Raimusiuxxx, jis tau tikrai gražiausias vyras?
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 09:48)
As sakiau ne vyras, o graziausias turkas O siaip vakar biski jo fotkiu paziurejau daugiau, tai gal persistengiau su tuo graziausiu bet siaip man jis tikrai labai netgi simpatiskas
Beja, tis tikrai labai panasus i Kenana
Nu, kaip reikalai?
Anonso dar nėra?
Anonso dar nėra?
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 16:55)
Blyn nu ner
Nei anonsu, nei jokiu fotkiu. Vk tik viena maciau, kad vistele Niuliufer kazkokiu budu pas Metino motina atsidurs. Matyt pabegs nuo mesininko
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 13, 17:05)
Blyn nu ner
Nei anonsu, nei jokiu fotkiu. Vk tik viena maciau, kad vistele Niuliufer kazkokiu budu pas Metino motina atsidurs. Matyt pabegs nuo mesininko
Matyt jau patys nebežino kaip viska susukt Nervus gadina
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 09 13, 17:09)
Aš ir pati pamiršau ko klausiau
Pas ruses skaiciau, kad ten jie ne gaiduku soki soko. Nes man irgi jis toks ne visai gaidukiskas pasirode. Per Fatmagul tai ten tikrai kitoks buvo, nes ten kazkaip atsitupe pradzioj buna, o veliau kaip pasisiause gaidziai tas rankas laiko
Man mano komisaras labiau patinka (bet butu keista, jei butu kitaip ). Maniskis toks su "bairiu".
Man mano komisaras labiau patinka (bet butu keista, jei butu kitaip ). Maniskis toks su "bairiu".
Duokit man anonsus, nes ir toliau tempsiu svetimus diedus į namus
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 19:35)
Tempk
QUOTE(Milagra @ 2014 09 13, 18:35)
Jauciu nebus to anonso. Praradau vilti. Bent isversta serija kas duotu irgi butu gerai.
Nieks ispudziu neraso Kurto temoj. Kazin patiko ziurovems ar ne
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 13, 18:44)
Jauciu nebus to anonso. Praradau vilti. Bent isversta serija kas duotu irgi butu gerai.
Tai va, tai va. Ir arabai rupūžės tyli. Kaip susitarę
Viena gi rašė, kad patiko. O tau kaip?
Papildyta:
Vis jam vargšui ant lietaus reikia mirkt