Įkraunama...
Įkraunama...

Foksterjerai

Koks saldus miegelis smile.gif

Aš lyg nerodžiau mūsų dainorėlio - namie negalima dainuoti, kalbėti plonias balsais, cypauti, nes tuoj pat užtraukia giesmę smile.gif Čia kauladienio diena buvusi:

https://www.youtube....h?v=BjeipkSL2lw

Atsakyti
Arvika, bent jau man tai jūsų video nerodo- privatus sad.gif

O Moro, beje, čia ant mano pilvo įsitaisęs..Nustumia kompą man ant kojų, o pats susiraito į baranką ant pilvo. Šilta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 11 14, 09:07)
Arvika,  bent jau man tai jūsų video nerodo- privatus sad.gif

O Moro, beje, čia ant mano pilvo įsitaisęs..Nustumia kompą man ant kojų, o pats susiraito į baranką ant pilvo. Šilta  smile.gif

Pataisiau, turėtų rodyti smile.gif

Šildytuvas papildomas šaltajam sezonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2014 11 14, 10:17)
Šildytuvas papildomas šaltajam sezonui smile.gif

Pati geriausia sildykle, tik tokia mazumele ne is lengvuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 11 13, 23:19)
Morken'rolas  happy.gif  Mėgėjas patrukdyt filmą žiūrėt smile.gif

Vaikui pasakiau, kad Moro į svečius atvažiuos- neduoda ramybės: kada, kada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 14, 10:56)
Pati geriausia sildykle, tik tokia mazumele ne is lengvuju  biggrin.gif

Bandė vakar Koris ant manęs susisukti, bet nevykus šeimininkė pasitaikė - mažoka ir siauroka tokia lotuliukas.gif

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 11 14, 11:31)
Vaikui pasakiau, kad Moro į svečius atvažiuos- neduoda ramybės: kada, kada?  biggrin.gif

Lauksim susitikimo vaizdinės medžiagos smile.gif
Atsakyti
Pašom. Sėdi Eimantas ant fotelio atlošo dešros pasiėmęs ir dalina kiekvienam už gražias akis. lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia nuostabi trijulė drinks_cheers.gif Gražu thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai dailiai visi trys sustoje thumbup.gif
O kaip mamka su dukra sutaria - nekonfliktuoja, nekonkuruoja ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 15, 20:32)
Tikrai labai dailiai visi trys sustoje  thumbup.gif
O kaip mamka su dukra sutaria - nekonfliktuoja, nekonkuruoja ?

Mamka su dukra tai normaliai gyvena, foksiškai. Pasipešioja, kartais stipriai susibara, bet būna tik daug triukšmo, o naudos- nulis. lotuliukas.gif
Bet va atvažiavus Moro, pasidarė linksmiau. Vakar tik įėjus Moro pro duris, Nikė stvėrė jį taršyt, bet aš užbaubojau, išsiskirstė. biggrin.gif Paskui lyg ir ramu buvo, o šiandien visi trys susikalė rimtai ( Nikė pradėjo), su aukom. Nukentėjo...nepatikėsit...Nikė. Įkabino jai šoną kažkuris, biškį kraujuko nuleido, bet iš esmės nieko rimto. Tik į laisvę dabar paleidžiami atskirai- arba Moro su Keri, arba Nikė. devil.gif

P.S kai svečiuojasi Ramzis, nieko panašaus nebūna. Ramzis ir šiaip nekonfliktiškas, ir vistiek mergom daro įspūdį, nes vyras. dirol.gif O Moro šiaip, "ono", nevertas jokios pagarbos. Bet jis dar nepamiršo kuo buvo ir nusileist neketina. Žo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 15 lapkričio 2014 - 22:20
Kokie geruliai smile.gif aš taip nepratus Moro matyt kompanijoj, labai keista smile.gif o Moro ne per kūdas? Šiose foto prie merginų atrodo padžiuvęs...
Aš jau pakeliui į Lietuvą, pasiimsiu Moro iš trumpų atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 11 16, 12:08)
Kokie geruliai smile.gif aš taip nepratus Moro matyt kompanijoj, labai keista smile.gif o Moro ne per kūdas? Šiose foto prie merginų atrodo padžiuvęs...
Aš jau pakeliui į Lietuvą, pasiimsiu Moro iš trumpų atostogų smile.gif

Nalabai jam ta kompanija...Su Keri dar dar, o su Nike pykčiai.
Gal kiek ir kūdokas, ypač prisimenant, koks pas mane buvo po kastravimo. smile.gif Bet iš tiesų kūdas šuo yra sveikesnis negu storas.

O aš šiandien gavau Meli nuotraukų. Šokėja mergina. biggrin.gif

"Šokis su jorkais"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti