Įkraunama...
Įkraunama...

Kara Para Aşk II

Nu va, tas diedukas pasakė, kad Taneras nenusižudė, kad jį privertė parašyti tą laišką.
Atsakyti
Parode Elif irasa, kur Asli pastumia motina
Atsakyti
Tikiuosi jai užteks proto papasakoti apie tą įrašą Omerui doh.gif

Ko tai dar prireikė kobrai.

Jaučiu vėl kapines tuoj rodys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 rugsėjo 2014 - 21:32
Jauciu Elif durnele nepapasakos apie juosta Omerui
Nu pzdc gyvate komisarui skambina doh.gif
Papildyta:
Per anksti apsidziaugiau, kad Pinar gyvens biggrin.gif mesininkas patvarkys ja turfbut siasndien
Papildyta:
Ai ten Bahar ne Omerui, o Elif skambino biggrin.gif
Papildyta:
Jauciu po reklamos parodys 1 min. Ir vsio
Atsakyti
Nu komisaras komisaras doh.gif
Papildyta:
Šiaip galvoju gal man Kurtas labiau patiko - ten per vieną seriją visus iššaudė, užkasė ir vsio, o čia visas serialas kapinėse nufilmuotas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va ir atsirado pas tave motivacija Kurto antra sezona ziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 09 10, 22:41)
Šiaip galvoju gal man Kurtas labiau patiko - ten per vieną seriją visus iššaudė, užkasė ir vsio, o čia visas serialas kapinėse nufilmuotas  doh.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atsirasysim Kurto????
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 09 10, 21:45)
nu va ir atsirado pas tave motivacija Kurto antra sezona ziuret lotuliukas.gif

Nu rimtai biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2014 09 10, 21:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  atsirasysim Kurto????

Teks turbūt. Pikta esu ant šiandieninės serijos mad.gif Nu tas pats jau per tą patį. Užkniso tas mėsininkas su Metinu, nors kažkiek pasislinktų kažkas, o dabar visi durniai aplink, tik mėsininkas visagalis mad.gif O komisaras toks jau erelis, tik mokina kaip melagį atpažint, niekas dar, matai, nuo jo nepabėgo, o stovi kaip durnelis už durų ple mad.gif

Ir dar pakėliau akis, o ten Adnano morda - visai susinervinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 rugsėjo 2014 - 21:54
susinervinau debiliskai baiges mad.gif
Atsakyti
NU galim pakartot biggrin.gif
Atsakyti
Man praejusi serija labiau patiko, bet sia irgi uzskaitau biggrin.gif nereik cia per daug kiekviena karta tiketis. Kurejai juk cia bombu nezada lotuliukas.gif
Siandienines serijos bomba man buvo sokiai pokiai lotuliukas.gif nu blyn pagalvociau, kad nuvare chebra i kokia vakaruska, grama padare, atsipalaidavo ir taip nuosirdziai patencino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zodziu, apart Chusiuko, man cia visi personazai patinka, netgi mesininkas blink.gif nu kapoja jis tas karves, lai kapoja lotuliukas.gif
Zodziu man kaip visad viskas patiko, sugaisto laiko negaila. Serija ganetinai rami, romantiska tokia visai, tik pabaiga lieva biggrin.gif

tikiuosi kad kasnors susuks klipuku su tais sokiais lotuliukas.gif

Aciu uz kompanija 4u.gif , varau dar ruses paskaitinesiu biggrin.gif
Atsakyti
O aš einu savo Hatirla sevgili pažiūrėsiu dūšiai nuramint biggrin.gif Nors ten irgi paskutinę seriją ties kartuvėm pabaigiau lotuliukas.gif doh.gif Faini tie turkai nu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 rugsėjo 2014 - 22:11