Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

Tai aš nesakau, kad blogai kažkas, normali ji smile.gif Bet dabar atrodo žymiai geriau, nei anksčiau smile.gif

Ech.... Liūdesys doh.gif

Einu gal dar į kokius gražius vyrus pažiūrėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 22:20)
Tai aš nesakau, kad blogai kažkas, normali ji smile.gif Bet dabar atrodo žymiai geriau, nei anksčiau smile.gif

Ech.... Liūdesys  doh.gif

Einu gal dar į kokius gražius vyrus pažiūrėsiu  lotuliukas.gif

O man tai nieko visai Tuba, simpatiska tokia :-)
Jo ***** gaila vyru, ale nirs lietuvos biudzetas sutaupys nereiks premiju moket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 20:20)

Ech.... Liūdesys  doh.gif

Einu gal dar į kokius gražius vyrus pažiūrėsiu  lotuliukas.gif

O as einu arba Bescenaja vremia paziuresiu arba " 20 min. " prasuksiu pirma serija, nes nebepamenu kas ten kaip smile.gif
Kurtas nenori, kad as ji ziureciau, nes jeigu jau randu tinkanti varianta, kur per plansete galeciau ziuret, tai ne...tada tik su titrais. O kompo siandien sake -negausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš eisiu savo Hatirla sevgili žiūrėt, nauja serija įdėta. Ir labai įdomi, aš jau ją turkiškai mačiau biggrin.gif

Beje, arabai subtitrus įdėjo KPA, bet aš tiek dar nenupušau, kad atskiram faile vertimą skaityčiau. Gal tiek jau to, luktelsiu kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 20:31)

Beje, arabai subtitrus įdėjo KPA, bet aš tiek dar nenupušau, kad atskiram faile vertimą skaityčiau. Gal tiek jau to, luktelsiu kiek biggrin.gif

biggrin.gif oi ne, as irgi dar karts nuo karto smegeneles pakrutinu biggrin.gif pakentesiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
Rusės linksminasi biggrin.gif
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Prie bajerio komisaras biggrin.gif

Пустите, пустите меняяяя, он Аси лапает.... Не смей так прижиматься, а то узнаешь силу моего кулака...
user posted image
Papildyta:
user posted image
- Куда мы так спешим ?
- В загс

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 rugsėjo 2014 - 21:07

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskaiciau, kad anonsas bus 1-2 val begyje. Vk yra kelios foto is anonso. Su Elif viskas ciki, Omeras ja paguos ir bus oro_buckis.gif negarantuoju kad sulauksiu anonso biggrin.gif
Is savo gaidziuko negaliu fotkiu ikelt, bet i ta viena ziurint, net girdisi: Elif saykino, saykino. lotuliukas.gif nzn kaip rasosi, bet isvertus: Elif nusiramink, nusiramink lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 rugsėjo 2014 - 22:23
https://www.youtube....h?v=GGges5u5-Bo
Šūds, sakyčiau, o ne anonsas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 13 rugsėjo 2014 - 22:32
Aciu 4u.gif
Galiu ramiai varyt miegot biggrin.gif
Tai mesininkas su Chusiuku bus ko gero pazistami g.gif Senis kazka apie broli kalba. Metinas, aisku, kad pabegs. Anonsas tai toks siaip sau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 22:31)

Nu as svelniau issireiskiau lotuliukas.gif bet mintis ta pati lotuliukas.gif as tai ji pavadinciau, kad is sudo bande isspausti vaska, bet ne kas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 rugsėjo 2014 - 22:38
Nu Niulifer geriau nebliautu, nes i arkli uznesa doh.gif

idomi serija laukia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 22:14)
user posted image
- Куда мы так спешим ?
- В загс

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labs ryts biggrin.gif
vk.com/karaparaaskofficial
Yra serija su rusiskais subtitrais. Isvarom i Trakus, o vakare jau zinau ka veiksiu biggrin.gif
Geros dienikes 4u.gif
Atsakyti