Maniškės pradeda žviegt, jeigu telefonas skamba. Arba kokia policija ar greitukė su kauksmais pralekia keliu. Dainuot namie kažkaip nepraktikuojam, o į barnius nesikiša- gerai išauklėtos...
Papildyta:
Šiandieninės nuotraukytės. Mažyliam 4 savaitės.
Kokie fainūs margučiai Ping Ping Playbojus kokd kresnas vaikinas iš foto atrodo
Vardai
Vardai
Nerealūs mažyliai
Playboy nerealus iš vis
Tokio amžiaus mes Zuzu parsivžėm namo.
Playboy nerealus iš vis
Tokio amžiaus mes Zuzu parsivžėm namo.
Playboy pats mažiausias vadoj, bet turbūt pasiučiausias. Užverčia tuos ryžus storulius ir volioja net urgzdamas.
Ping Pong pats linksmiausias. Pirmas pradėjo reaguoti į žmogų ir uodegytę vizginti. Ir dabar uodega nuolat kaip propeleris. Šiaip gražaus eksterjero šuniukas auga, bet, deja, dėl savo spalvos bus sofinis-lovinis. Tam ir charakteris labai tinkamas, toks bendraujantis, geranoriškas šuniukas.
Ping Pong pats linksmiausias. Pirmas pradėjo reaguoti į žmogų ir uodegytę vizginti. Ir dabar uodega nuolat kaip propeleris. Šiaip gražaus eksterjero šuniukas auga, bet, deja, dėl savo spalvos bus sofinis-lovinis. Tam ir charakteris labai tinkamas, toks bendraujantis, geranoriškas šuniukas.
Pepsi Cola - man
Pagalys daugiau mano 'išsigelbėjimas'. Kol foksas jaunas, jam norisi žaisti. Jis tada kibina tave šokinėdamas ir bandydamas pakrapštyti. Tai kad rankovės liktų sveikos - mes tik išėję ieškom užsiėmimo: kamuoliukas, pagalys, konkorėžis, skanėstai už komandas ir t.t.
O be viso šito dažniausiai vaikas kenčia. Jis tai kažką ant smėlio paišo, tai stato iš akmenukų, renka gintariuką... Foksas aiškus ramiai nepraleis nepatikrinęs ką tas daro. Nu ir tada ašaros, kad šuo trukdo žaist - sugriovė, nugriovė, užmynė...
Man rodos Foksai apskritai nesikiša į žmonių santykius. Visos kitos veislės, kiek esam turėję, pavaidinus, kad va mušiu kitą šeimos narį - puldavo loti, ar net už rankos kibdavo. Foksas tik galvą kraipo? Mažndaug, kas čia vyksta, gal žaisim
Ir dar nė vienas kol kas negaudo mesto gabaliuko. Abejingai leidžia nukrist ant žemės, dar užmeta žvilgsniuką, mol - ko čia mėtais? Tada pasiuosto kas čia nukrito
QUOTE(siroma @ 2016 04 18, 20:04)
Kritulka Zuzu irgi pagalių mylėtojas:)Tik išeinam į lauką iš karto pagalio ieško
Pagalys daugiau mano 'išsigelbėjimas'. Kol foksas jaunas, jam norisi žaisti. Jis tada kibina tave šokinėdamas ir bandydamas pakrapštyti. Tai kad rankovės liktų sveikos - mes tik išėję ieškom užsiėmimo: kamuoliukas, pagalys, konkorėžis, skanėstai už komandas ir t.t.
O be viso šito dažniausiai vaikas kenčia. Jis tai kažką ant smėlio paišo, tai stato iš akmenukų, renka gintariuką... Foksas aiškus ramiai nepraleis nepatikrinęs ką tas daro. Nu ir tada ašaros, kad šuo trukdo žaist - sugriovė, nugriovė, užmynė...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2016 04 18, 22:05)
... o į barnius nesikiša- gerai išauklėtos...
Papildyta:
Papildyta:
Man rodos Foksai apskritai nesikiša į žmonių santykius. Visos kitos veislės, kiek esam turėję, pavaidinus, kad va mušiu kitą šeimos narį - puldavo loti, ar net už rankos kibdavo. Foksas tik galvą kraipo? Mažndaug, kas čia vyksta, gal žaisim
Ir dar nė vienas kol kas negaudo mesto gabaliuko. Abejingai leidžia nukrist ant žemės, dar užmeta žvilgsniuką, mol - ko čia mėtais? Tada pasiuosto kas čia nukrito
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2016 04 19, 20:00)
Playboy pats mažiausias vadoj, bet turbūt pasiučiausias. Užverčia tuos ryžus storulius ir volioja net urgzdamas.
apgaulingos reiškias foto arba mano akis tiesiog nepamato ko reikia
QUOTE(Kritulka @ 2016 04 20, 10:56)
Oi kaip pažįstama, paskutinis kartas buvo ašarų, nes pačiupo vadinamųjų kačiukų šakėles. Jokio pagaliuko, net jokios smilgos negali turėti, nes čia jo nuosavybė
QUOTE(Arvika @ 2016 04 20, 13:30)
apgaulingos reiškias foto arba mano akis tiesiog nepamato ko reikia
Oi kaip pažįstama, paskutinis kartas buvo ašarų, nes pačiupo vadinamųjų kačiukų šakėles. Jokio pagaliuko, net jokios smilgos negali turėti, nes čia jo nuosavybė
Jo ir pas mus tas pats
O kaip pas jus su erkėm reikalai... Mano vyras po darbo vakarais vedžioja po 2 val.miškais ir laukais..Kadangi Zuzu keistaplaukis toks,tai kas dieną randam po 3/4 erkes iškančias minkštesnės vietelės.
