Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

O kiek to pirmo sezono seriju yra? As kaip suprantu ir kurto tevai bus pries ju meile bu sake kad tik ruskem megautis gali o vesk tik turke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 09 14, 16:42)
Sita toks biski juokas suime tiek kurto tiek kerimo tevas tas pats aktorius  lotuliukas.gif

Tai kai jau kelis matai serialus tai daug tu paciu veidu pasitaiko biggrin.gif ir partnerem vos ne tom paciom aktoriai keiciasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 09 14, 16:46)
O kiek to pirmo sezono seriju yra? As kaip suprantu ir kurto tevai bus pries ju meile bu sake kad tik ruskem megautis gali o vesk tik turke ax.gif

Taip taip, pries. O pirmam sezone lygtai 13 seriju. Ar 14 g.gif
Atsakyti
[quote=sagyte,2014 09 14, 16:46]
[/quote
Man atrodo 13, bet lietuviai skaido jas. Tai lietuviskos 26.
Atsakyti
Aisku tai cia tokiu tempu pusmeti rodys :-)
Atsakyti
http://turkcinema.tv...a-para-ask.html
15 serija su igarsinimu. Vat kaip gerai, kad su titrais dar nepradejau ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 14, 17:59)
http://turkcinema.tv...a-para-ask.html
15 serija su igarsinimu. Vat kaip gerai, kad su titrais dar nepradejau ziuret biggrin.gif

Oi, liuks. Aš net ir neketinau su titrais žiūrėt šįkart tongue.gif Dabar jau galėsiu ryt ryte prie kavos pažiūrėt.
Atsakyti
As blynus baigiu kept ir varau suziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu vat jums ir prašom kokią "karjerą" padarė Bašmak
user posted image

Su buvusiu vyrų ir su dabartiniu ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Nu kyla moteriske laipteliais lotuliukas.gif
Atsakyti
15 serijoj Bahar zymiai maziau isspakliuota ir iskart ji man grazesne biggrin.gif
Atsakyti
Nu vistiek zvengiu as is to sokio biggrin.gif Arda su Pelin tai geruliai thumbup.gif o komisaras savo nuotaka tai su nebloga iskirpte isivaizdavo hihihi.gif
O maniskis kitam kambary isgirdo apie apipjaustyma, tai jau kad burbuliuoja, jog, matai, sventes tokias dar svencia biggrin.gif
Atsakyti