Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 07:37)

4u.gif Laba...Kaip matau dirbi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 12, 07:14)
4u.gif  Laba...Kaip matau dirbi    thumbup.gif

lotuliukas.gif o kaip kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 08:41)
lotuliukas.gif o kaip kitaip lotuliukas.gif

laugh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Raimusiuxxx, kas per netvarka? Kodėl dar nėra anonso? umn.gif

Va pagal kokią dainušką šoko mūsų saldžioji porelė net ir pasibaigus muzikai biggrin.gif
Kam įdomu Hayatı Tespih Yapmışım
Из жизни я сделал четки

Aşktan Ölen Tekrar Ölmez diyorlar
Говорят,разочаровавшись в любви снова разочароваться не может
Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar
Говорят,разбитое сердце снова полюбить не может
O gitti bir daha gelmez diyorlar
Говорят,она ушла и больше не прийдет
Söylesene Söyle İnanayım mı?
Скажи же,поверить ли мне в это?
Hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum
Из жизни я сделал четки,перебираю их
Adını duydukça ağlıyormuşum
Услышав ее имя,плачу
Deli diyorlarmış benim halime
Говорят,что я сумасшедший
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum
Перебираю(как четки)будущее и прошлое
Akan gözyaşımı kurut diyorlar
Говорят,вытри слезы
Coştu deli gönlüm durult diyorlar
Говорят,остановись,прийди в себя
Unut artık onu unut diyorlar
Говорят,забудь ее уже наконец
Hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum
Из жизни я сделал четки,перебираю их
Adını duydukça ağlıyormuşum
Услышав ее имя,плачу
Deli diyorlarmış benim halime
Говорят,что я сумасшедший
Gönlüme dikili mezar taşına
Моя душа подобна надгробной плите

Bekleme yazdırdım boşu boşuna
Не жди,бесполезно заставлял писать
Sevmemiş diyorlar Allah aşkına
Говорят,не любила,ну ради Бога

Turkų kalbos pamokėlės tskant biggrin.gif

O šita višta su kokiu pupuliu vaidint susiruošė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 10:29
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 11:28)
Sveikos,
O šita višta su kokiu pupuliu vaidint susiruošė
user posted image

Nu joptararai tai vistai,kaip sekasi biggrin.gif ,kas per filmas???
Atsakyti
Oi Milagra kaip aciu biggrin.gif Man dainu zodziai visad labai svarbus blush2.gif ypac turkai juos visad dainas labai taikliai parenka thumbup.gif

Del anonso man irgi nervas ima unsure.gif

o vat tam seriale kur ziuriu tas pupulis irgi vaidina tongue.gif nors jis man stipriai per jaunas :lotuliukas:veliau galesiu ikelt foto, kaip jis ten atrodo lotuliukas.gif paziuresim ar patiks jums tas pupuliukas lotuliukas.gif aisku dabar jis pavyriskejas, nes ten visai berniukas tongue.gif
Atsakyti
Nelabai supratau turkiškai biggrin.gif Kiek supratau, tai rinkosi iš dviejų projektų - Burak Ozcivit ir sito pupulio Aras Bulut ir išsirinko pastarąjį. Nu ir aš būčiau taip pasirinkus lotuliukas.gif Bet kai pagooglinau, tai turbūt čia jo vienintelė normali foto. Gal geriau Ozcivitas su savo ūsais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 11:24
Nu va jums pupuliukas lotuliukas.gif Man tai jis siaip sau visose fotkese blush2.gif bet kaip aktorius visai patinka. Neina tik foto ikelt, tad ikeliu nuoroda.

http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus lotuliukas.gif netgi su tais leopoldiniais usais blush2.gif Tik as nieko su juo nemacius, idomu koks jis kaip aktorius g.gif Kiek skaiciau, tai dauguma ji vien uz isvaizda myli lotuliukas.gif o ko daugiau is mergu noret tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 12:17)
Nu va jums pupuliukas lotuliukas.gif Man tai jis siaip sau visose fotkese blush2.gif bet kaip aktorius visai patinka. Neina tik foto ikelt, tad ikeliu nuoroda.

http://www.beyazperd...iafile=20452730
Papildyta:
Beja, man Burak Ozcivit man labai grazus lotuliukas.gif netgi su tais leopoldiniais usais blush2.gif Tik as nieko su juo nemacius, idomu koks jis kaip aktorius g.gif Kiek skaiciau, tai dauguma ji vien uz isvaizda myli lotuliukas.gif o ko daugiau is mergu noret tongue.gif

O, siaube, čia gi ne jis, o ji biggrin.gif

Burakas man negražus biggrin.gif O ir vaidina viską ta pačia vienoda išraiška. Arba man taip atrodo ax.gif Šiaip jis man toks Engino ir Kenano mixas pagal išvaizdą. Ar gali būti kas nors geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Engino vaidyba man labai patinka, jeigu ką. Komisarą jau baigiu įsimylėt lotuliukas.gif
O Kenanas man "ant tiek" baisus, kad net nežinau kaip jis vaidina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 12:46
QUOTE(Milagra @ 2014 09 12, 12:25)
O, siaube, čia gi ne jis, o ji biggrin.gif

Burakas man negražus biggrin.gif O ir vaidina viską su ta pačia vienoda išraiška. Arba man taip atrodo  ax.gif Šiaip jis man toks Engino ir Kenano mixas pagal išvaizdą. Ar gali būti kas nors geriau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sakau mes del vyru nesusimustume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jeigu as vertinciau tik isvaizda tai man tas Burakas apskritai ko gero graziausias matytas turkas biggrin.gif bet Enginas turi kazkoki magneta, kuris mane traukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif o Buraku tai tik siaip fotkese galima pasigrozet tongue.gif Ai as dar nemegstu "kacialkiniu" vyru, o Burakas tai butent toks tongue.gif O Kenanas man irgi simpatiskas, tik labai grieztas atrodo. ax.gif Ai dar mane erzina Kenano balsas, netinka man jis jam. Beja Kivanco balsas mane irgi kazkodel erzina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 12, 12:45)
Beja Kivanco balsas mane irgi kazkodel erzina blink.gif

Man tai balsas kaip balsas, tikrai niekuom neypatingas. Čia jau tavo krasavčikui nėra lygių lotuliukas.gif
Beje, Gumuš jo balsas dubliuotas buvo, t.y. jis ne savu balsu ten kalba. Tai va TAS balsas man irgi labai gražus. Matyt, jo griežtokas tembras nelabai tiko tam vaidmeniui ax.gif O va pvz Behliuliui ir Kuziai tai man tiko jo balsas ax.gif
Šiaip tai man ir Murato balsas negražus, reikėjo pratintis prie jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 rugsėjo 2014 - 12:50
O man Murato normalus. Va Tubos balsas mane irgi kartais erzina. Vietomis toks storas kazkoks buna biggrin.gif Bet labiausiai erzinantis tai buvo Dzemre balsas ax.gif nu jau toks svelnus, saldus ir naivus iki negalejimo. ax.gif Na bet jos personazui tiko.

Siandien vakare bandysiu Kurto viena serija paziuret. Bus matyt kaip man su juo seksis. smile.gif
Atsakyti