Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Na štai- galim pasigirti. Šiandien padarėm Kerei echoskopiją- šuniukų yra. nestuke.gif thumbup.gif
Gydytoja pranašauja nedaug, kokius 3 tiktai... Na bet svarbu kalyčių būtų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 03 23, 16:42)
Na štai- galim pasigirti. Šiandien padarėm Kerei echoskopiją- šuniukų yra. nestuke.gif  thumbup.gif
Gydytoja pranašauja nedaug, kokius 3 tiktai... Na bet svarbu kalyčių būtų...  biggrin.gif

Tai jau menesiuks bigsmile.gif sveikinam...ir einam su Arvika serveteliu pirkt doh.gif
O jus norit dar viena mergyte sau pasilikt bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 23, 15:59)
ir einam su Arvika serveteliu pirkt  doh.gif

O taip, šitų prireiks ir nemažai biggrin.gif

Sveikinimai ir nuo manęs, laaaabai laukiu rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvika: 23 kovo 2015 - 16:04
QUOTE(cile @ 2015 03 23, 16:59)
Tai jau menesiuks  bigsmile.gif sveikinam...ir einam su Arvika serveteliu pirkt  doh.gif
O jus norit dar viena mergyte sau pasilikt  bigsmile.gif ?

Ačiū.
Taip, jei bus ką pasilikt, visai norėčiau. Nes Nikė jau į pensiją išėjo, būtų gerai dar vieną kalę pasiauginti. biggrin.gif O ir į parodas jau nebėra su kuo eiti- visi viską turi ( Kerė "užsidarė" INTER čempioną, tik patvirtins dar negreit, vasarą gal...), reikia vėl iš pradžių pradėt. Liga tokia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 03 23, 17:29)
  O ir į parodas jau nebėra su kuo eiti- visi viską turi ( Kerė "užsidarė" INTER čempioną, tik patvirtins dar negreit, vasarą gal...), reikia vėl iš pradžių pradėt. Liga tokia... lotuliukas.gif

Joa, pas "parodistus" kaip ir pas "agilitistus" sunu turi but keli, kad veiklos visada butu thumbup.gif
-------------
Turbut FB jau matet, kad ir tu netikru foksiuku desimtukas pabyrejo...kad tik ta ju mamyte sustipretu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 23, 22:32)

Turbut FB jau matet, kad ir tu netikru foksiuku desimtukas pabyrejo...kad tik ta ju mamyte sustipretu  unsure.gif

Vaje, tik dabar pažiūrėjau... Kažkada pas pažįstamą foksė atsivedė 8 šuniukus- aš buvau pakraupus, kad tiek daug. O čia- net 10!!! doh.gif Vargšė mama...
Atsakyti
Kas čia per foksterjerų pasilakstymo dienos? Dar vienas, šiurkštukas: https://www.facebook...2...e=1

Apie Foksi (toks jau vardas jai prilipo, ilgai galvojom, šnekėjom su draugais, ale niekas jai nelipo biggrin.gif ). Gimdymas nebuvo lengvas (o man pirmas), truko 20 valandų, pabyrėjo net 10 šuniukų. Kaip matėt, buvo didelių problemų su sveikata po gimdymo, bet dabar viskas geriau, po dienos ar dviejų turėtų išleisti iš klinikų.
Atsakyti
Su šventėmis!

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laukiam laukiam smile.gif
Šeštadienio parodoje nučiupinėjau foksiukę, gyvenančią Vilniuje, iš Kaliningrado parvežta, to paties tėvo, kaip ir Koris. Šeimininkę lyg ir prisiminiau, kad buvo forume pasirodžiusi.
Mūsiškis kaip visada man toks dramblys pasirodė biggrin.gif Aišku, kelnės su pentinais, kaklas netvarkytas. Gėda šeimininkei, kad vis savo bomžiuko nesutvarko biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien užmačiau Čekų foksterjerų klubo parodos rezultatus. Gal kam įdomu akis paganyti, tai dalinuosi:
http://www.foxterrie...ex2.php?kat=190

Bet man patiko pati rezultatų pateikimo idėja- su nuotraukomis, aprašymais ir rezultatais. Paprasta, aišku, skaidru. (y)
Atsakyti
Mike, o foksiukai jau bet kuria diena turetu pasirodyt, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti