin.gif pasiskaiciau, tai pasirodo tas sienu dazymas vos ne kas antram turku seriale pasitaiko biggrin.gif pas juos matyt cia didzioji romantika ax.gif ir zydra spalva jie megsta tongue.gif
Atsakyti
Na, aš kolkas su sienų dažymu tik Fatmagiulėj susidūriau. Šiaip ir vakarietiškuose filmuose bei reklamose čia labai populiarus momentas smile.gif
Papildyta:
Bet tai klausykit, kaip jam barzdą sutvarkė biggrin.gif Ar čia photoshopas? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tai as irgi tik Fatmagulej, bet pasirodo buvo ir 20 min. Ir kazkokiam kitam seriale su Tuba ir Karadajuj ir t.t. Na, bet ka noret, kai tiek tu serialu prikepta, tai jau turbut ir kartojasi tos scenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 15, 22:18)
Tai as irgi tik Fatmagulej, bet pasirodo buvo ir 20 min. Ir kazkokiam kitam seriale su Tuba ir Karadajuj ir t.t. Na, bet ka noret, kai tiek tu serialu prikepta, tai jau turbut ir kartojasi tos scenos biggrin.gif

Na, kadangi aš tie Gonulcelen, tiek Asi prasukinėjau, tai galėjau ir nepastebėt kaip kažkas sienas dazė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 22:17)

Bet tai klausykit, kaip jam barzdą sutvarkė biggrin.gif Ar čia photoshopas? biggrin.gif
user posted image

Nu geras biggrin.gif bet kazko nesa i photoshopa, nes ir kaklas keistai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Kažkam baisiai nepatiko, tai apskuto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš tai niekp prieš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 22:25)
Kažkam baisiai nepatiko, tai apskuto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš tai niekp prieš biggrin.gif

Man irgi gal visai ir graziau ziuretusi biggrin.gif
Atsakyti
Tai Husiuko almazai, pasirodo, dings bigsmile.gif lotuliukas.gif
Ir šiaip paskaičius serijos aprašymą, tai neatrodo ten viskas taip smagiai, kaip anonse sad.gif
Manau, greitai išvysime porą Elif - Levant rolleyes.gif
O tada jau tikrinsime komisaro nervų stiprumą biggrin.gif
Atsakyti
Aš vis paskaitinėju šitą temą, bet neprisiruošiu pradėt žiūrėt KPA (vieną kitą epizodą jau užmečiau akį), ir norisi, ir stabteliu. Man Kerimas toks mielas wub.gif tai vis delsiu pažindintis su Omeru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 22:42)

Ir šiaip paskaičius serijos aprašymą, tai neatrodo ten viskas taip smagiai, kaip anonse sad.gif
Manau, greitai išvysime porą Elif - Levant  rolleyes.gif
O tada jau tikrinsime komisaro nervų stiprumą biggrin.gif

Man atrodo visas serijos smagumas buvo parodytas antram anonse biggrin.gif
Kazkaip pradedu itarti, kad tiek Elif tiek komisaras viens kitam nervus tampys biggrin.gif Viena su Leventu, kitas su Bahar (ji vel nepridazyta, gal kazkas keisis jos personaze? g.gif ). Siaip labai man butu keista ziuret i pastaraja porele. As jau dabar, kai buna ju bendros scenos, bandau KAZKA pamatyti biggrin.gif
Na, o pas komisaras su nervais siuo klausimu, ne kazkas bigsmile.gif Bet man patinka i pavydzius turkus paziuret biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 09 16, 00:19)
Aš vis paskaitinėju šitą temą, bet neprisiruošiu pradėt žiūrėt KPA (vieną kitą epizodą jau užmečiau akį), ir norisi, ir stabteliu. Man Kerimas toks mielas  wub.gif  tai vis delsiu pažindintis su Omeru biggrin.gif

Taigi komisaras irgi visai mielas mirksiukas.gif Tiesiog cia visai kitoks serialas, kitokie veikejai ir pan. Bet pabandykit, gal ir sitas serialas patiks biggrin.gif o gal ir ne ax.gif
Atsakyti