O kiek to pirmo sezono seriju yra? As kaip suprantu ir kurto tevai bus pries ju meile bu sake kad tik ruskem megautis gali o vesk tik turke
QUOTE(sagyte @ 2014 09 14, 16:42)
Sita toks biski juokas suime tiek kurto tiek kerimo tevas tas pats aktorius
Tai kai jau kelis matai serialus tai daug tu paciu veidu pasitaiko ir partnerem vos ne tom paciom aktoriai keiciasi
QUOTE(sagyte @ 2014 09 14, 16:46)
O kiek to pirmo sezono seriju yra? As kaip suprantu ir kurto tevai bus pries ju meile bu sake kad tik ruskem megautis gali o vesk tik turke
Taip taip, pries. O pirmam sezone lygtai 13 seriju. Ar 14
[quote=sagyte,2014 09 14, 16:46]
[/quote
Man atrodo 13, bet lietuviai skaido jas. Tai lietuviskos 26.
[/quote
Man atrodo 13, bet lietuviai skaido jas. Tai lietuviskos 26.
Aisku tai cia tokiu tempu pusmeti rodys :-)
http://turkcinema.tv...a-para-ask.html
15 serija su igarsinimu. Vat kaip gerai, kad su titrais dar nepradejau ziuret
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 14, 17:59)
http://turkcinema.tv...a-para-ask.html
Oi, liuks. Aš net ir neketinau su titrais žiūrėt šįkart Dabar jau galėsiu ryt ryte prie kavos pažiūrėt.
As blynus baigiu kept ir varau suziuret
Nu vat jums ir prašom kokią "karjerą" padarė Bašmak
Su buvusiu vyrų ir su dabartiniu
Su buvusiu vyrų ir su dabartiniu
Nu kyla moteriske laipteliais
15 serijoj Bahar zymiai maziau isspakliuota ir iskart ji man grazesne
Nu vistiek zvengiu as is to sokio Arda su Pelin tai geruliai o komisaras savo nuotaka tai su nebloga iskirpte isivaizdavo
O maniskis kitam kambary isgirdo apie apipjaustyma, tai jau kad burbuliuoja, jog, matai, sventes tokias dar svencia
O maniskis kitam kambary isgirdo apie apipjaustyma, tai jau kad burbuliuoja, jog, matai, sventes tokias dar svencia