Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 05 11, 13:42)
Naujienos- visi šuniukai rezervuoti. Kas nespėjot- graužkit nagus.  lotuliukas.gif

OHO! Na ir greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 05 11, 13:42)
Naujienos- visi šuniukai rezervuoti. Kas nespėjot- graužkit nagus.  lotuliukas.gif

Puikios naujienos, o ir as nuo pagundos apsaugota biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 11, 13:43)
OHO! Na ir greitai smile.gif

O tai kaip kitaip kai tokie grazus mazyliai ir tokios kilmes nepescios cool.gif
Atsakyti
Foksės mamos mažyliai jau paaugo ir laukia savo šeimininkų.

"Dalinkimės! Liko 6 šuniukai - 3 kalytės ir 3 patinukai. Šuniukai labai šaunūs, nepanašu, kad turi baimių, tad jei toliau tęsiant socializaciją ir išorėje, turėtų išaugti į puikius kompanjonus.
Beje, laikina globa šuniukui ar keliems irgi praverstų - pas mane jiems jau darosi ankšta. Pagalvokite apie galimybę pagyventi su mažu šuniuku šiek tiek.

Jų istorija: https://www.facebook...a...0452&type=3

Dėl šuniukų galite rašyti PM arba skambinti +37065875024"

https://www.facebook...a...0452&type=1
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 05 11, 13:56)

O tai kaip kitaip kai tokie grazus mazyliai ir tokios kilmes nepescios  cool.gif

Kaip bebūtų keista, ta kilmė tik man vienai įdomi. Kitiems gi reikia tiesiog šuniuko ir į parodas, bent jau kolkas, niekas neplanuoja... verysad.gif Nebent aš į kauliuką paspardysiu, gal sugundysiu bent vieną... ax.gif Vienas patinėlis išvažiuoja į užsienį, tai pasėdės pas mus iki vasaros pabaigos.
Atsakyti
Sveiki, kur foksai? smile.gif

Mike-pukuotukas, kiek dabar pas jus šunų, mažų ir didelių, namie? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2015 05 22, 17:39)
Sveiki, kur foksai? smile.gif

Mike-pukuotukas, kiek dabar pas jus šunų, mažų ir didelių, namie?  biggrin.gif

Šiandien kaip tik skaičiavom- 17. assa.gif hihihi.gif
Bet rekordo dar nesumušėm- kartą turėjom 20. irnesakyk.gif

Grįžom iš Molėtų, specializuotos terjerų parodos. Buvau su Koksu. Na ir ką- laimingo atsitiktinumo dėka laimėjom viską- CAC, BOB, Kl.N'15. Šiaip laimėti turėjo mano "žentas", amerikonas FOXWELL RAMA POWER STRIKE, bet hendlerė pavėlavo į ringą ir gavo tik aprašymą... Ir džiaugiuosi, ir jaučiuosi nepelnytai apdovanota... blush2.gif

(vėliau kokią nuotrauką įdėsiu su Koksu, kai kolegė atsiųs)
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Štai ką Koksas mano apie konkurentus... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Na, jei pas mike-pukuotuka šuniukai namams, tai čia bus show šuniukas biggrin.gif

user posted image

O jei rimtai, čia kas liko iš Foksės dešimtuko. Ši kalytė buvo mano mėgstamiausia nuo pat gimimo, vėliau, augdama, neatsisakė titulo būdama viena iš labiau kontaktuojančių, energingesnių ir "kietesnių". Ji vis dar laukia savo šeimininkų, bet jai stengsiuos rasti aktyvesnius ir užsiimančius - regis auga kažkas tikrai panašaus į foksą.

