QUOTE(biologė @ 2014 10 06, 16:05)
Neišmanau šunų veislių, bet panašiausia į foksterjerą ar bent jų giminaitį, todėl čia ir rašau. Svarbiausias klausimas - ar žiemą ji galės gyvent lauke? (būda yra, bet juk be šildymo). Antras - kadangi flirtuoja su mūsų vilkšuniu, ar neatsitiks kokių nepageidautinų pasekmių? Dydžiai tai labai skiriasi... Trečias - ar yra kokių spec. priežiūros, mitybos ypatumų? Kol kas maitinasi ta pačia koše (kruopos+daržovės+mėsa) kaip vilkšunis, kartas kąsnis kitas sauso maisto, jaučiasi kuo puikiausiai. Ketvirtas - ar čia vis tik foksterjerė ar bent giminaitė? Ar dar kas?
Sveiki. Į foksterjerą, bent man, tikrai nelabai panaši, gal dar į kokį parsono raselo terjerą, bet ir tai nelabai, siūlyčiau nelipdyti veislės etiketės kažkokios, tiesiog labai gražus mišrūniukas
Dėl gyvenimo lauke, tai ir foksterjerus laiko medžiotojai dažnais atvejais lauke, jie užsiaugina kailį, ir, atrodo, sėkmingai gyvena voljeruose. Bet aš nelaikyčiau, jau nekalbant, kad maniškė jau prie -5 dreba.
Iš čia besilankančių lauke nelaiko foksų nei vienas, mano žiniom
Dėl "flirtavimo" su vokietuku, tai Jūs jaudinatės, kad žaidžiant užgaus, ar dėl rujos ir jos pasekmių? Dėl žaidimų, tai nesijaudinčiau, turėtų susižiūrėt patys, nebent matot, kad grubiai žaidžia. O šiaip ar taip, jei gyvens kartu kalytė ir patinas, o kalytė mišrūnė dar, tai siūlyčiau sterilizuoti.
Na, o dėl maitinimo visad buvo daug nuomonių, asmeniškai aš esu prieš košes, natūraliom sąlygom jie jų neverda ir nevalgo
Geriausias maitinimo būdas RAW, bet ne visi gali sau jį leisti dėl įvairių priežasčių, tai GERAS, KOKYBIŠKAS sausiakas yra išeitis.
Tiek iš mano pusės, kiti gal irgi savo nuomones surašys, o šiaip, labai žavi kalytė