Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

Vk. Jau ikele istrauka is tu dencu biggrin.gif visoj kompanijoj tai Arda su Pelin superiskiausi lotuliukas.gif thumbup.gif Arda sako: Broli, muzika tai nebegroja lotuliukas.gif zinokit man stogas vaziuoja, zvengiu viena pati lotuliukas.gif vyras tikrai mane jau ves i vasaros 5 biggrin.gif
Kas be ko, bet tikrai faini tie turkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 10, 22:16)
Arda sako: Broli, muzika tai nebegroja lotuliukas.gif

Jo, dėl šito aš ir sakiau, kad nemirtingas Arda lotuliukas.gif Žvengiau ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 10, 23:10)
Nors ten irgi paskutinę seriją ties kartuvėm pabaigiau  lotuliukas.gif  doh.gif Faini tie turkai nu biggrin.gif

lotuliukas.gif pas juos viskas baigiasi chiri chari biggrin.gif
Atsakyti
Labos biggrin.gif yu.gif
http://m.youtube.com...h?v=J4YGut2iB9A
Atsakyti
Na kas sekantis? blink.gif

user posted image
Atsakyti
Is komentaru sprendziant serija smagiai susiziurejo biggrin.gif

O kas tos giltines, neatpazistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2014 09 11, 08:26)
Is komentaru sprendziant serija smagiai susiziurejo  biggrin.gif

O kas tos giltines, neatpazistu  g.gif

Man tai smagu buvo lotuliukas.gif
Giltines tai scenaristes tongue.gif
Atsakyti
Mane nervina mėsininkas mad.gif

Elif, kvaiša, aišku dabar nieko nepasakys apie ta diską Omerui. Jei pasakytų, tai tam jau tikrai dėdulė sukeltų dar didesnį įtarimą, nes taip skiedė, kad įrašų neturi. Ir vėl tas pats per tą patį wacko.gif

Na o va šokiai buvo neblogi biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat mane irgi ji sunervins, nes garantuotai nepasakys apie irasa doh.gif doh.gif doh.gif
Bet reikia istempt seriala, tai dabar iki vasaros ir tampys lotuliukas.gif

Kaip Jums giftas? Nu visai nieko porele tongue.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Man labai Levantas pradėjo patikt biggrin.gif Kai Bahar į vietą pastatė. Su Asli jie žiūrisi neblogai, bet vistik man gaila būtų jo unsure.gif

Tai ką, Putkinas visus rusų serverius uždarė, ar ką? g.gif biggrin.gif Niekas neveikia mad.gif Norėjau savo filmą pažiūrėt prie kavos, nes labai įdomioj vietoj baigiau, ir šnipštas gavosi. Galvoju, įlįsiu į vk - irgi neatidaro mad.gif

O gal čia vyras biggrin.gif umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 rugsėjo 2014 - 09:15
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 09:07)
Man labai Levantas pradėjo patikt biggrin.gif Kai Bahar į vietą pastatė. Su Asli jie žiūrisi neblogai, bet vistik man gaila būtų jo  unsure.gif

Tai ką, Putkinas visus rusų serverius uždarė, ar ką?  g.gif biggrin.gif Niekas neveikia mad.gif Norėjau savo filmą pažiūrėt prie kavos, nes labai įdomioj vietoj baigiau, ir šnipštas gavosi. Galvoju, įlįsiu į vk - irgi neatidaro mad.gif

Tik nesakyk, kad dar noretum, kad Leventas su Elif liktu biggrin.gif Kad ir kaip jis man tiek isore, tiek kaip personazas patiktu, bet lai palieka sinjorina komisarui lotuliukas.gif

Man kolkas veike viskas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 09 11, 09:07)

O gal čia vyras biggrin.gif umn.gif

lotuliukas.gif matyt vyras tau boikota turkams uzdejo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 11, 09:17)
Tik nesakyk, kad dar noretum, kad Leventas su Elif liktu biggrin.gif  Kad ir kaip jis man tiek isore, tiek kaip personazas patiktu, bet lai palieka sinjorina komisarui lotuliukas.gif

lotuliukas.gif matyt vyras tau boikota turkams uzdejo hihihi.gif

Manau, visko čia dar bus ax.gif

Tai va, aš taip ir supratau jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 11 rugsėjo 2014 - 09:24