Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Miglė. @ 2014 10 20, 19:59)
Su porcijom griežtai dabar, jau geriau atrodo, bet dar kūdinu  biggrin.gif
O šiaip labai patenkinta esu, pakeisim į S ir manau, kad puikiai tiks. O šitas M jau yra nemažai kauniečių, norinčių pasimatuot  biggrin.gif

Man patinka, kad neapkrauti šonai ir uš foto atrodo, kad pakankamai tvirtos medžiagos, ne "skystos" kaip vadinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 10 20, 21:02)
Man patinka, kad neapkrauti šonai ir uš foto atrodo, kad pakankamai tvirtos medžiagos, ne "skystos" kaip vadinu smile.gif

ir dar raudonos thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakė gali būt, kad "S" raudonų nebus g.gif baisus dalykas biggrin.gif Šiaip tvirtos tikrai, nusiima laaaabai patogiai, kas labai svarbu man. Ir smagu dar man, kad Chill gerai su jom jaučiasi, prisitaiko jos patogiai.
Atsakyti
Keliu temą su naujiena- ryt Mirta išvažiuoja į Estiją. ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 24, 16:57)
Keliu temą su naujiena- ryt Mirta išvažiuoja į Estiją.  ax.gif  unsure.gif

Visos panos jau namus turi, super:) Iš FB supratau,kad ryt jau ir iškeliauja, tai mano simpatija Mėta dar kiek pasibus. Estas namams perka ar sportui gal kokiam?
Tiesa, kažkas žadėjo Kaune agility išbandyti, gal jau lanko?
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 10 24, 20:42)
Visos panos jau namus turi, super:) Iš FB supratau,kad ryt jau ir iškeliauja, tai mano simpatija Mėta dar kiek pasibus. Estas namams perka ar sportui gal kokiam?
Tiesa, kažkas žadėjo Kaune agility išbandyti, gal jau lanko?

Estas lyg ir nieko neplanuoja, perka kompanjoną, nors, sako, ką gali žinot. biggrin.gif
Dėl kauniškių nieko negirdėjau, nesigyrė, bet turbūt dar bijo labai kur vaikščiot, nes tik prieš pora sav. pasiskiepijo paskutinį kartą. O ir mažoka dar gal, tik 3,5 mėn...
Atsakyti
Nu va. Mirta iškeliavo. Ir džiaugiuosi, kad turi šeimininkus, ir gaila šiek tiek.... verysad.gif
Atsakyti
Ir vis tiek sveikinam, kad ir Mirta sulaukė šeimininkų! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 25, 20:25)
Nu va. Mirta iškeliavo. Ir džiaugiuosi, kad turi šeimininkus, ir gaila šiek tiek.... verysad.gif

Šaunu, džiugins naujus šeimininkus dabar smile.gif

Mes po aktyvaus savaitgalio, dviejų dienų varžybų Raudondvaryje. Pirma diena buvo tragiška, Koris įjungė ignorą visoms zoninėms kliūtims jas tiesiog prabėgdamas ir rodydamas nenorą jas praeiti doh.gif Vakar daug mąstėm, kas ir kaip čia, gavom nemažai patarimų. Šiandien taip pat nesublizgėjo, o bet tačiau, savo šios dienos planą įvykdėm - kliūtys buvo įveiktos, po kelis atsisakymus gavo, bet ne po 20 biggrin.gif Bet užsispyręs šuo juodai, jei jau kažką užsiciklina, tai išmušti iš galvos su patranka reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 26 spalio 2014 - 19:39
Parodysiu vyrus savo. Ten po supynės makalynė, nes pasimetė,ar grąžinti atgal ir dvi zonos nušokinėtos, bet esmė buvo užvedimas ant supynių, buomo ir piramidės. Čia paskutinė šiandieninė trasa, kurią dar negėda rodyti, MB tik nesakysiu, kad paviešinau, bo gausiu ant žirnių klūpėti lotuliukas.gif

https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 10 26, 21:48)

Nerodo sad.gif raso "privatus irasas"
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 26, 20:52)
Nerodo sad.gif raso "privatus irasas"

Lyg ir pakeičiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 26 spalio 2014 - 21:08