Aš negaliu telefone prisijungt prie vk, nes pamiršus slaptažodį
Tai jei prisiregistravai, susirask Kivanca FB irgi be abejaus jį seku Bet ten toli gražu ne jis, nes jis tik Twiterio oficialų accountą turi, kurį, savaime aišku, irgi seku
Papildyta:
Aš dar kažkada pagalvojau, gal mums FB reikia susikurt kokį grupsą online peržiūrų aptarimui, kad čia žmonių nekraupinti
O mano mieliaska, deja, jokiu Fb ir Twiteriu neturi, tad viskas tik is antru ranku
Papildyta:
Aš dar kažkada pagalvojau, gal mums FB reikia susikurt kokį grupsą online peržiūrų aptarimui, kad čia žmonių nekraupinti
as kazkada irgi buvau apie tai pagavojus. Arba SM irgi yra ten skyrelis - bendraminciai. Ten galima irgi savo atskira tema susikurti
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 12:17)
as kazkada irgi buvau apie tai pagavojus. Arba SM irgi yra ten skyrelis - bendraminciai. Ten galima irgi savo atskira tema susikurti
Kad maniškis irgi ten nieko nerašo, tik jei žurnalistai labia jau apdergia ir užknisa, tai parašo, kad nesamonė.
O jei ką nors nori sužinot, ką valgo ką geria, kur ilsisi, kada maudosi, kur miega, kokias kojines nešioja, triusikus, ar panagės švarios ir t.t. tai reikia Bašmak sekti Bet neseku jos
O jei ką nors nori sužinot, ką valgo ką geria, kur ilsisi, kada maudosi, kur miega, kokias kojines nešioja, triusikus, ar panagės švarios ir t.t. tai reikia Bašmak sekti Bet neseku jos
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 13:17)
Aš negaliu telefone prisijungt prie vk, nes pamiršus slaptažodį
Tai jei prisiregistravai, susirask Kivanca FB irgi be abejaus jį seku Bet ten toli gražu ne jis, nes jis tik Twiterio oficialų accountą turi, kurį, savaime aišku, irgi seku
Papildyta:
Papildyta:
Ieskojau neradau
As irgi, ant dienu buvau pagalvojus,kad butu gerai atskira kambari musu blevyzgoms turet
O tai dabar pasiprasiau i grupes,tai man kaip FB,uzsidegs raudona,kad jau prieme?
Papildyta:
Nu klausykit superinis vk ,i dvi jau prieeme,uzejau i UM pasiskaitinet,tai
Na as turbut is principo niekur nesiregistruosiu Skaitysiu jusu belvyzgas kaip naujienas, nes kazkada buvau i KPA tema ilindus, tai puse dienos ir nusprogo ten, o man laiko ziauriai gaila Nors kartais visai idomu paskaitineti ten rusiu blevyzgas irgi...
As tai Kurta praziopsojau Atsiminiau tik vakar kad gi jau turejo rodyt, kazin TV3 play ides? Ar irgi reikes kaip lnk go laukt kartojimu
As tai Kurta praziopsojau Atsiminiau tik vakar kad gi jau turejo rodyt, kazin TV3 play ides? Ar irgi reikes kaip lnk go laukt kartojimu
Nu va, atslinkau prie kompo, tai galiu groupsa sukurti FB. Parasykit i az man kaip jus surasti, kad galeciau prideti, jei palaikot tokia minti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 15, 13:30)
Na as turbut is principo niekur nesiregistruosiu Skaitysiu jusu belvyzgas kaip naujienas, nes kazkada buvau i KPA tema ilindus, tai puse dienos ir nusprogo ten, o man laiko ziauriai gaila Nors kartais visai idomu paskaitineti ten rusiu blevyzgas irgi...
Man tai forume patinka pas ruses paskaitinet, va Vk tai tik del naujienu patinka
As tam forume visa Fatmagul tema perskiaciau (menesi laiko skaiciau nes ji daugiausia prikalbeta ), belenkaip man patiko. Tiesiog ten rase zmones, kurie labai isigilino i visa ta serialo tematika ir pan.(zodziu grynai kaip as), tarp ju buvo medikiu, jurisciu, psichologiu, merginu, kuriom irgi nutiko tokia tragedija. Tai zodziu as ten apsisvieciau, labiau nei kokia knyga paskaicius
Butu gerai, jeigu ikelinetu i Tv3play.
Butu galima skaityt ta foruma, jei nereiketu tu visu registraciju kad labiausiai mane biesina, o paskui prasideda visokios reklamos ir pan. Na nebent tokiam reikalui tureti atskira elektronini pasta su vienu slaptazodziu, kitaip niekaip...
As savaitgali kadangi viena buvau, tai net teliko nejungiau, tai ir buvau uzmirsus kad lietuviai del bronzos lose, kad Kurta rodys ir nuspresti ziureti ar ne , Lietuvos balsa irgi prazioplinau, uztat suziurejau GOT, kas buvo pas mane jau sarase 1 vietoj
O del to, kad forumus skaito skirtingi zmones, tiek issilavinimu, tiek asmenine patirtimi tai tik pliusas, gali tada i daug dalyku pazvelgti is kitos puses, kartais as kai ko net neuzakcentuodavau ziuredama tiek Fatmagul, MB, ar tiek KPA, kiek jus merginos pastebedavot Nors va, reik suziuret paskutine serija arba palaukt sios savaites ir tada abi sudorot kad jus pasivyt
As savaitgali kadangi viena buvau, tai net teliko nejungiau, tai ir buvau uzmirsus kad lietuviai del bronzos lose, kad Kurta rodys ir nuspresti ziureti ar ne , Lietuvos balsa irgi prazioplinau, uztat suziurejau GOT, kas buvo pas mane jau sarase 1 vietoj
O del to, kad forumus skaito skirtingi zmones, tiek issilavinimu, tiek asmenine patirtimi tai tik pliusas, gali tada i daug dalyku pazvelgti is kitos puses, kartais as kai ko net neuzakcentuodavau ziuredama tiek Fatmagul, MB, ar tiek KPA, kiek jus merginos pastebedavot Nors va, reik suziuret paskutine serija arba palaukt sios savaites ir tada abi sudorot kad jus pasivyt
Nesu gavus nei vienos reklamos nei is vk, nei is ashkimsin
Jau norisi iš kapinių išlįst nors vieną seriją
Va dar vienas anonsas http://www.youtube.c...qOelvIjk5TLXlfQ