Klausimas foksų augintojams. Kaip Jums sekasi atidirbti atsišaukimą? Ar įmanoma pernelyg nepatyrusiam šunų augintojui išsiauginti visur atsikviečiantį foksą? Jau dabar matau, kad instinktas yra - kvapus laukuos gaudo, kurmiarausis yra šventas reikalas ir iš nuo kojų pernelyg neatsitraukiančio šuniuko virstama į nieko nematantį ir nekreipiantį dėmesio, kad žmogus nuėjo (šuniukiškai) pavojingai toli biggrin.gif Jos mamka irgi panašiai - mieste jai mažiau dirgiklių nei kokiam parke, nes parke reikia žudyti ežiukus, nesvarbu skausmas ir kraujas iš dantenų.
Klausiu, nes noriu žinoti kiek atsirinkinėti šeimininkus ir kiek juos prigasdinti, kad kas bus jei neužsiimsit rolleyes.gif Tobuliausia, aišku, būtų jei būsimi šeimininkai užsiimtų Agility ar dar kur dėmesį nukreiptų...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GabiN @ 2015 05 25, 12:22)
Klausiu, nes noriu žinoti kiek atsirinkinėti šeimininkus ir kiek juos prigasdinti, kad kas bus jei neužsiimsit  rolleyes.gif Tobuliausia, aišku, būtų jei būsimi šeimininkai užsiimtų Agility ar dar kur dėmesį nukreiptų...

Gąsdinti daug ir rimtai, tegul žino, kokią dovanėlę gaus biggrin.gif
Aš savuoju niekada 100% pasitikėjimo neturiu, nes jau ne kartą pastebėjau, kad nosis kai pasijungia, galva atsijungia.
Dabar išsikėlėm kitur gyventi, čia laukai, pievos, netoli miškas. Kol kieme tvoros nėra, apie laisvą paleidimą net negalvoju, na nebent patys kieme su kamuoliuku ar virvėle esam, kitu atveju eis veikslos ieškoti. Čia ir lapės, kiškiai prabėga, tai nosis žemyn ir šauna į paieškas doh.gif Dar matyt graužikų kokių yra smulkių. Ai, dar skanėstų palikta, kur galima ir užkrimsti ir pasivolioti biggrin.gif buvo dėjęs taip į kojas ir voliojosi kvipinosi gražuolis ilgai, vienodai jam rodė, kad kviečia, kad nueina.
Bent jau mūsiškis toks ir jei pana panaši, tai šiurpink šeimininkus kaip priklauso biggrin.gif

Sveikinimai braliukui 4u.gif Pasizviazdinot kaip reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiN @ 2015 05 25, 13:22)
Na, jei pas mike-pukuotuka šuniukai namams, tai čia bus show šuniukas  biggrin.gif

Klausimas foksų augintojams. Kaip Jums sekasi atidirbti atsišaukimą?

Super show šuniukas. thumbup.gif lotuliukas.gif

Mano Keri šiaip gana kontaktinė, gana gerai atsišaukia, bet paleidžiu tik gana saugioje vietoje-miške, pievose. Gyvenamosiose teritorijose vedžioju tik pririštą, nes kaip ir Arvika-nepasitikiu, nes tikiu, kad gali nusirauti pas svetimus žmones, šunis, kates...
Nikė nuo pat mažens mėgėja valkatauti, tik ir ieško progos ištrūkti nuotykių paieškot, todėl jos neįmanoma iš viso niekur paleisti, nes teks laukti kokia pora valandų, kol ji teiksis grįžti... doh.gif Vat ji tai tikrai "kurčia" bet kokiems šaukimams- gali vilioti kamuoliukais, kotletais ar dangiškais karveliais- net į tą pusę nepažiūrės, dar greitį padidins ir greičiau dings iš horizonto... aggressive.gif
Taip kad tikrai geriau gąsdinkit, nes polinkį varyt nuotykių ieškot jie tikrai turi...
Papildyta:
QUOTE(Arvika @ 2015 05 25, 13:37)

Sveikinimai braliukui 4u.gif Pasizviazdinot kaip reikalas thumbup.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Va kaip būna, kai rotikučiams pietums per maža porcija pasirodo... lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šuniukų tūsas laisvėje:

https://www.facebook...8...2732&type=3
Atsakyti