Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 12, 23:38)
O aš pristatydama veislę "užvažiavau" ant džekų. Pasakojau, kad nuolat žmonės klausia ar čia tas Mailo iš Kaukės. Aš sakau: ne. Žmonės sako, nu kad jie labai panašūs. O aš atkertu- mano foksai gražesni.  lotuliukas.gif

Mano blondine irgi nuolat zmones Mailo/kauke saukia... lotuliukas.gif
Beje, Siauliu arenoj pries pat starta susipazinom su tokia guvia keturmete mergyte (issiaiskinom, kad bemaz bendrametes su mano margaja). Ji manes paklause, kokios veisles suniukas, sakau misrunas, be veisles...ji pamaste ir sako - zinau, cia raseliukas smile.gif
Atsakyti
Sveikinu "K" vadą ( Kivi, Korį, Koksą ir Keri) su antruoju gimtadieniu!!! happybday.gif birthday.gif assa.gif 000552.gif 59.gif drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 16, 10:42)
Sveikinu "K" vadą ( Kivi, Korį, Koksą ir Keri) su antruoju gimtadieniu!!!  happybday.gif  birthday.gif  assa.gif  000552.gif  59.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū už nuostabų patrakusį vaiką 4u.gif Įnešė labai daug į mūsų namus, ko norėjom, tai ir gavom, su kaupu biggrin.gif
Siunčiam linkėjimus sesei ir braliukams 4u.gif

Baliauninkas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 16 spalio 2014 - 21:06
O Keri gimtadienio proga gavo kaulą.

user posted image

Mažosios pasiutėlės:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
"Užbombarduosiu" temą nuotraukomis, bet kitaip negaliu... lotuliukas.gif
Šiandien pirmą kartą buvom miške ir mokinomės vaikščioti su pavadėliais. Mėtai sekasi geriau, nes jai jau antra pamoka, o Mirtai- pirmas kartas. Su Mėta vakar jau mieste buvom, pratinamės važinėti mašina, nes laukia ilga kelionė, o vargšę labai pykina ( beje, Mirtą irgi, taigi teks mergas paeiliui visur tampytis).

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O jau dantytos kokios damos biggrin.gif Šaunu, kad Mėta turi naujus namu.

Su Koriu pamenu jokių problemų nebuvo, parsivežant puikiai atlaikė kelionę, prasnaudė. Buvau visko prisidėjus, pykinimams pasirošus, bet neprireikė.
Dabar dažniausiai, jei nėra pavargęs, keliaujam ne po varžybų, snaudžia kaip arklys stovėdamas visą kelią ir siūbuodamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 18 spalio 2014 - 21:39
Kokie smagūs krokodilai thumbup.gif
O Mėta į Angliją skris? Kokia firma? Bagaže ar salone?
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 10 19, 17:23)
Kokie smagūs krokodilai  thumbup.gif
O Mėta į Angliją skris? Kokia firma? Bagaže ar salone?

Ačiū. ax.gif
Važiuos su mikriuku. Pradžioje į Londoną, ten pusdienį pabus pas mano sūnų, kol atvažiuos naujieji šeimininkai, ir tada keliaus toliau- į Mančesterį.
Atsakyti
Ilgai keliaus mažoji, bet gal ir ramiau, nei su lėktuvu smile.gif Laikysim kumščius už šitos gražaus vardo savininkės kelionę biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi daug kas teiravosi asmeniškai dėl tų "Hunter" petnešų, rašau čia smile.gif Gavom "M" dydį, deja, teks keisti į "S". Pačios petnešos atrodo tikrai kokybiškai, nusiima visiškai paprastai, vienoj pusėj spragteli ir numauni per galvą. Prisitaiko gerai prie šuns, nors būtent šitos, kurias gavom, Chill didokos.
Rodomės su petnešom. Viena naujesnių komandų smile.gif

user posted image

Diržas, kuris per didelis ir nesireguliuoja

user posted image

Ir siaubingai nukankintas šuo, nes buvo ištremtas pasivaikščioti per lietų...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė.: 20 spalio 2014 - 13:19
QUOTE(Miglė. @ 2014 10 20, 13:13)
Rodomės su petnešom. Viena naujesnių komandų  smile.gif

Prašo aukščiausiojo pagalbos, kad maisto porciją padidintų ir petnešos tinkamos pataptų lotuliukas.gif

Ant Juliuko mano petnešų yra papildoms lipdukas per krutinę, tad tas priekis reguliuojasi. Taip pat S dydis ir dar mažinti reikėjo, kad gražiai stovėtų.
Atsakyti
Su porcijom griežtai dabar, jau geriau atrodo, bet dar kūdinu biggrin.gif
O šiaip labai patenkinta esu, pakeisim į S ir manau, kad puikiai tiks. O šitas M jau yra nemažai kauniečių, norinčių pasimatuot biggrin.gif
Atsakyti