Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

QUOTE(cile @ 2015 04 28, 21:23)
Mike, o foksiukai jau bet kuria diena turetu pasirodyt, ar ne  rolleyes.gif

Jau pasirodė. Vakar. thumbup.gif
2 kalytės ir 2 patinai. Viena kalytė trispalvė, visi kiti- ryžikai. biggrin.gif

user posted image

Kalytės

user posted image

Patinai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 29 balandžio 2015 - 11:38
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 04 29, 12:18)
Jau pasirodė. Vakar.  thumbup.gif

koki kleckiukai wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai, aukit sveiki ir gražūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 04 29, 12:18)
Jau pasirodė. Vakar.  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Nu blem, kazkaip man vakar visai netycia toptelejo kazi kada..pazejau senesne zinute kada echo darytas...nu pataikyk tu man sitaip..ir dar ryzikai, apie trispalviuka isvis tyliu...greiciau rezervinkit juos visus, kad mane toliau nuo pagundu... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 29, 12:56)
Sveikinu  4u.gif  thumbup.gif  4u.gif
Nu blem, kazkaip man vakar visai netycia toptelejo kazi kada..pazejau senesne zinute kada echo darytas...nu pataikyk tu man sitaip..ir dar ryzikai, apie trispalviuka isvis tyliu...greiciau rezervinkit juos visus, kad mane toliau nuo pagundu...  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū. 4u.gif Keri labai teisingai viską padarė- sulaukė, kol grįšiu iš darbo, paskui neskubėdama, bet ir netempdama gumos pasigimdė. Apie 22.30 viskas buvo baigta. Nei nervų, nei bemiegės nakties...iš karto pradėjo rūpintis mažyliais, šildyti...Super mamytė. thumbup.gif

Jei yra pagunda- skubėkit. Nes preliminariai laisvas tik vienas patinukas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 29 balandžio 2015 - 13:05
Sveikinimai dar kartą, labai graži marga vada wub.gif Smagu bus stebrėti, kaip augat smile.gif

Cile, gundykis gundykis, šaunu būtų dar vieną margą torpedą agility aištėje pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2015 04 29, 16:23)
Cile, gundykis gundykis, šaunu būtų dar vieną margą torpedą agility aištėje pamatyti mirksiukas.gif

Oi, man pasiseke, kad laisvas (aisku neilgam) tik patinukas, nes nu niekaip man ne laikas dabar trecia suni taisytis, kad ir kaip noreciau...na ir visgi jei terjera, tai labiau mergiote imciau, o patinuka nebent cvergsnauceri, nes tie zymiai svelnesni, tai kaip tik patinukas gal optimaliai "kietas" butu biggrin.gif O toks geras "vaikas" kaip tavo Koris, tai speju foksuose bernuose labiau isimtis bigsmile.gif ?
Tik va sita spalvine gama man jegas atima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 29, 16:31)
O toks geras "vaikas" kaip tavo Koris, tai speju foksuose bernuose labiau isimtis  bigsmile.gif ?

Na šeimininkai kažkaip nesiskundžia ir kitais... O kiek man pačiai tenka bendrauti, tai aš "lydausi" nuo Ramzio ( Idealas TF)- man idealus foksas. Su puikiu temperamentu, žvėrišku aportu, bet tuo pačiu- ir kontaktinis, ir paklusnus, su visais sutariantis, kalėms nusileidžiantis-toks šuo-džentelmenas. biggrin.gif Ir neturi nė trupučio nervingumo. Labai išlaikytas ir toks, net pasakyčiau, žinantis savo vertę šuo. thumbup.gif Užregistravau jį į Kauno parodą 06.07 d., jei kam įdomu-ateikit pabendraut. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 29, 15:31)
O toks geras "vaikas" kaip tavo Koris, tai speju foksuose bernuose labiau isimtis  bigsmile.gif ?
Tik va sita spalvine gama man jegas atima  wub.gif

Spavinė gama ir man wub.gif Kitiems patinka, kad kuo daugiau balto, o man kad kuo margiau būtų wub.gif

O dėl to "gera" vaikas, tai kas į tą gerumą įeina žiūrint. Jis kietas riešutėlis ir net labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2015 04 29, 18:20)
O dėl to "gera" vaikas, tai kas į tą gerumą įeina žiūrint. Jis kietas riešutėlis ir net labai biggrin.gif

nu nenorek - terjeras kaip ne kaip bigsmile.gif o siaip ir draugiskas su sunimis kiek zinau, ir su seimininku kontaktas geras. O turbina subiniuky pas juos turi but biggrin.gif
Atsakyti
Naminiai vaizdeliai ( mažyliams 2 paros).

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar paspalvinsiu. smile.gif

1 kalytė

user posted image

user posted image

user posted image

2 kalytė

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
1 berniukas

user posted image

user posted image

user posted image

2 berniukas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Naujienos- visi šuniukai rezervuoti. Kas nespėjot- graužkit nagus. lotuliukas.gif
Atsakyti