Tai aš nesakau, kad blogai kažkas, normali ji Bet dabar atrodo žymiai geriau, nei anksčiau
Ech.... Liūdesys
Einu gal dar į kokius gražius vyrus pažiūrėsiu
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 22:20)
Tai aš nesakau, kad blogai kažkas, normali ji Bet dabar atrodo žymiai geriau, nei anksčiau
Ech.... Liūdesys
Ech.... Liūdesys
O man tai nieko visai Tuba, simpatiska tokia :-)
Jo ***** gaila vyru, ale nirs lietuvos biudzetas sutaupys nereiks premiju moket
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 20:20)
Ech.... Liūdesys
Ech.... Liūdesys
O as einu arba Bescenaja vremia paziuresiu arba " 20 min. " prasuksiu pirma serija, nes nebepamenu kas ten kaip
Kurtas nenori, kad as ji ziureciau, nes jeigu jau randu tinkanti varianta, kur per plansete galeciau ziuret, tai ne...tada tik su titrais. O kompo siandien sake -negausiu
Aš eisiu savo Hatirla sevgili žiūrėt, nauja serija įdėta. Ir labai įdomi, aš jau ją turkiškai mačiau
Beje, arabai subtitrus įdėjo KPA, bet aš tiek dar nenupušau, kad atskiram faile vertimą skaityčiau. Gal tiek jau to, luktelsiu kiek
Beje, arabai subtitrus įdėjo KPA, bet aš tiek dar nenupušau, kad atskiram faile vertimą skaityčiau. Gal tiek jau to, luktelsiu kiek
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 20:31)
oi ne, as irgi dar karts nuo karto smegeneles pakrutinu pakentesiu ir as
Rusės linksminasi
Prie bajerio komisaras
Пустите, пустите меняяяя, он Аси лапает.... Не смей так прижиматься, а то узнаешь силу моего кулака...
Papildyta:
- Куда мы так спешим ?
- В загс
Prie bajerio komisaras
Пустите, пустите меняяяя, он Аси лапает.... Не смей так прижиматься, а то узнаешь силу моего кулака...
Papildyta:
- Куда мы так спешим ?
- В загс
Paskaiciau, kad anonsas bus 1-2 val begyje. Vk yra kelios foto is anonso. Su Elif viskas ciki, Omeras ja paguos ir bus negarantuoju kad sulauksiu anonso
Is savo gaidziuko negaliu fotkiu ikelt, bet i ta viena ziurint, net girdisi: Elif saykino, saykino. nzn kaip rasosi, bet isvertus: Elif nusiramink, nusiramink
Is savo gaidziuko negaliu fotkiu ikelt, bet i ta viena ziurint, net girdisi: Elif saykino, saykino. nzn kaip rasosi, bet isvertus: Elif nusiramink, nusiramink
https://www.youtube....h?v=GGges5u5-Bo
Šūds, sakyčiau, o ne anonsas
Šūds, sakyčiau, o ne anonsas
Aciu
Galiu ramiai varyt miegot
Tai mesininkas su Chusiuku bus ko gero pazistami Senis kazka apie broli kalba. Metinas, aisku, kad pabegs. Anonsas tai toks siaip sau
Papildyta:
Nu as svelniau issireiskiau bet mintis ta pati as tai ji pavadinciau, kad is sudo bande isspausti vaska, bet ne kas gavosi
Galiu ramiai varyt miegot
Tai mesininkas su Chusiuku bus ko gero pazistami Senis kazka apie broli kalba. Metinas, aisku, kad pabegs. Anonsas tai toks siaip sau
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 22:31)
Nu as svelniau issireiskiau bet mintis ta pati as tai ji pavadinciau, kad is sudo bande isspausti vaska, bet ne kas gavosi
Nu Niulifer geriau nebliautu, nes i arkli uznesa
idomi serija laukia
Papildyta:
idomi serija laukia
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 22:14)
Labs ryts
vk.com/karaparaaskofficial
Yra serija su rusiskais subtitrais. Isvarom i Trakus, o vakare jau zinau ka veiksiu
Geros dienikes
vk.com/karaparaaskofficial
Yra serija su rusiskais subtitrais. Isvarom i Trakus, o vakare jau zinau ka veiksiu
Geros dienikes