Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 227 tema

QUOTE(egliene @ 2014 09 09, 22:27)
jei kas uzsakinesit is IHERB Kaune>noreciau to pursklao gerklei su greifurtu ekstraktu ax.gif
Priglauskite per AZ 4u.gif

as rytoj bandysiu ziureti kaip ten pirkimai vyksta. Jei pavyks tai uzsakinesiu smile.gif
parasykite man i az

o beja, kokia kaina siuntimo yra? taip suprantu kad ~16$ kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlmaJa: 09 rugsėjo 2014 - 22:57
QUOTE(AlmaJa @ 2014 09 09, 23:54)
as rytoj bandysiu ziureti kaip ten pirkimai vyksta. Jei pavyks tai uzsakinesiu smile.gif
parasykite man i az

4 USD, o užsisakyt galima ne daugiau nei už 75 lt. Iherbe praktiškai niekas nesikooperuoja, nes tik už 75 litus galima pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 09 09, 20:59)
Beje, iš iHerb produktų, artėjant šaltajam sezonui, nuoširdžiai rekomenduoju purškalą nuo slogos ir purškalą gerklei (abu jie greipfurtų sėklų ekstrakto pagrindu) - ir vienas, ir kitas man buvo nerealus atradimas bigsmile.gif Sudėtis švari, o veikia neįtikėtinai efektyviai thumbup.gif

Abu isigyjau ir va kaip tik dabar atsirado proga isbandyti, tikrai labai pasiteisino tiek vienas, tiek kitas thumbup.gif
Atsakyti
o gal galit kazka rekomenduoti silpnam imunitetui stiprinti. Nes mano berniukui tai slogos neissigydom pastoviai. Kas biski ir uzsikimsus iskart. Ir be antibiotiku neissikapstom
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 09 09, 21:59)

Beje, iš iHerb produktų, artėjant šaltajam sezonui, nuoširdžiai rekomenduoju purškalą nuo slogos

Sakykite, ar nesausina gleivines sis purskalas? Quixxx mums sausindavo, netiko, todel ieskau alternatyvos.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2014 09 09, 23:26)
o gal galit kazka rekomenduoti silpnam imunitetui stiprinti. Nes mano berniukui tai slogos neissigydom pastoviai. Kas biski ir uzsikimsus iskart. Ir be antibiotiku neissikapstom

Čia manau keikvienam individualiai..mes daug ką bandėm. Šiuo metu mums labai gerai veikia ACEROLA vit. C (kuris yra būtent iš acerolos vyšnių ekstrakto, natūralus)..
Atsakyti
labas rytas, per kiek laiko iherb atsiunčia užsakymą ?
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2014 09 10, 00:26)

Vakar isgirdau apie Bereso lasus.
Tik nerandu informacijos, gal galima is kazkur atsisiusti, gal pigiau gautusi nei LT.
Atsakyti
QUOTE(jurrrka @ 2014 09 10, 08:40)

2 savaitės-1mėnesis
Iherb tema: http://www.supermama...?...980565&st=0
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2014 09 10, 00:26)

Imunitetui, bent jau mūsų giminei, geriausiai cordycepsas, kurio iherbe irgi didelis pasirinkimas
http://www.iherb.com...&...&rank=2#p=1
O vaikui kai tik pamatau pirmus simptomus Pou d'Arco duodu, nesusega, tfu tfu, 2 metus nė vienos pamokos nepraleido:
http://www.iherb.com...r...=null&ic=12

QUOTE(bambyze @ 2014 09 10, 08:22)
Sakykite, ar nesausina gleivines sis purskalas?  Quixxx mums sausindavo, netiko, todel ieskau alternatyvos.
Aciu  4u.gif

Man irgi tas purškalas su greifrukų ekstraktu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AlmaJa @ 2014 09 09, 23:54)

MajaDi jau parašė, kad siuntimas tik 4$. O kooperuotis iš tiesų mažai kas kooperuojasi, kad neviršytų 75 Lt sumos (be siuntimo mokesčio) ir svorio limito (iki 1,8 kg). Be to, užsisakant pirmą kartą dar galima gi gauti 5$ arba 10$ nuolaidą (pvz., su kodu TSH321 rolleyes.gif), tai siuntimo kaina jau ir pasidengia mirksiukas.gif

QUOTE(bambyze @ 2014 09 10, 08:22)
Sakykite, ar nesausina gleivines sis purskalas?  Quixxx mums sausindavo, netiko, todel ieskau alternatyvos.
Aciu  4u.gif

Nespėjau pajusti, kad sausintų... Tiesą sakant, man tas purškalas iki šiol taip efektyviai suveikia, kad nesu vartojusi jo ilgiau, nei 1 dieną smile.gif Kad ir vakar, ryte dukra pradėjo čiaudėt, akys jau blizga, aiškiai, matėsi, kad kabinasi kažkas... tai ryte papurškiau, paskui dar dieną, po mokyklos grįžus, ir vakare jau nė ženklo kokios nors slogos. Šįryt pabudo sveikutėlė, linksma.

QUOTE(jurrrka @ 2014 09 10, 08:40)

Man dažniausiai per 2-3 savaites, bet gali užtrukt ir ilgiau 4u.gif
Atsakyti
renku Kaune http://www.szkla.com siunciu i kitus miestus, truksta vienos prisijungiancios kad siuntimas butu po 7,5zl.
Atsakyti