Na štai- galim pasigirti. Šiandien padarėm Kerei echoskopiją- šuniukų yra.
Gydytoja pranašauja nedaug, kokius 3 tiktai... Na bet svarbu kalyčių būtų...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 03 23, 16:42)
Na štai- galim pasigirti. Šiandien padarėm Kerei echoskopiją- šuniukų yra.
Tai jau menesiuks sveikinam...ir einam su Arvika serveteliu pirkt
O jus norit dar viena mergyte sau pasilikt ?
QUOTE(cile @ 2015 03 23, 15:59)
ir einam su Arvika serveteliu pirkt
O taip, šitų prireiks ir nemažai
Sveikinimai ir nuo manęs, laaaabai laukiu rezultatų
QUOTE(cile @ 2015 03 23, 16:59)
Tai jau menesiuks sveikinam...ir einam su Arvika serveteliu pirkt
Ačiū.
Taip, jei bus ką pasilikt, visai norėčiau. Nes Nikė jau į pensiją išėjo, būtų gerai dar vieną kalę pasiauginti. O ir į parodas jau nebėra su kuo eiti- visi viską turi ( Kerė "užsidarė" INTER čempioną, tik patvirtins dar negreit, vasarą gal...), reikia vėl iš pradžių pradėt. Liga tokia...
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 03 23, 17:29)
O ir į parodas jau nebėra su kuo eiti- visi viską turi ( Kerė "užsidarė" INTER čempioną, tik patvirtins dar negreit, vasarą gal...), reikia vėl iš pradžių pradėt. Liga tokia...
Joa, pas "parodistus" kaip ir pas "agilitistus" sunu turi but keli, kad veiklos visada butu
-------------
Turbut FB jau matet, kad ir tu netikru foksiuku desimtukas pabyrejo...kad tik ta ju mamyte sustipretu
QUOTE(cile @ 2015 03 23, 22:32)
Turbut FB jau matet, kad ir tu netikru foksiuku desimtukas pabyrejo...kad tik ta ju mamyte sustipretu
Vaje, tik dabar pažiūrėjau... Kažkada pas pažįstamą foksė atsivedė 8 šuniukus- aš buvau pakraupus, kad tiek daug. O čia- net 10!!! Vargšė mama...
Kas čia per foksterjerų pasilakstymo dienos? Dar vienas, šiurkštukas: https://www.facebook...2...e=1
Apie Foksi (toks jau vardas jai prilipo, ilgai galvojom, šnekėjom su draugais, ale niekas jai nelipo ). Gimdymas nebuvo lengvas (o man pirmas), truko 20 valandų, pabyrėjo net 10 šuniukų. Kaip matėt, buvo didelių problemų su sveikata po gimdymo, bet dabar viskas geriau, po dienos ar dviejų turėtų išleisti iš klinikų.
Apie Foksi (toks jau vardas jai prilipo, ilgai galvojom, šnekėjom su draugais, ale niekas jai nelipo ). Gimdymas nebuvo lengvas (o man pirmas), truko 20 valandų, pabyrėjo net 10 šuniukų. Kaip matėt, buvo didelių problemų su sveikata po gimdymo, bet dabar viskas geriau, po dienos ar dviejų turėtų išleisti iš klinikų.
Laukiam laukiam
Šeštadienio parodoje nučiupinėjau foksiukę, gyvenančią Vilniuje, iš Kaliningrado parvežta, to paties tėvo, kaip ir Koris. Šeimininkę lyg ir prisiminiau, kad buvo forume pasirodžiusi.
Mūsiškis kaip visada man toks dramblys pasirodė Aišku, kelnės su pentinais, kaklas netvarkytas. Gėda šeimininkei, kad vis savo bomžiuko nesutvarko
Šeštadienio parodoje nučiupinėjau foksiukę, gyvenančią Vilniuje, iš Kaliningrado parvežta, to paties tėvo, kaip ir Koris. Šeimininkę lyg ir prisiminiau, kad buvo forume pasirodžiusi.
Mūsiškis kaip visada man toks dramblys pasirodė Aišku, kelnės su pentinais, kaklas netvarkytas. Gėda šeimininkei, kad vis savo bomžiuko nesutvarko
Šiandien užmačiau Čekų foksterjerų klubo parodos rezultatus. Gal kam įdomu akis paganyti, tai dalinuosi:
http://www.foxterrie...ex2.php?kat=190
Bet man patiko pati rezultatų pateikimo idėja- su nuotraukomis, aprašymais ir rezultatais. Paprasta, aišku, skaidru. (y)
http://www.foxterrie...ex2.php?kat=190
Bet man patiko pati rezultatų pateikimo idėja- su nuotraukomis, aprašymais ir rezultatais. Paprasta, aišku, skaidru. (y)
Mike, o foksiukai jau bet kuria diena turetu pasirodyt, ar ne