Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 15:12)
Ir man ji tikrai nėra gražuolė, nu bet kažką tokio turi, kas užburia ir prikausto.

drinks_cheers.gif
Man tai dar patinka,kad turkiskuose serialuose,moterys "ale" be grimo yra parodomos,naturalios,jei pergyvena tai ratilai po akim pajuode,ne taip kai Meksika makiazas 10 balu,tik paslapinta po akim ir nosim.
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 15:15)
lotuliukas.gif Tau ir Kaya per jį patikt pradėjo, ane?  lotuliukas.gif
Mačiau jau su įgarsinimu tas Medcezir eina.

Galima sakyti taip biggrin.gif ,bet Nihal vistiek nepatinka...

Ai gal kada nor...ten gi tobulumui ,iki koktumo, ribu nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi nervina ponai ir ponios tobulieji biggrin.gif Nemėgstu tokių. Patinka tikri žmonės, su pliusais ir minusais. Na, vienam tik tobulybei esu prijautus topsecret.gif Savašui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 15:28)
Mane irgi nervina ponai ir ponios tobulieji  biggrin.gif Nemėgstu tokių. Patinka tikri žmonės, su pliusais ir minusais. Na, vienam tik tobulybei esu prijautus topsecret.gif Savašui biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Oi Savasas, kaip tu sakei, viena syki prisigere ir nenakvojo namie, Medcezir tokiu baisiu nuodemiu nera schmoll.gif ten, kas 10 serija motina pabega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 12 rugsėjo 2014 - 14:41
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 14:09)
Va kas tobulas  ax.gif  wub.gif

Man jis tai labai simpatiskas vaikinukas, bet dar tioks "visciukas" lotuliukas.gif ir irgi "kacialke". Ta prasme, va Kivancas Kuzejuj man labai graziai pasportaves, o va tiek Burakas tiek tas 'taviskis" jie tokie "neisiryskine". Nu zodziu tikiuosi supratot. biggrin.gif Bet va sypsena tai pas ji labai grazi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 14:15)

Beje, Beren tai kažkokia užsikonservavus. Ne dėl to, kad aš ją mėgstu  blush2.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif O as Beren pavadinciau grazuole. Ji man tokia smulkute, gleznute, tiesiog Smiltele blush2.gif Daug kam ji Fatmagulej negrazi su tais garbanotais plaukais, o man ji visur nuostabi. Vat Fatmagulej man jos akys tai wub.gif wub.gif
Beja, kazkada i vk. com buvo idetas vaizdelis, kur ji tuo vandeliu pilasi. Tai be makiazo, plaukuciai i bizike suristi. Neisivaizduoju, kas jai sugebetu duot 30 metu. Mergaite ne kitaip. cool.gif Tiesa, man ji va kur juokinga, tai tam zvaigzdziu konkurse, kur dalyvavo pries daug metu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 12 rugsėjo 2014 - 15:04
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 15:02)
Man jis tai labai simpatiskas vaikinukas, bet dar tioks "visciukas" lotuliukas.gif ir irgi "kacialke". Ta prasme, va Kivancas Kuzejuj man labai graziai pasportaves, o va tiek Burakas tiek tas 'taviskis" jie tokie "neisiryskine". Nu zodziu tikiuosi supratot. biggrin.gif Bet va sypsena tai pas ji labai grazi ax.gif

drinks_cheers.gif  O as Beren pavadinciau grazuole. Ji man tokia smulkute, gleznute, tiesiog Smiltele blush2.gif Daug kam ji Fatmagulej negrazi su tais garbanotais plaukais, o man ji visur nuostabi. Vat Fatmagulej man jos akys tai  wub.gif  wub.gif
Beja, kazkada i vk. com buvo idetas vaizdelis, kur ji tuo vandeliu pilasi. Tai be makiazo, plaukuciai i bizike suristi. Neisivaizduoju, kas jai sugebetu duot 30 metu. Mergaite ne kitaip. cool.gif Tiesa, man ji va kur juokinga, tai tam zvaigzdziu konkurse, kur dalyvavo pries daug metu. biggrin.gif

Aha, kūdikis dar biggrin.gif Man irgi nepatinka raumenų kalnai doh.gif O jei jau kalbant apie šypseną, tai man šis berniukas nuostabiai šypsosi.
user posted image
user posted image
user posted image

Man ji irgi visur graži. Bet aš turiu omenyje, kad tas jos grožis specifinis, nėra ji standartinė gražuolė, na, tokio tipo kaip Tuvana cool.gif Mergaičiukė tokia paprasta ir tiek, bet laaabai simpatiška. Mačiau kur ji vandenį pilasi, o va to konkurso nesu mačius.
Atsakyti
Cia gali uzmest aki i ta konkursa lotuliukas.gif Ten Beren su Enginu ir susidraugavo, Tada jis ji laimejo, o ji uzeme antra vieta biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=iDl4y_EkWDU
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 15:27)
Cia gali uzmest aki i ta konkursa lotuliukas.gif Ten Beren su Enginu ir susidraugavo, Tada jis ji laimejo, o ji uzeme antra vieta biggrin.gif

http://www.youtube.c...h?v=iDl4y_EkWDU

Skaityt tai buvau skaičius, bet kažkaip niekad nesugalvojau pažiūrėti biggrin.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Nu nors del jo nereikia eilej stumdytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 15:51)
Nu nors del jo nereikia eilej stumdytis  lotuliukas.gif

Tai cia tik del Kivanco eiles susidariusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 15:52)

lotuliukas.gif doh.gif Reiks rimtai galvą merkt į juodus dažus, kad konkurenciją atlaikyčiau lotuliukas.gif

Nu bet turkai sovsem strax potieriali blink.gif Kur anonsai? Jau 2 turėjo būt, o jie dar nei vieno neišstenėjo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 15:54)
Nu bet turkai sovsem strax potieriali  blink.gif Kur anonsai? Jau 2 turėjo būt, o jie dar nei vieno neišstenėjo wacko.gif

drinks_cheers.gif cia spicialiai, kad mumis panervotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 16:52)

Nu tai ten ir as stoviu.....kazkur netoli galo biggrin.gif
Atsakyti