Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

Aš negaliu telefone prisijungt prie vk, nes pamiršus slaptažodį biggrin.gif
Tai jei prisiregistravai, susirask Kivanca mirksiukas.gif FB irgi be abejaus jį seku biggrin.gif Bet ten toli gražu ne jis, nes jis tik Twiterio oficialų accountą turi, kurį, savaime aišku, irgi seku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš dar kažkada pagalvojau, gal mums FB reikia susikurt kokį grupsą online peržiūrų aptarimui, kad čia žmonių nekraupinti lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano mieliaska, deja, jokiu Fb ir Twiteriu neturi, tad viskas tik is antru ranku cray.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 12:17)

Aš dar kažkada pagalvojau, gal mums FB reikia susikurt kokį grupsą online peržiūrų aptarimui, kad čia žmonių nekraupinti  lotuliukas.gif

as kazkada irgi buvau apie tai pagavojus. Arba SM irgi yra ten skyrelis - bendraminciai. Ten galima irgi savo atskira tema susikurti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad maniškis irgi ten nieko nerašo, tik jei žurnalistai labia jau apdergia ir užknisa, tai parašo, kad nesamonė.
O jei ką nors nori sužinot, ką valgo ką geria, kur ilsisi, kada maudosi, kur miega, kokias kojines nešioja, triusikus, ar panagės švarios ir t.t. tai reikia Bašmak sekti biggrin.gif Bet neseku jos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 15, 13:17)
Aš negaliu telefone prisijungt prie vk, nes pamiršus slaptažodį biggrin.gif
Tai jei prisiregistravai, susirask Kivanca  mirksiukas.gif FB irgi be abejaus jį seku biggrin.gif Bet ten toli gražu ne jis, nes jis tik Twiterio oficialų accountą turi, kurį, savaime aišku, irgi seku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Aš dar kažkada pagalvojau, gal mums FB reikia susikurt kokį grupsą online peržiūrų aptarimui, kad čia žmonių nekraupinti  lotuliukas.gif

Ieskojau neradau g.gif biggrin.gif
As irgi, ant dienu buvau pagalvojus,kad butu gerai atskira kambari musu blevyzgoms turet biggrin.gif
O tai dabar pasiprasiau i grupes,tai man kaip FB,uzsidegs raudona,kad jau prieme? lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu klausykit superinis vk thumbup.gif ,i dvi jau prieeme,uzejau i UM pasiskaitinet,tai cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 15 rugsėjo 2014 - 13:15
Na as turbut is principo niekur nesiregistruosiu biggrin.gif Skaitysiu jusu belvyzgas kaip naujienas, nes kazkada buvau i KPA tema ilindus, tai puse dienos ir nusprogo ten, o man laiko ziauriai gaila ax.gif Nors kartais visai idomu paskaitineti ten rusiu blevyzgas irgi...

As tai Kurta praziopsojau blink.gif Atsiminiau tik vakar kad gi jau turejo rodyt, kazin TV3 play ides? Ar irgi reikes kaip lnk go laukt kartojimu doh.gif
Atsakyti
Nu va, atslinkau prie kompo, tai galiu groupsa sukurti FB. Parasykit i az man kaip jus surasti, kad galeciau prideti, jei palaikot tokia minti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 15, 13:30)
Na as turbut is principo niekur nesiregistruosiu  biggrin.gif Skaitysiu jusu belvyzgas kaip naujienas, nes kazkada buvau i KPA tema ilindus, tai puse dienos ir nusprogo ten, o man laiko ziauriai gaila  ax.gif  Nors kartais visai idomu paskaitineti ten rusiu blevyzgas irgi...

As tai Kurta praziopsojau  blink.gif  Atsiminiau tik vakar kad gi jau turejo rodyt, kazin TV3 play ides? Ar irgi reikes kaip lnk go laukt kartojimu  doh.gif

Man tai forume patinka pas ruses paskaitinet, va Vk tai tik del naujienu patinka biggrin.gif
As tam forume visa Fatmagul tema perskiaciau (menesi laiko skaiciau blink.gif nes ji daugiausia prikalbeta biggrin.gif ), belenkaip man patiko. Tiesiog ten rase zmones, kurie labai isigilino i visa ta serialo tematika ir pan.(zodziu grynai kaip as), tarp ju buvo medikiu, jurisciu, psichologiu, merginu, kuriom irgi nutiko tokia tragedija. Tai zodziu as ten apsisvieciau, labiau nei kokia knyga paskaicius lotuliukas.gif
Butu gerai, jeigu ikelinetu i Tv3play.
Atsakyti
Butu galima skaityt ta foruma, jei nereiketu tu visu registraciju kad labiausiai mane biesina, o paskui prasideda visokios reklamos ir pan. Na nebent tokiam reikalui tureti atskira elektronini pasta su vienu slaptazodziu, kitaip niekaip...

As savaitgali kadangi viena buvau, tai net teliko nejungiau, tai ir buvau uzmirsus kad lietuviai del bronzos lose, kad Kurta rodys ir nuspresti ziureti ar ne biggrin.gif , Lietuvos balsa irgi prazioplinau, uztat suziurejau GOT, kas buvo pas mane jau sarase 1 vietoj lotuliukas.gif

O del to, kad forumus skaito skirtingi zmones, tiek issilavinimu, tiek asmenine patirtimi tai tik pliusas, gali tada i daug dalyku pazvelgti is kitos puses, kartais as kai ko net neuzakcentuodavau ziuredama tiek Fatmagul, MB, ar tiek KPA, kiek jus merginos pastebedavot lotuliukas.gif Nors va, reik suziuret paskutine serija arba palaukt sios savaites ir tada abi sudorot kad jus pasivyt biggrin.gif
Atsakyti
Nesu gavus nei vienos reklamos nei is vk, nei is ashkimsin g.gif
Atsakyti

Va koks smagus anonsiukas thumbup.gif
http://m.youtube.com...h?v=8lCLZG2NKxU

Atsakyti
bigsmile.gif
Jau norisi iš kapinių išlįst nors vieną seriją doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 rugsėjo 2014 - 17:52
Va dar vienas anonsas http://www.youtube.c...qOelvIjk5TLXlfQ
Atsakyti