Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(Arvika @ 2014 10 10, 19:08)
Svetimiems nerodo smile.gif

Gal nesupyks, jeigu įdėsiu čia... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 10, 18:32)

Nėr čia ko patyliukais grožėtis ir su mumis dalintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 10, 19:32)

nu koks grožis!!! wub.gif wub.gif man kažkaip dvispalviai foksai labai labai wub.gif blush2.gif

nors kai pasižiūriu į Mėtą ir Mirtą wub.gif nu tokia juokingai maža kaina už gerą šunį... Taip nepopuliariai pasakysiu (tas posakis paprastai mane nervina), bet jei galėčiau priglausčiau wub.gif
Koris mane sužavėjo, tai pagal jį sprendžiu, kad ir mergiotės turėtų būti nuostabios, stabilios psichikos, draugiškos ir aktyvios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2014 10 11, 10:55)
Koris mane sužavėjo, tai  pagal jį sprendžiu, kad ir mergiotės turėtų būti nuostabios, stabilios psichikos, draugiškos ir aktyvios 4u.gif

Priimam komplimentus 4u.gif Bet čia veisėjo nuopelnas, jei reikėtų pirkti foksiuką, net negalvodama žinočiau kur kreiptis, nes kas liečia stabilumą, psichiką, draugiškumą žmogui - Koris visais 200 % pateisina tai. Šuo tankas, visada teigiamai nusiteikęs biggrin.gif Priduriant dar tai, kad visada galiu kreiptis su kvailiausiais klausimais ir gaitu atsakymą, pabendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 10 11, 13:01)
Priimam komplimentus 4u.gif Bet čia veisėjo nuopelnas, jei reikėtų pirkti foksiuką, net negalvodama žinočiau kur kreiptis, nes kas liečia stabilumą, psichiką, draugiškumą žmogui - Koris visais 200 % pateisina tai. Šuo tankas, visada teigiamai nusiteikęs biggrin.gif  Priduriant dar tai, kad visada galiu kreiptis su kvailiausiais klausimais ir gaitu atsakymą, pabendrauti smile.gif

Ačiū ačiū... 4u.gif Net paraudau... blush2.gif

Beje, su vilniečiais ir svečiais galime susitikri rytoj ir gyvai pabendrauti šventėje "BIGBANK SHOW" prie Akropolio. Būsime su Keri ir Ramziu, pristatinėsime veislę. Galėsit uždavinėti visokius klausimus ir niurkyti šunis kiek norėsis. biggrin.gif Laikas- nuo 12 iki 15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 11 spalio 2014 - 14:22
Va taip mes ruošėmės pristatyti veislę. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 12 spalio 2014 - 21:08
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 12, 21:06)
Va taip mes ruošėmės pristatyti veislę.  biggrin.gif

Šauniai, koks stendas suruoštas thumbup.gif Ir savo skraiduolį matau biggrin.gif

Mes šiandien ir pasakojom, kodėl mūsų džekis su tokiom peraugusiom kojom biggrin.gif Įsižeidžiau mat išgirdus "Nū šytas tai jau gerai pamaišytas" nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 12 spalio 2014 - 21:33
O aš pristatydama veislę "užvažiavau" ant džekų. Pasakojau, kad nuolat žmonės klausia ar čia tas Mailo iš Kaukės. Aš sakau: ne. Žmonės sako, nu kad jie labai panašūs. O aš atkertu- mano foksai gražesni. lotuliukas.gif

Daugiau nuotraukų iš renginio:

https://www.facebook...517976004957695

Beje, susipažinom su Bitės ir Širšės šeimininkais. Nerealūs žmonės ( ai, bet turbūt visi foksų šeimininkai tokie lotuliukas.gif )
Papildyta:
"M" vadai šiandien jau 3 mėnesiukai. Gimtadienis mažas, todėl nebuvo niekaip atžymėtas. rolleyes.gif

O kadangi jau vėlu, Mirta ir Mėta sako jums "Labos nakties!"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 12 spalio 2014 - 22:39
biggrin.gif žinoma, kad gražesni, kiekvienai varnai savo vaikai gražiausi lotuliukas.gif

Teko ir mums su šita ketveriuke bendrauti, buvo ir abi foksiukės kartu, tikrai šaunūs šeimininkai, pasisekė abiems padraicoms smile.gif

O Mirtai su Mėta po oro_buckis.gif
Atsakyti
Labai gražiai ir stendas, ir foksai atrodo drinks_cheers.gif Žmonių nemažai turėjo būti, gal rečiau šauks mūsiškius Mailo lotuliukas.gif
O Mirtai ir Mėtai 3 mėnesių proga linkiu pačių pačiausių, aktyviausių ir atsakingiausių šeimininkų, labai jau žavios abi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 12, 23:38)
Beje, susipažinom su Bitės ir Širšės šeimininkais. Nerealūs žmonės ( ai, bet  turbūt visi foksų šeimininkai tokie  lotuliukas.gif )

4u.gif 4u.gif buvo malonu!

QUOTE(Arvika @ 2014 10 12, 23:44)
Teko ir mums su šita ketveriuke bendrauti, buvo ir abi foksiukės kartu, tikrai šaunūs šeimininkai, pasisekė abiems padraicoms  smile.gif

šįkart buvom dviese, be savo keturkojų padraikų biggrin.gif 4u.gif jos ten būtų pablūdusios, tik kiekviena savaip (kas iš baimės, kas iš nervų) rolleyes.gif nėra jos mėgėjos garsios muzikos ir minios žmonių - gal socializacijos trūkumas čia. Bet kažkaip, manau, kad šunims smagiau miške, nei kokiam Vilniaus senamiestyje blush2.gif
užtat Ramzis su Keri labai šauniai laikėsi, ramiakai visiški thumbup.gif

Sveikinimai mažosioms padaužoms! 4u.gif wub.gif taip norisi, kad atsirastų šaunūs šeimininkai joms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 13 spalio 2014 - 19:50
QUOTE(eziukas.ruke @ 2014 10 13, 20:49)
taip norisi, kad atsirastų šaunūs šeimininkai joms  smile.gif

Taigi, turim naujienų- Mėta jau turi naujus šeimininkus, bet iki jų turės tolokai keliauti- į UK. Išvažiuos lapkričio pirmą savaitę, nes po skiepo dar reikia palaukti ne mažiau 21 dieną.
Atsakyti