Koks saldus miegelis
Aš lyg nerodžiau mūsų dainorėlio - namie negalima dainuoti, kalbėti plonias balsais, cypauti, nes tuoj pat užtraukia giesmę Čia kauladienio diena buvusi:
https://www.youtube....h?v=BjeipkSL2lw
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 11 14, 09:07)
Arvika, bent jau man tai jūsų video nerodo- privatus
O Moro, beje, čia ant mano pilvo įsitaisęs..Nustumia kompą man ant kojų, o pats susiraito į baranką ant pilvo. Šilta
O Moro, beje, čia ant mano pilvo įsitaisęs..Nustumia kompą man ant kojų, o pats susiraito į baranką ant pilvo. Šilta
Pataisiau, turėtų rodyti
Šildytuvas papildomas šaltajam sezonui
QUOTE(Arvika @ 2014 11 14, 10:17)
Šildytuvas papildomas šaltajam sezonui
Pati geriausia sildykle, tik tokia mazumele ne is lengvuju
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 11 13, 23:19)
Vaikui pasakiau, kad Moro į svečius atvažiuos- neduoda ramybės: kada, kada?
QUOTE(cile @ 2014 11 14, 10:56)
Pati geriausia sildykle, tik tokia mazumele ne is lengvuju
Bandė vakar Koris ant manęs susisukti, bet nevykus šeimininkė pasitaikė - mažoka ir siauroka tokia
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 11 14, 11:31)
Vaikui pasakiau, kad Moro į svečius atvažiuos- neduoda ramybės: kada, kada?
Lauksim susitikimo vaizdinės medžiagos
Kokia nuostabi trijulė Gražu
Tikrai labai dailiai visi trys sustoje
O kaip mamka su dukra sutaria - nekonfliktuoja, nekonkuruoja ?
QUOTE(cile @ 2014 11 15, 20:32)
Tikrai labai dailiai visi trys sustoje
Mamka su dukra tai normaliai gyvena, foksiškai. Pasipešioja, kartais stipriai susibara, bet būna tik daug triukšmo, o naudos- nulis.
Bet va atvažiavus Moro, pasidarė linksmiau. Vakar tik įėjus Moro pro duris, Nikė stvėrė jį taršyt, bet aš užbaubojau, išsiskirstė. Paskui lyg ir ramu buvo, o šiandien visi trys susikalė rimtai ( Nikė pradėjo), su aukom. Nukentėjo...nepatikėsit...Nikė. Įkabino jai šoną kažkuris, biškį kraujuko nuleido, bet iš esmės nieko rimto. Tik į laisvę dabar paleidžiami atskirai- arba Moro su Keri, arba Nikė.
P.S kai svečiuojasi Ramzis, nieko panašaus nebūna. Ramzis ir šiaip nekonfliktiškas, ir vistiek mergom daro įspūdį, nes vyras. O Moro šiaip, "ono", nevertas jokios pagarbos. Bet jis dar nepamiršo kuo buvo ir nusileist neketina. Žo...
QUOTE(Zalias_zolynelis @ 2014 11 16, 12:08)
Kokie geruliai aš taip nepratus Moro matyt kompanijoj, labai keista o Moro ne per kūdas? Šiose foto prie merginų atrodo padžiuvęs...
Aš jau pakeliui į Lietuvą, pasiimsiu Moro iš trumpų atostogų
Aš jau pakeliui į Lietuvą, pasiimsiu Moro iš trumpų atostogų
Nalabai jam ta kompanija...Su Keri dar dar, o su Nike pykčiai.
Gal kiek ir kūdokas, ypač prisimenant, koks pas mane buvo po kastravimo. Bet iš tiesų kūdas šuo yra sveikesnis negu storas.
O aš šiandien gavau Meli nuotraukų. Šokėja mergina.
"Šokis su jorkais"