Nupirkom apykaklę,lašinam vaistukus specialius.Bet labiausiai bijau,kad nerasim kokios nukris ji ant lovos ar dar kur ir vaikui įsisiurbs Va bijau ir viskas
QUOTE(siroma @ 2016 04 21, 19:33)
Bijot reikia...jau daug pažįstamų šunų pasigavo babeziozę...
Aš saviškėms lašinu Fypryst Combo kas mėnesį. Antkaklį norėčiau dėti, bet jos nuolat viena su kita niurkosi, kandžiojasi, tai jaučiu, greit nusikandžiotų juos...o ir nesinori, kad tuo nuodus nuolat žiaumotų...
Internete vaikšto straipsnis apie namines ir natūralias priemones nuo erkių. Nebandžiau pati, bet gal kam įdomu:
http://jazzy-o.livej....com/76392.html
Papildyta:
O va ką tik radau puikias iliustracijas kaip kirpti trumpaplaukį foksą:
https://www.facebook...9...9082&type=3
Mes išėjom miško takeliu pasivaikščiot. Rezultate: dvi erkes mašinoj grįždami nuėmėm, vieną ryte pajutau man ant kojos lipančią, kitą irgi ryte mašinoj vyriškis nusiėmė, ir po trijų dienų dar vieną radau įsisiurbusią į šunį
Katastrofa!
Paprastai važiuojame bėgioti prie jūros. Tai iš čia dar nesame buvę parsinešę. Bet vasara artėja, ir poilsiautojai okupuos mūsų pajūrį
Kol kas įsigijome purškalą, kad nupurkšti šunį prieš einant į 'pavojingesnius' pasivaikščiojimus.
O dėl baimės, man rodos tos didžiosis ant žmogaus nelabai ir lipa. Pavojingos mažosios. O šuo kaip tik ir susirinks visas tas erkes, nes jis ir yra jų taikinys. Tik jau apžiūrėti reikia nuosekliai grįžus ir stebėti - jei kasosi kaklą ar papilvę, tai jau gerai apčiupinėkite tą vietą kur kasos.
Katastrofa!
Paprastai važiuojame bėgioti prie jūros. Tai iš čia dar nesame buvę parsinešę. Bet vasara artėja, ir poilsiautojai okupuos mūsų pajūrį
Kol kas įsigijome purškalą, kad nupurkšti šunį prieš einant į 'pavojingesnius' pasivaikščiojimus.
O dėl baimės, man rodos tos didžiosis ant žmogaus nelabai ir lipa. Pavojingos mažosios. O šuo kaip tik ir susirinks visas tas erkes, nes jis ir yra jų taikinys. Tik jau apžiūrėti reikia nuosekliai grįžus ir stebėti - jei kasosi kaklą ar papilvę, tai jau gerai apčiupinėkite tą vietą kur kasos.
Ačiū už info ir išsakytą nuomonę. Ramiau kažkaip,kai žinai,kad ne vienai man tokios problemos.
QUOTE(siroma @ 2016 04 19, 17:53)
KODĖL???
Tokio amžiaus šunukai dar turi būti prie mamos. Ir dar gerą mėnesį turi būti...
Čia tas pats, kas kokių 5 mėn vaiką nuo žindančios mamos atskirti...lyg ir košytes jau pradedą valgyt, bet motinos pienas vistiek pagrindinis maistas. Taip ir mėnesio šuniukai- jie su maistu dar tik pažindinasi, suėda kąsnį ar du, daugiau terlioja negu ėda, nes motina juos dar pilnai maitina. Ir dabar atskirt ir pasodint ant kitokio maisto- žiauru...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2016 04 23, 19:22)
KODĖL???
Čia tas pats, kas kokių 5 mėn vaiką nuo žindančios mamos atskirti...lyg ir košytes jau pradedą valgyt, bet motinos pienas vistiek pagrindinis maistas. Taip ir mėnesio šuniukai- jie su maistu dar tik pažindinasi, suėda kąsnį ar du, daugiau terlioja negu ėda, nes motina juos dar pilnai maitina. Ir dabar atskirt ir pasodint ant kitokio maisto- žiauru...
Mums pasakė,kad jau galima.Mažai ką dar nusimanėme apie šunis tuo metu.
Tai tiek.Nuvažiavome ir parsivežėme.