Jei jau apie moteriškus, tai man Hazal Kaya be konkurencijos tragiškiausias balsas pasaulyje O juokas
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 13:39)
Jei jau apie moteriškus, tai man Nihal be konkurencijos tragiškiausias balsas pasaulyje O juokas
as tai jo net neatsimenu As tik pamenu, kad pas ja kas kas, bet 'pachotke" tai baisiau uz baisu
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 13:41)
as tai jo net neatsimenu As tik pamenu, kad pas ja kas kas, bet 'pachotke" tai baisiau uz baisu
Viskas pas ją baisu Nu negaliu jos pakęsti visiškai
Beje, daugkam Beren eisena labai kliūva, o aš jos net nematau Matyt, čia kažkokie laukai
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 13:17)
Nu va jums pupuliukas Man tai jis siaip sau visose fotkese bet kaip aktorius visai patinka. Neina tik foto ikelt, tad ikeliu nuoroda.
http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus netgi su tais leopoldiniais usais Tik as nieko su juo nemacius, idomu koks jis kaip aktorius Kiek skaiciau, tai dauguma ji vien uz isvaizda myli o ko daugiau is mergu noret
http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus netgi su tais leopoldiniais usais Tik as nieko su juo nemacius, idomu koks jis kaip aktorius Kiek skaiciau, tai dauguma ji vien uz isvaizda myli o ko daugiau is mergu noret
Ooooiiiiii..... ne taip jau ir pasiseke
O man Burakas grazus tik su usais kazkodel
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 13:48)
Viskas pas ją baisu Nu negaliu jos pakęsti visiškai
Beje, daugkam Beren eisena labai kliūva, o aš jos net nematau Matyt, čia kažkokie laukai
As supratau, kad ji pas tave nemegstamiausia persona Man tai ji normali
Matyt, man siaip Beren eisena nekliuva irgi
As kaip pirma kart pamaciau UM anonsa, man Nihal labai grazi pasirode,jos akys labai grazios,bet neturi ji nei ugio nei figuros,ir jos personazas uzknisantis buvo.....Gal kituose vaidmenyse ir nieko visai
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:53)
Žvengiu garsiai jau Vaikai nesupranta
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 14:58)
Žvengiu garsiai jau Vaikai nesupranta
Atkirps laida garantuoju
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:53)
Man su usais jis irgi grazesnis. Siaip dabar paziurejau jo jaunystes foto, tai arba jis plastenkiu pasidares, arba cia is tos serijos - kad su metais gereja, kaip ir geras vynas
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:56)
As kaip pirma kart pamaciau UM anonsa, man Nihal labai grazi pasirode,jos akys labai grazios,bet neturi ji nei ugio nei figuros,ir jos personazas uzknisantis buvo.....Gal kituose vaidmenyse ir nieko visai
Man tai tikrai buvo seriju, kur ji buvo labai grazi. Ypac kai plaukus nusikirpo. Personazas nenervino manes visai. Mane nervino Bither Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 13:56)
Akys jos gražios, sutinku Bet daugiau tai
Mane šiaip ir Džemre labai erzino iš pradžių, paskui pripratau, į pabaigą jau netgi graži pasidarė Nes tikrai gerai vaidina ji. Tiesiog pavergė savo talentu. Aišku, gal dar ir vaidmuo kažkiek paveikė.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 15:03)
M Mane nervino Bither Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo
Papildyta:
http://images6.fanpo...599-249-450.jpg Va kas tobulas
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 14:03)
Man su usais jis irgi grazesnis. Siaip dabar paziurejau jo jaunystes foto, tai arba jis plastenkiu pasidares, arba cia is tos serijos - kad su metais gereja, kaip ir geras vynas
Man tai tikrai buvo seriju, kur ji buvo labai grazi. Ypac kai plaukus nusikirpo. Personazas nenervino manes visai. Mane nervino Bither Panos prasau manes nenuplokit nuo vaizdo
Kad čia daugumai taip. Bent jau man akys taip rodo. Tarkim ta pati Tuba. Kaip mane ji erzino Asi Nu vis žiūrėjau ir nesupratau ko čia visi dėl jos alpsta - nei ji man labai graži buvo, nei tokia superinė aktorė. Ir foto kai pažiūriu senas - tokia trumpakojė apvalaus pampuškinio veido, kakta labai žema, jau nuo antakių vos ne plaukai auga O va Gonulcelen arba KPA ji tikrai labai grazi. Sakyčiau, kartais netgi tobulai gražiai atrodo
Nenuplosim Liūdna paskui bus labai
Beje, Beren tai kažkokia užsikonservavus. Ne dėl to, kad aš ją mėgstu Bet gi žiūriu dabar aš tą Hatirla sevgili (tarp kito, jos balsas mane irgi kartais erzina ), tai ji ten lygiai taip pat kaip Fatmagul atrodo. Aišku, ten kiti laikai, tai kažkiek "modifikuotas" tas įvaizdis, bet principe tai viens prie vieno. UM tai ji labai jau išfufurinta buvo, tai ten gal kiek kitaip, bet kai špaklių nuplaudavo kartais, tai irgi ta pati mergaičiukė. Ir man ji tikrai nėra gražuolė, nu bet kažką tokio turi, kas užburia ir prikausto.
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 14:09)
Va kas tobulas
Tau ir Kaya per jį patikt pradėjo, ane?
Mačiau jau su įgarsinimu tas Medcezir eina.