Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

Jei jau apie moteriškus, tai man Hazal Kaya be konkurencijos tragiškiausias balsas pasaulyje doh.gif O juokas blink.gif swoon.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 13:51
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 13:39)
Jei jau apie moteriškus, tai man Nihal be konkurencijos tragiškiausias balsas pasaulyje  doh.gif O juokas  blink.gif swoon.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai jo net neatsimenu g.gif As tik pamenu, kad pas ja kas kas, bet 'pachotke" tai baisiau uz baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 13:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif as tai jo net neatsimenu g.gif As tik pamenu, kad pas ja kas kas, bet 'pachotke" tai baisiau uz baisu lotuliukas.gif

Viskas pas ją baisu biggrin.gif Nu negaliu jos pakęsti visiškai doh.gif

Beje, daugkam Beren eisena labai kliūva, o aš jos net nematau biggrin.gif Matyt, čia kažkokie laukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 13:50
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 13:17)
Nu va jums pupuliukas lotuliukas.gif Man tai jis siaip sau visose fotkese blush2.gif bet kaip aktorius visai patinka. Neina tik foto ikelt, tad ikeliu nuoroda.

http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus lotuliukas.gif netgi su tais leopoldiniais usais blush2.gif Tik as nieko su juo nemacius, idomu koks jis kaip aktorius g.gif Kiek skaiciau, tai dauguma ji vien uz isvaizda myli lotuliukas.gif o ko daugiau is mergu noret tongue.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Ooooiiiiii..... ne taip jau ir pasiseke lotuliukas.gif

O man Burakas grazus tik su usais kazkodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 13:48)
Viskas pas ją baisu biggrin.gif Nu negaliu jos pakęsti visiškai  doh.gif

Beje, daugkam Beren eisena labai kliūva, o aš jos net nematau biggrin.gif Matyt, čia kažkokie laukai biggrin.gif

As supratau, kad ji pas tave nemegstamiausia persona lotuliukas.gif Man tai ji normali blush2.gif

Matyt, man siaip Beren eisena nekliuva irgi g.gif
Atsakyti
As kaip pirma kart pamaciau UM anonsa, man Nihal labai grazi pasirode,jos akys labai grazios,bet neturi ji nei ugio nei figuros,ir jos personazas uzknisantis buvo.....Gal kituose vaidmenyse ir nieko visai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:53)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ooooiiiiii..... ne taip jau ir pasiseke  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Žvengiu garsiai jau biggrin.gif Vaikai nesupranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 14:58)
lotuliukas.gif Žvengiu garsiai jau biggrin.gif Vaikai nesupranta biggrin.gif

Atkirps laida garantuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:53)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ooooiiiiii..... ne taip jau ir pasiseke  lotuliukas.gif

O man Burakas grazus tik su usais kazkodel  g.gif

Man su usais jis irgi grazesnis. Siaip dabar paziurejau jo jaunystes foto, tai arba jis plastenkiu pasidares, arba cia is tos serijos - kad su metais gereja, kaip ir geras vynas lotuliukas.gif
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:56)
As kaip pirma kart pamaciau UM anonsa, man Nihal labai grazi pasirode,jos akys labai grazios,bet neturi ji nei ugio nei figuros,ir jos personazas uzknisantis buvo.....Gal kituose vaidmenyse ir nieko visai wink.gif

Man tai tikrai buvo seriju, kur ji buvo labai grazi. Ypac kai plaukus nusikirpo. Personazas nenervino manes visai. Mane nervino Bither lotuliukas.gif Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:56)

Akys jos gražios, sutinku ax.gif Bet daugiau tai doh.gif biggrin.gif

Mane šiaip ir Džemre labai erzino iš pradžių, paskui pripratau, į pabaigą jau netgi graži pasidarė biggrin.gif Nes tikrai gerai vaidina ji. Tiesiog pavergė savo talentu. Aišku, gal dar ir vaidmuo kažkiek paveikė.

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 15:03)
M Mane nervino Bither lotuliukas.gif Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo blink.gif  lotuliukas.gif

quiet.gif biggrin.gif
Papildyta:
http://images6.fanpo...599-249-450.jpg Va kas tobulas ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 14:03)
Man su usais jis irgi grazesnis. Siaip dabar paziurejau jo jaunystes foto, tai arba jis plastenkiu pasidares, arba cia is tos serijos - kad su metais gereja, kaip ir geras vynas lotuliukas.gif

Man tai tikrai buvo seriju, kur ji buvo labai grazi. Ypac kai plaukus nusikirpo. Personazas nenervino manes visai. Mane nervino Bither lotuliukas.gif Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo blink.gif  lotuliukas.gif

Kad čia daugumai taip. Bent jau man akys taip rodo. Tarkim ta pati Tuba. Kaip mane ji erzino Asi blush2.gif Nu vis žiūrėjau ir nesupratau ko čia visi dėl jos alpsta - nei ji man labai graži buvo, nei tokia superinė aktorė. Ir foto kai pažiūriu senas - tokia trumpakojė apvalaus pampuškinio veido, kakta labai žema, jau nuo antakių vos ne plaukai auga biggrin.gif O va Gonulcelen arba KPA ji tikrai labai grazi. Sakyčiau, kartais netgi tobulai gražiai atrodo ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nenuplosim biggrin.gif Liūdna paskui bus labai lotuliukas.gif

Beje, Beren tai kažkokia užsikonservavus. Ne dėl to, kad aš ją mėgstu blush2.gif Bet gi žiūriu dabar aš tą Hatirla sevgili (tarp kito, jos balsas mane irgi kartais erzina biggrin.gif ), tai ji ten lygiai taip pat kaip Fatmagul atrodo. Aišku, ten kiti laikai, tai kažkiek "modifikuotas" tas įvaizdis, bet principe tai viens prie vieno. UM tai ji labai jau išfufurinta buvo, tai ten gal kiek kitaip, bet kai špaklių nuplaudavo kartais, tai irgi ta pati mergaičiukė. Ir man ji tikrai nėra gražuolė, nu bet kažką tokio turi, kas užburia ir prikausto.
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 14:09)
Va kas tobulas  ax.gif  wub.gif

lotuliukas.gif Tau ir Kaya per jį patikt pradėjo, ane? lotuliukas.gif

Mačiau jau su įgarsinimu tas Medcezir eina.
Atsakyti