Vk. Jau ikele istrauka is tu dencu visoj kompanijoj tai Arda su Pelin superiskiausi Arda sako: Broli, muzika tai nebegroja zinokit man stogas vaziuoja, zvengiu viena pati vyras tikrai mane jau ves i vasaros 5
Kas be ko, bet tikrai faini tie turkai
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 10, 22:16)
Arda sako: Broli, muzika tai nebegroja
Jo, dėl šito aš ir sakiau, kad nemirtingas Arda Žvengiau ir aš
QUOTE(Milagra @ 2014 09 10, 23:10)
Nors ten irgi paskutinę seriją ties kartuvėm pabaigiau Faini tie turkai nu
pas juos viskas baigiasi chiri chari
Na kas sekantis?
Is komentaru sprendziant serija smagiai susiziurejo
O kas tos giltines, neatpazistu
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 11, 08:26)
Is komentaru sprendziant serija smagiai susiziurejo
Man tai smagu buvo
Giltines tai scenaristes
Mane nervina mėsininkas
Elif, kvaiša, aišku dabar nieko nepasakys apie ta diską Omerui. Jei pasakytų, tai tam jau tikrai dėdulė sukeltų dar didesnį įtarimą, nes taip skiedė, kad įrašų neturi. Ir vėl tas pats per tą patį
Na o va šokiai buvo neblogi
Elif, kvaiša, aišku dabar nieko nepasakys apie ta diską Omerui. Jei pasakytų, tai tam jau tikrai dėdulė sukeltų dar didesnį įtarimą, nes taip skiedė, kad įrašų neturi. Ir vėl tas pats per tą patį
Na o va šokiai buvo neblogi
Tai vat mane irgi ji sunervins, nes garantuotai nepasakys apie irasa
Bet reikia istempt seriala, tai dabar iki vasaros ir tampys
Kaip Jums giftas? Nu visai nieko porele
Papildyta:
Papildyta:
Bet reikia istempt seriala, tai dabar iki vasaros ir tampys
Kaip Jums giftas? Nu visai nieko porele
Papildyta:
Papildyta:
Man labai Levantas pradėjo patikt Kai Bahar į vietą pastatė. Su Asli jie žiūrisi neblogai, bet vistik man gaila būtų jo
Tai ką, Putkinas visus rusų serverius uždarė, ar ką? Niekas neveikia Norėjau savo filmą pažiūrėt prie kavos, nes labai įdomioj vietoj baigiau, ir šnipštas gavosi. Galvoju, įlįsiu į vk - irgi neatidaro
O gal čia vyras
Tai ką, Putkinas visus rusų serverius uždarė, ar ką? Niekas neveikia Norėjau savo filmą pažiūrėt prie kavos, nes labai įdomioj vietoj baigiau, ir šnipštas gavosi. Galvoju, įlįsiu į vk - irgi neatidaro
O gal čia vyras
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 09:07)
Man labai Levantas pradėjo patikt Kai Bahar į vietą pastatė. Su Asli jie žiūrisi neblogai, bet vistik man gaila būtų jo
Tik nesakyk, kad dar noretum, kad Leventas su Elif liktu Kad ir kaip jis man tiek isore, tiek kaip personazas patiktu, bet lai palieka sinjorina komisarui
Man kolkas veike viskas
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 09:07)
matyt vyras tau boikota turkams uzdejo
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 11, 09:17)
Tik nesakyk, kad dar noretum, kad Leventas su Elif liktu Kad ir kaip jis man tiek isore, tiek kaip personazas patiktu, bet lai palieka sinjorina komisarui
Manau, visko čia dar bus
Tai va, aš taip ir supratau jau