Pirksiu is http://www.landsend.co.uk/, gal kas nori jungtis siuntimo mokesciui pasidalinti.
Turiu 25% nuolaidos koduka, taiko ir outlet prekems
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 09 16, 10:20)
jis tų geltonų eilių šone, statmenai joms. jeigu nuo centrinio įėjimo, tai už jų, jeigu nuo aikštelės, tai prieš jas. pas jį tiesiog stalai gatvėje, ne parduotuvytė.
Ačiū
o is carters.com perkama tik per tarpininkes? Gal kazkur kitur galima rasti carters prekiu? ali expres?
Merginos, kurios pirkot is Mangooutlet ar nusinulina Mangooutlet krepselis pirkau is Mangooutlet, mokejau per Paypal, paspaudus pay now, imete i pagrindini Mangooutlet puslapi, o virsuje krepselyje, matau savo prekes
iejau i Paypal, nerodo, kad moketa
iejau i Paypal, nerodo, kad moketa
Laba,
kurios dar neatsiunte savo vaistu krepsiuku - lauksiu rytoj, kaip ir atrasiau visoms
O kitos jau nebesiuskite, jau lyg ir susirinkome 10 kompanija. Garsiai sauksiu, jeigu turesim vietos
kurios dar neatsiunte savo vaistu krepsiuku - lauksiu rytoj, kaip ir atrasiau visoms
O kitos jau nebesiuskite, jau lyg ir susirinkome 10 kompanija. Garsiai sauksiu, jeigu turesim vietos
O Yoox Vilniuje niekas neperkat Priisjungciau su nedidudku
QUOTE(vedeja @ 2014 09 16, 23:17)
o is carters.com perkama tik per tarpininkes? Gal kazkur kitur galima rasti carters prekiu? ali expres?
ali ir crocsų galit nusipirkti, bet smirdės jums kaip kinietiški
ali daug visokių vardinių rūbų bus.bet jie naudoja kitas medžiagas ir kokybė skirsis...nesakau ,kad bus labai didelis Š.. tiesiog rašau,kad kokybė bus kita
man USA teko ne iš Carters pirkti Carters rūbelius, o iš Zulily ir patikėkit kad gavau klastotę, o ne originalą. tris metus abiem mergytėm perku Carters ir jų medžiagas išsičiupinėjus iki negaliu... Zulily Carters atėjo be Carters įspaudo vidinėj nugaros dalyje ir flysas žymiai plonesnis
todėl geriau užsakinėju per tarpininknes ir esu rami Carters drąsiai pirkti galit Macys per tarpininkes, ten būna kartas nuo karto akcijų Belk ir pan...
Zulily reabilitacijai reiktų pasakyti,kad gavau originalius ir CRocs ir Columbia iš jų...bet va po Carters ėmiau abejoti patikimumu
Dar renku , pirksiu loom band gumytės iš amazon.co.uk, i Lietuva siusiu per PA.
Vilnius , (atsiėmimas Šiaurės miestelyje)
Bankas swed, arba citadele gal butu norinciu prisijungti siuntimui į LT pasidalinti , priimsiu tik su nedideliais svoriais
Pvz http://www.amazon.co...;pf_rd_i=468294
Tvarkingus krepšelius laukiu tanita761@rambler.ru
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2014 09 16, 17:18)
uzsakyta
QUOTE(Bluntė @ 2014 09 17, 07:40)
ali ir crocsų galit nusipirkti, bet smirdės jums kaip kinietiški
ali daug visokių vardinių rūbų bus.bet jie naudoja kitas medžiagas ir kokybė skirsis...nesakau ,kad bus labai didelis Š.. tiesiog rašau,kad kokybė bus kita
man USA teko ne iš Carters pirkti Carters rūbelius, o iš Zulily ir patikėkit kad gavau klastotę, o ne originalą. tris metus abiem mergytėm perku Carters ir jų medžiagas išsičiupinėjus iki negaliu... Zulily Carters atėjo be Carters įspaudo vidinėj nugaros dalyje ir flysas žymiai plonesnis
todėl geriau užsakinėju per tarpininknes ir esu rami Carters drąsiai pirkti galit Macys per tarpininkes, ten būna kartas nuo karto akcijų Belk ir pan...
Aciū labai už išsamų atsakymą
QUOTE(Eglynas9 @ 2014 09 17, 08:25)
Pirksiu GAP.EU su 20% nuolaida nuo sale kainų
Rinksiu iki nemokamo siuntimo tiesiai į LT (nuo 50 eurų).
Tai jei kas norėtų, rašykit iškartį eglynas@gmail.com - kai tik surinksiu reikiamą sumą, iškart pirksiu Vilnius (Antakalnis, Centras)
Rinksiu iki nemokamo siuntimo tiesiai į LT (nuo 50 eurų).
Tai jei kas norėtų, rašykit iškartį eglynas@gmail.com - kai tik surinksiu reikiamą sumą, iškart pirksiu Vilnius (Antakalnis, Centras)
tik vilnietes priimat į kompaniją?