QUOTE(Miglė. @ 2014 09 16, 21:22)
Nemačiau facebooke Mėtos šitų nuotraukų, atrodo, bet labai žavi mergaitė
O pas mus šiaip bėdos. Chill išstorėjo, kas neįtikėtina atrodo, šiaip nepasakytum, kad stora, bet norėtųsi man jos kūdesnės, tai išvis juokingą porciją dabar gauna, nuolat alkana. Juokais treneris ją Rutuliuku vadint pradėjo
O šiaip čia menka bėda dar. Po varžybų (čia gal tik sutapimas) atsirado sekmadienį vakare porą plikų lopinėlių, sekančią dieną dar vienas, visa oda sujautrėjus. Prieš savaitę buvo advantixu užlašinta. Išmaudžiau su dezinfekciniu šampūnu ją, galvojau, gal padės, buvo kelias dienas ramu, naujų lopinėlių plikų neatsirado, o va sekmadienį - vėl staigai 2 nauji. Važiuosim pas veterinarą ryt arba poryt, svarstau tik, kai Kauno tų veterinarų nepažįstu, ar geriau pas Diržinauską, ar pas Babickaitę. Gal užklys kas iš kauniečių patart
Moro po kastracijos praėjus kokiam pusmečiui irgi išstorėjo. Bet paskui kažkaip susnormalizavo matyt viskas, organizmas susitvarkė su tais hormonų pokyčiais ir daugmaž vėl viskas grįžo į vėžes.
Dabar mano Nikė iškastruota. Žiūrėim kaip bus. Bet ji iki tol storoka buvo, tai kolkas pokyčių jokių. Nors maistą ne taip seniai ( kai jau šuniukai pasidarė savarankiškesni ir jos pieno kaip ir nebereikia) sumažinau žiauriai. Ir šeriu nebe mėsa, o sasiaku storiems šunims.
Pagal aprašytą situaciją įtarčiau grybą...
Papildyta:
P.S pasiruoškit servetėles, nosinaites ar dar ten ką nors seilėtekiui, nes penktadienį pas mus atvažiuos truputį profesionalesnė fotografė, negu aš ir su geresne aparatūra- bus daaaug naujų nuotraukų. Ir ypač Mėtos, jai kursim manekenių portfolio.