Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

user posted image
Atsakyti
Linkėjimai visiems foksininkams gražiausių švenčių proga. Šilumos, jaukumo ne tik jūsų namuose, bet ir kiekvieno širdyje!
Atsakyti
Prisidedam prie Kalėdinių sveikinimų, tikimės, kad Kalėdas praleidot jaukiai ir prasmingai smile.gif
Kalėdinė Chill siunčia linkėjimus, visad painiojasi po kojom, eglutę bepuošiant - irgi biggrin.gif

user posted image

O per atostogas vėl grįžom į gimtojo miesto miškus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šeštadienį dalyvavome neoficialiose Kalėdinėse PITCH&GO! varžybose. Buvo šalta, bet linksma. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukų:
https://www.facebook...8...7471&type=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 29 gruodžio 2014 - 16:21
Vilniuje rastas foksas.
"Siandien Justiniskese (prie Birziskos gimnazijos) rastas suo su antkakliu. Ieskomi seimininkai. 861042049"

Nuotrauka:
https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti
Sveikinam įžengus į Naujus, 2015 metus!!! newyear.gif drinks_cheers.gif wink_3.gif sokiai.gif santa2.gif assa.gif

Kaip gyvi po švenčių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gyvi puikiai smile.gif Teko apsilankyt pajūry, kieeek laimės Chill buvo, smagu žiūrėt biggrin.gif Vėjas tik buvo beprotiškas, dėl to šaltoka, bet kadangi Chill visą laiką judėjo, bandė įkasti bangoms, vaikė žuvėdras, kuriom taip sunkiai sekėsi per tą vėją skraidyti, tai nesušalo smile.gif Keletas, kad ir nelabai kokybiškų, kadrų.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė.: 05 sausio 2015 - 18:18
Keri lietingą, vėjuotą dieną...Taip šlapia, kad net kojytes gelia... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Na ir seniai matytas šiandien apsikirpęs Koksas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 01 11, 20:46)

Na ir seniai matytas šiandien apsikirpęs Koksas.

O,tikrai senai matytas, gražus vaikis wub.gif

Bratkos fronte nieko naujo. Varžybų sezonas aprimęs buvo,žiemavoja vaikinas smile.gif reikėtų ir man susiimti,apdailinti kada,uodega kaip šluotgalis smile.gif
Atsakyti
Nikė irgi apžėlus kaip mamutas. Kažkaip nekyla rankos nukirpt. O Kokso šeimininkai paprašė, nemokėjau atsisakyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 01 12, 20:42)
O Kokso šeimininkai paprašė, nemokėjau atsisakyt.  lotuliukas.gif

biggrin.gif kur jau, po ex mamkos rankų šunys kaip statulėlės būna biggrin.gif Aš tai apkramsnoju, kaip moku - aiškštėle, laipteliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2015 01 13, 14:49)
biggrin.gif kur jau, po ex mamkos rankų šunys kaip statulėlės būna biggrin.gif Aš tai apkramsnoju, kaip moku - aiškštėle, laipteliais biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif
Aš labai savikritiška, po kiekvieno kirpimo nemažai klaidų matau. smile.gif Ir Koksui norėjau nuskusti kaklą bei rūrą kuo plikiau, kad ilgiau neataugtų, o jis iš pradžių dar labai džiaugėsi procesu, tai keliose vietose į kaklą įkirpau...Aišku, po poros dienų užgis, o ir šiaip, vyrus randai puošia, bet truputį nesmagu buvo prieš šeimininkus.. unsure.gif
Atsakyti