Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 03, 21:13)
Štai apie ką kalbu:

Kokia isgrazejus, pailgejus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 03, 21:34)
Kokia isgrazejus, pailgejus  wub.gif

Na, ji ir buvo ilgesnė už Mėtą. biggrin.gif O dar ji šiek tiek didesnė ir kaulingesnė už Mėtą, tokia tvirta mergina. Ir pasiutesnė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglė. @ 2014 10 03, 18:48)
Arvika, siunčiame didžiausią palaikymą ir sekmės linkėjimą sekmadienio A1 debiute! Laikom foksiškus kumščius už Arno ir Korio duetą!  4u.gif
P.S. gal bus kas filmuos? Būtų labai įdomu pamatyt  smile.gif

Ačiū už foksišką palaikymą! Jei bus ką rodyti, ne cirkus krės nutrūktgalvis, pasidemonstruosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 03, 20:13)
Štai apie ką kalbu:

user posted image

Maja, Misija (Misė) neįmanoma smile.gif Minija ( bus Mini arba Mija), čia kas iš M lietuviško galvon atėjo, apart Marytės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 03 spalio 2014 - 22:25
Jei ne M, tai Aika, Enya (Eny), Lola. Ale sunku su tais vardais smile.gif ir sunku pagal skonį pataikyti, aš trumpus, dviskiemenius mėgstu smile.gif
Atsakyti
O man ji tikra Misė. Missy tokia. Graži mergička smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 04, 06:42)

Misė- visai neblogai. thumbup.gif drinks_cheers.gif Žiūrėsim, ar prilips.

Bėdulis... verysad.gif Panašu į foksterjero mišrūną. Netgi uodegą nutrumpino...sad.gif Ne vieta tokiam šuniui prie būdos ir ant lenciūgo...Gal kam reikia?

SKUBU! VARGUOLIS BAKSAS IEŠKO NAMŲ

Panašu į kaimo lenciūginio gyvenimo iliustraciją? Deja, ne, šis vargšas jaunas šuo gyvena Antakalnio soduose, o jo šeimininkai ne kokie nuvargę senoliai, o trisdešimtmečių šeima, kuri akis išpūtus klauso mano žodžių, kad šitaip šuns laikyti negalima. Šis šuo savo dienas leidžia NIEKADA nevedžiojamas, gyvena išmatų ir puvėkų apsuptyje, būda kažkoks baldo hibridas, neapšiltinta, sukežusi, vėjų kiaurai košiama. Kaimynystėje dirbanti moteris pro parduotuvės langą jau metus stebi Bakso gyvenimą, nuneša paėsti, širdis plyšta, o padėti nežino kaip.
Baksui dar tik metai, labai draugiškas, meilus, energingas, myli vaikus, gerai sutaria su kitais šunimis, priėjus laižo rankas, gulasi ant žemės, tarsi maldaudamas glostyti, nenueiti...
Šunelis dar kelias dienas gyvens savo "jaukiuose namuose", vėliau jo likimas miglotas, nes šeimininkai šuns nekenčia, nenori, nemyli. Sakė ketina atiduot į Grindą, nes šuo yra gyva našta, be to patys nežino, ar liks gyventi toj troboj. Nelikime abejingi šio nuostabaus šunelio likimui. Dėl Bakso kreipkitės tel.nr. 861626728, Linksminė, Vilnius.

https://www.facebook.../...e=1
https://www.facebook.../...e=1
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 04, 05:42)

Visi jie gražūs ir nekaltučiai tokie atrodo biggrin.gif Misija neįmanoma - Misė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 04, 09:26)
SKUBU! VARGUOLIS BAKSAS IEŠKO NAMŲ

Nabagiukas verysad.gif Nesuvokiama man, kaip jauni žmonės gali būti tokei neišprusę ir beširdžiai.
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 10 04, 10:55)

Nabagiukas verysad.gif Nesuvokiama man, kaip jauni žmonės gali būti tokei neišprusę ir beširdžiai.

Yra toks posakis, šiuo atveju labai tinkantis: "žmogų iš kaimo gali ištraukti, bet kaimo iš žmogaus- niekaip..." verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
prašau pagalbos (jei čia ir ne pati tinkamiausia vieta, per galvą juk negausiu mirksiukas.gif )

Taigi kažkokiu būdu atsirado mūsų kieme šuniukas. Pats įlindo (tuo abejoju - kiemas aptvertas) ar kas įmetė... Jaunikliukas. Šeimininkai neatsišaukė, nors visaip ieškojom, tai mes jį ir įsišuninom, negi atiduosi į vaikų namus... Tiksliau .
Neišmanau šunų veislių, bet panašiausia į foksterjerą ar bent jų giminaitį, todėl čia ir rašau. Svarbiausias klausimas - ar žiemą ji galės gyvent lauke? (būda yra, bet juk be šildymo). Antras - kadangi flirtuoja su mūsų vilkšuniu, ar neatsitiks kokių nepageidautinų pasekmių? Dydžiai tai labai skiriasi... Trečias - ar yra kokių spec. priežiūros, mitybos ypatumų? Kol kas maitinasi ta pačia koše (kruopos+daržovės+mėsa) kaip vilkšunis, kartas kąsnis kitas sauso maisto, jaučiasi kuo puikiausiai. Ketvirtas - ar čia vis tik foksterjerė ar bent giminaitė? Ar dar kas? ax.gif

Ačiū iš anksto, jei kas atsakysit. Po poros dienų gerai savaitei išvažiuoju, bet grįžus tikrai perskaitysiu atsakymus, jei tokių bus, ir dar sykį jums padėkosiu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 06 spalio 2014 - 15:10
QUOTE(biologė @ 2014 10 06, 16:05)

Neišmanau šunų veislių, bet panašiausia į foksterjerą ar bent jų giminaitį, todėl čia ir rašau. Svarbiausias klausimas - ar žiemą ji galės gyvent lauke? (būda yra, bet juk be šildymo). Antras - kadangi flirtuoja su mūsų vilkšuniu, ar neatsitiks kokių nepageidautinų pasekmių? Dydžiai tai labai skiriasi... Trečias - ar yra kokių spec. priežiūros, mitybos ypatumų? Kol kas maitinasi ta pačia koše (kruopos+daržovės+mėsa) kaip vilkšunis, kartas kąsnis kitas sauso maisto, jaučiasi kuo puikiausiai. Ketvirtas - ar čia vis tik foksterjerė ar bent giminaitė? Ar dar kas? ax.gif

Sveiki. Į foksterjerą, bent man, tikrai nelabai panaši, gal dar į kokį parsono raselo terjerą, bet ir tai nelabai, siūlyčiau nelipdyti veislės etiketės kažkokios, tiesiog labai gražus mišrūniukas smile.gif
Dėl gyvenimo lauke, tai ir foksterjerus laiko medžiotojai dažnais atvejais lauke, jie užsiaugina kailį, ir, atrodo, sėkmingai gyvena voljeruose. Bet aš nelaikyčiau, jau nekalbant, kad maniškė jau prie -5 dreba. smile.gif Iš čia besilankančių lauke nelaiko foksų nei vienas, mano žiniom smile.gif
Dėl "flirtavimo" su vokietuku, tai Jūs jaudinatės, kad žaidžiant užgaus, ar dėl rujos ir jos pasekmių? Dėl žaidimų, tai nesijaudinčiau, turėtų susižiūrėt patys, nebent matot, kad grubiai žaidžia. O šiaip ar taip, jei gyvens kartu kalytė ir patinas, o kalytė mišrūnė dar, tai siūlyčiau sterilizuoti. smile.gif
Na, o dėl maitinimo visad buvo daug nuomonių, asmeniškai aš esu prieš košes, natūraliom sąlygom jie jų neverda ir nevalgo biggrin.gif Geriausias maitinimo būdas RAW, bet ne visi gali sau jį leisti dėl įvairių priežasčių, tai GERAS, KOKYBIŠKAS sausiakas yra išeitis. smile.gif

Tiek iš mano pusės, kiti gal irgi savo nuomones surašys, o šiaip, labai žavi kalytė wub.gif
Atsakyti
Dėl veislės ( tiksliau, jos nebuvimo) pritariu Miglei- į foksterjerą panašumas tik toks, kad balta ir su dėmėm. biggrin.gif
Ar galit laikyti lauke- žiūrėkit, koks jos kailiukas, ar turi poplaukį. Mes nuotraukoje, deja, to negalim pamatyti ( panašu, kad neturi). Bet bet kokiu atveju jai bus šaltoka žiemą, nes plaukas trumpas, o jei dar būda neapšiltinta- sušals... schmoll.gif
Pritariu ir kad reikėtų sterilizuoti- jums mažiau problemų ir būsit 100 proc. garantuoti, kad tikrai tikrai nesulauksit niekam nereikalingų mišrūnų. O ir kalytės gyvybei būtų didelė rizika toks nėštumas, nes šuniukai gali būti žymiai didesni, negu ji galėtų pagimdyti. Dėl to, kad skiriasi dydis ir nieko neišeis- neapsigaukit. Šunys labai išradingi, turėdami laiko sugalvos, kaip prisitaikyti. biggrin.gif
O vat dėl maisto nebūčiau tokia kategoriška kaip Miglė. Be abejo, RAW- be konkurencijos. Bet jei rinktis tarp sausiako ir gerai išvirtos košės su mėsa- rinkčiausi pastarąją ( aš pati jos neverdu, bet tik dėl laiko stokos). Tada tikrai žinai, kad šuo negauna jokių dažų, konservantų ir bile kiek E... Taip, natūraliai šunys/vilkai košių neverda, bet taip pat jie nesigamina sausiakų...O gyvendami šalia žmogaus tūkstančius metų, įprato gauti tai, kas liko nuo jo stalo. Taigi, kartų kartos ėdė žmogišką maistą ir gyveno, prisitaikė. O sausiakas atsirado prieš kiek?- 20-30 metų? Ir tikrai žinau jau kokį dešimtį šunų, kurie nuo sausiakų ir paukštienos įsivarę tokias alergijas, kad jei ne košė- iš viso nebeturėtų ką ėsti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 06 spalio 2014 - 19:40