Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 18:48)
Tai va, tai va. Ir arabai rupūžės tyli. Kaip susitarę umn.gif

Viena gi rašė, kad patiko. O tau kaip?

Dar nepaziurejau lotuliukas.gif gal po kasio prisiruosiu. Siaip man lievai, kad jie dalyja tas serijas. schmoll.gif ka ten per valanda gali pamatyt.
Man Tuba Asi kazkodel i cigone panasi smile.gif o ji ten ne stambesne buvo?toks veidukas apvalesnis ir kiti "apvalumai" didesni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 rugsėjo 2014 - 18:55
Sita Muratas fainulka, Kivancas Kuzej labai jau grieko vertas :-)
Beje Savasas visai jau nebuvo toks nekaltutis pacia pirma merga passigavo bare nusivede i jachta ir dar vaika uztaise :-) tai selmis sakyciau lotuliukas.gif aisku paskui pasitaise, nu bet myleti jis moka :-)
Atsakyti
Panos jau pakerejo Kurtas moteriskes hihihi.gif eile ilgeja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 09 13, 19:21)
Beje Savasas visai jau nebuvo toks nekaltutis pacia pirma merga passigavo bare nusivede i jachta ir dar vaika uztaise :-)  tai selmis sakyciau lotuliukas.gif  aisku paskui pasitaise, nu bet myleti jis moka :-)

Ale tiksliai biggrin.gif Apie tai nepagalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 21:22)
Ale tiksliai biggrin.gif Apie tai nepagalvojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va va sakau nera toks gerietis :-)
Del kurto pasaulis kraustosi is proto :-) ale siandien per bulves negalejau ziuret doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 13 rugsėjo 2014 - 19:27
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 13, 18:52)
Man Tuba Asi kazkodel i cigone panasi smile.gif o ji ten ne stambesne buvo?toks veidukas apvalesnis ir kiti "apvalumai" didesni blush2.gif

Tai sakau tokia apvaliaveide trumpakoje buvo biggrin.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 13, 19:21)
Panos jau pakerejo Kurtas moteriskes hihihi.gif eile ilgeja lotuliukas.gif

Aš prie Kurto eilėj nestoviu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 19:26)
Tai sakau tokia apvaliaveide trumpakoje buvo biggrin.gif

O tai kaip jai dabar tas kojas pailgino lotuliukas.gif tai Tuba irgi is "vynu" serijos biggrin.gif

Papildyta:
Ziurit kasi? biggrin.gif
Kai "zviozda" Valanciunas siandien varo! thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu, jau taip nervai nelaiko, kad nežinau kur dingt biggrin.gif umn.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 13, 19:32)
O tai kaip jai dabar tas kojas pailgino lotuliukas.gif tai Tuba irgi is "vynu" serijos biggrin.gif

Kad nepailgino, jos ir dabar trumpos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 21:36)
Žiūriu, jau taip nervai nelaiko, kad nežinau kur dingt biggrin.gif

Sakes kaip nervai nelaiko, uzknisa, aisku 4 komanda pasaulyje kaip ir nera blogai bet medaliu norejos :-)
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 19:36)
Žiūriu, jau taip nervai nelaiko, kad nežinau kur dingt biggrin.gif umn.gif
Papildyta:

Kad nepailgino, jos ir dabar trumpos biggrin.gif

As nebeziuriu doh.gif stebuklas netkiu. Sudina diena kasi pralosem, nei frago nei serijos ner verysad.gif
Man tai normalios tos kojos pas ja biggrin.gif Siaip apskritai man jos figuryte grazi ax.gif
Atsakyti
Aš kai tik iškišu snapą, taip pridirba LT kokią nesamonę, tai išėjau į kitą kambarį.

Tingiu dabar ieškot Tubos foto kur ji su maudymke. Jos ūgis kaip ir nėra mažas, bet kojos kažkokios trumpos. Arba mano akys taip rodo.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 19:45)
Aš kai tik iškišu snapą, taip pridirba LT kokią nesamonę, tai išėjau į kitą kambarį.

Tingiu dabar ieškot Tubos foto kur ji su maudymke. Jos ūgis kaip ir nėra mažas, bet kojos kažkokios trumpos. Arba mano akys taip rodo.

Macius as tas foto, cia is siu metu vasaros Bodrume?
Nu gal ir ne stirna, bet man tai normaliai pas ja viskas biggrin.gif
Atsakyti