Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

Na pas ruses pasiskaiciau apie musulmonu gedula.
Islame gedulo spalva: balta ir "lilovoj"(neisivaizduoju kas cia per spalva). Taip pat leidziama juoda ir tamsiai zalia. Jeigu mirsta moters giminaitis,tai ji gedulo turi laikytis 3 dienas. Jeigu mire sutuoktinis, gedulas tesiasi 4 (menulio?)menesius ir 10 dienu. O va vyrams tai isvis tik tokios taisykles, kad jie negali per laidotuviu ceremonija nusiimt galvos apdangalo (kepures).
Atsakyti
Nu dar nėra anonsų? g.gif
Mano šeima šiandien džiaugsis biggrin.gif Neveikia serialas, tai ir spintas sutvarkiau, ir valgyt pridariau tiek, kad turbūt 3 dienoms užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 13:49)
Nu dar nėra anonsų?  g.gif
Mano šeima šiandien džiaugsis biggrin.gif Neveikia serialas, tai ir spintas sutvarkiau, ir valgyt pridariau tiek, kad turbūt 3 dienoms užteks  lotuliukas.gif

Nu lyg ne tongue.gif
Pasiseke tavo seimynai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 14:49)
Mano šeima šiandien džiaugsis biggrin.gif Neveikia serialas, tai ir spintas sutvarkiau, ir valgyt pridariau tiek, kad turbūt 3 dienoms užteks  lotuliukas.gif

Nu kai pajus skitumą jibohu laida nukirps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 09 11, 15:43)
Nu kai pajus skitumą jibohu laida nukirps  lotuliukas.gif

Sakai, nepersistengt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 06:49)

lotuliukas.gif žiūrėk nepersistenk, o tai šeimai patiks toks tavo rūperstingumas ir liksi " užblokuota" nuo kompo ilgam ilgam..... doh.gif o tai jau bent mums būtų tragedija, pasiilgtume tavęs! Gerai kad kol kas tik rusai :-)

Vakar su jumis žiūrėjau KPA tik komentarus greitai perbėgau vakarop... Išvados:
Serijos aukščiausias taškas - šokiai! Šito tai niekas nenuginčys " brolau, o muzika tai negroja.." Va čia tai jo!!! Nu nereikėjo net suprasti ką sako, ne juokiaus, o žvengiau! thumbup.gif
Pinar - linkiu jai ilgai ir laimingai gyventi. Skaičiau, kad Tayyaras ją surado? Matyt pražiopsojau tą momentą, nes keliais momentais trūkinėjo ryšys.... Bet manau, kad ji kažkaip išsisuks, o kol kas ji Omerui nieko nepasakos, taigi jis nieko ir nesužinos, bent kol kas....
Tiesa, labai noriu kad Tayyarą pribaigtų ne kas kitas, bet Metinas, kad greičiau jis savo planą įvykdytų, nors kažkodël manau, kad ir jis bus kažkaip nugalabytas, neišgyvens iki pabaigos, bet noriu jo keršto. Jei ne nugalabybų, tai bent kad Omerui kažkaip viską papasakotų, na trumpai - noriu, kad jis iesiogiai būtų prisidėjęs prie Tayyaro žlugimo...

Džiaugiusi, kad Asli atsigavo. Gaila, kad ji nieko neprisimena, bet gal ir gerai.... Ji man labiau patinka pilna energijos ir galvojanti.....ir tegul Leventas ją pamilsta! Bet bijau, kad ji Leventą pamils, o tas ir toliau negalės pamiršti Elif... O Gal?

Apipjaustymas- jau vien tik šis žodis man kelia siaubą! Vargšas vaikis, paguldytas vidury kiemo pataluos, o visi aplink džiaugiasi! Tarp kitko, visada galvojau, kad šios apeigos vyksta kūdikystėje! Pasirodo klydau! Brrrr doh.gif

Metinas manau dar daug pirštų jam bus sulaužyta, jei taip elgsis su Niulifer wub.gif abu tokie kaliausiukai, bet tinka vienas kitam.... Toks tokį rado, tegul sau mylisi. Man jis patinka tuo, kad neapgaudijėja Niliufer, ji žino, kad jis šunsnukis, ir jis jai nežada keistis...

Tikriausiai daug ką pamiršau, taigi pradžiai tiek mano pamąstymų. Aplamai serija patiko, likau nenuvilta!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 11, 15:57)

Apipjaustymas- jau vien tik šis žodis man kelia siaubą! Vargšas vaikis, paguldytas vidury kiemo pataluos, o visi aplink džiaugiasi! Tarp kitko, visada galvojau, kad šios apeigos vyksta kūdikystėje! Pasirodo klydau! Brrrr doh.gif

Siandien buvo pas ruses ir apie ta svente info. Tai jie dazniausiai apipjausto 5-6 m. berniukus. Bet cia tas vaikis man gerokai didesnis pasirode. g.gif
Tai taip iseina, kad jie visi iki vieno apipjaustyti Turkijoj? blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 16:49)
Sakai, nepersistengt?  lotuliukas.gif

Rekomenduočiau neišsiduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 11, 15:57)
" brolau, o muzika tai negroja.."

noriu, kad jis iesiogiai būtų prisidėjęs prie Tayyaro žlugimo...

Man jis patinka tuo, kad neapgaudijėja Niliufer, ji žino, kad jis šunsnukis, ir jis jai nežada keistis...

lotuliukas.gif Man čia irgi serijos vinis buvo biggrin.gif

Ir aššššš drinks_cheers.gif

Aš jau kelintam seriale pastebiu, kad tai nesvietiška šventė ir kad vaikai jau paaugę būna.

Ir man jis būtent dėl to patinka, kad nieko neslepia ir nesuka uodegos. Kita vertus, kai išaiškės, kad jis iš tikrųjų šantažuoja Elif, kaip tai vištelei kažin susirodys jos didvyris g.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 11, 16:04)
Tai taip iseina, kad jie visi iki vieno apipjaustyti Turkijoj? blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Taip taip. Taip išeina biggrin.gif O ką? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 09 11, 16:15)
Rekomenduočiau neišsiduoti  biggrin.gif

pioneer.gif biggrin.gif Tragedija gi man būtų. Ne taip lengva priklausomybės atsisakyti biggrin.gif Jūs jau mano antra šeima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 16:23)

Taip taip. Taip išeina biggrin.gif O ką?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ai siaip, mano mintys tikrai nekudlotos angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 09 11, 16:57)

O jus man tundrai pasakykit kas cia per dalykas yra g.gif Jis skiriasi nuo zydu apipjaustymo? Ir ka ten pjauna? Iki kiek? Nes kiek zinau tai gydytojai to nerekomenduoja ir yra pries...
Gal ir mergaitem yra kazkas pan?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 11, 16:37)
O jus man tundrai pasakykit kas cia per dalykas yra  g.gif  Jis skiriasi nuo zydu apipjaustymo? Ir ka ten pjauna? Iki kiek? Nes kiek zinau tai gydytojai to nerekomenduoja ir yra pries...
Gal ir mergaitem yra kazkas pan?

Aš tai bijau, kad neatsakysiu į šituos klausimus lotuliukas.gif
Nors gal reiks gatvėj paklaust kokio turko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 rugsėjo 2014 - 16:45