Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

QUOTE(anike @ 2014 11 03, 14:51)

anike, 03 Lap 2014 - 14:51, parašė:

anike, 03 Lap 2014 - 14:51, parašė:

laba,

1. aš dičkei mastau dovanoti kokios nors veiklos dovaną-čekį: pvz. pasijodinėjimas arkliu, rankdarbių pamokėlė arba pramoga visai šeimai (būtų vienas čekis visiems). Mažiukui mastau apie knygutę su lipdukais ar pan., o MB nori jam nupirkt vaikišką planšetę, kad nesikėsintų į mūsiškę, bet aš manau, dar ankstoka jam..

2. Adaptavomės, tik periodiškai sergame intervalu kas 2-3 sav. doh.gif Paskutinis namo parneštas gėris - Nora virusas swoon.gif visi persirgom..

laba,

1. aš dičkei mastau dovanoti kokios nors veiklos dovaną-čekį: pvz. pasijodinėjimas arkliu, rankdarbių pamokėlė arba pramoga visai šeimai (būtų vienas čekis visiems). Mažiukui mastau apie knygutę su lipdukais ar pan., o MB nori jam nupirkt vaikišką planšetę, kad nesikėsintų į mūsiškę, bet aš manau, dar ankstoka jam..

2. Adaptavomės, tik periodiškai sergame intervalu kas 2-3 sav. doh.gif Paskutinis namo parneštas gėris - Nora virusas swoon.gif visi persirgom..

Kaip dovanoti veiklos čekį, kai ji tiki Kalėdų Seneliu ir laukia dovanų po eglute bigsmile.gif Man tokios dovanos tinkamos gimtadieniui ax.gif O ir amžius dabar toks, kai jau žaislai ne itin, bet dar mergaitiškos priemonės irgi nelabai g.gif

Pas mus tas pats su darželiu, praeitą savaitę namie su žarnyno virusu prabuvo, viduriavo 5 dienas baisiai, bet laimei, kad gėrė skysčius, tai jau atsigavo, ryt bandysim vėl į darželį keliauti, nors paklausi, ar nori, tai griežtas NE doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 03 lapkričio 2014 - 15:48
Sveikos,

Sveikinimai Mildutei antrojo gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif

Justas jau pasveikęs laimingas eina į darželį, bet savaitę aš sirgau , gulėjau su skaudančia gerkle ir temperatūra iki 39 doh.gif O brolis gimtadienio proga, norėjo padovanoti bilietą į Kylie Minogue koncertą Kaune, bet teko keisti dovaną, nes aš su baisiu kosuliu ir be jėgų penktadienį buvau ax.gif
QUOTE(anike @ 2014 11 03, 15:51)

anike, 03 Lap 2014 - 15:51, parašė:

anike, 03 Lap 2014 - 15:51, parašė:

MB nori jam nupirkt vaikišką planšetę, kad nesikėsintų į mūsiškę, bet aš manau, dar ankstoka jam..

MB nori jam nupirkt vaikišką planšetę, kad nesikėsintų į mūsiškę, bet aš manau, dar ankstoka jam..

Dėl planšetės tai ir aš manau, kad ankstoka g.gif , nors Justas nelabai ir lenda prie mūsų kompų (išskyrus buvusį mano kur numetę ir sudaužė) ir telefonų neima kol kas. Dėl dovanos tai dar negalvoju, bet tų žaislų ir taip daug, jau vos praeiti įmanoma ir paslėpti kad neatsibostų visi. Dabar Justui pradėjo patikti dėlionės kur būna medinės su gyvūnėliais, bet dvi turi (per gimtadienį gavo ) ir jau moka mintinai kur ką dėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 03 lapkričio 2014 - 19:41
Sveikos,
šiandien ir praėjusius sukaktuvininkus su gimtadieniais wub.gif 4u.gif

Špokas po ligos ilgokai su ašaromis ėjo į darželį, net važiuojant ryte su mašina jau žino kelią ir sukant link darželio rėkė, kad nenoriu, noriu pas močiutę, senelį, tetą, žodžiu pas bet ką, tik ne į darželį smile.gif su ašaromis ėjo į darželį, su ašarom rengėsi, su riksmais išeidavau, bet paskutinę savaitę jau eina be ašarų, visai padoriai, duoda bučiuką apsikabinęs ir lūpą patempęs, bet be ašarų nueina į grupę rolleyes.gif Visiškai nevalgo pusryčių (košių), pietus ir vakarienę kaip užplaukia, tai ne visada pavalgęs būna, miega mažokai, nes jei kas pradeda verkti, nubunda ir nebemiega. O šiaip visai gerai, jau kelias daineles (eilėraštukus) yra išmokęs, pagrindinė seni šalti raudonosi vis kartoja kaip papūga, tai pagrindinė tema namuose paskutiniu metu Kalėdos ir kalėdinis senelis doh.gif Vis šneka, kad kalėdinis senelis atneš piratų laivą (Lego) ir nešiojasi šitą knygą vis doh.gif
Tiesa, jau pažanga, kad rytais daro ant puoduko rimtą reikalą, kartais dienos metu ir pasisioja, bet vis dar nė per kur nesiprašo rolleyes.gif
Atsakyti
Mildutei šiek tiek pavėluoti gimtadienio sveikinimai 4u.gif

user posted image

Dėl ligų bijau ką nors ir sakyti, tai geriau ir nekomentuosiu smile.gif o ligoniukams jei tokių yra sveikatėlės balionėlių siunčiame 4u.gif

Kalbant apie Kalėdines dovanas, tai dar negalvojau, ką čia reikės dovanot, labiausiai mintys apie Lego sukasi. Nes didžioji dabar intensyviai stato ir žaidžia su juo, tai ir mažė neatsilieka, jai irgi įdomu ir šiaip visokio tipo dėlionės tinka abiems. O dar kai dovanų per Kalėdas gauna ne vieną ir ne dvi nuo visų senelių, dėdžių, tetų, tai kažkaip ir nesuku labai galvos. Svarbu, kad rastų kažką ko norėtųsi. Maniškei jau ir Barbės aktualu. Kadangi didžioji sesė žaidžia, nu tai ir mažei būtinai reikia. Tai sakiau derinsiu dovanas abiems. Ko didžioji užsiprašys, tai ir mažajai iš tos pačios serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskina @ 2014 10 29, 13:42)

vitaskina, 29 Spa 2014 - 13:42, parašė:

vitaskina, 29 Spa 2014 - 13:42, parašė:

Dėl grįžimo į darba,tai man labai sunkiai ryte keltis i darba,tai vakare grižtu tik i lova noriu.  Nors darbe visai neblogai įsivažiavau,tad jau nebestresuoju.

Dėl grįžimo į darba,tai man labai sunkiai ryte keltis i darba,tai vakare grižtu tik i lova noriu.  Nors darbe visai neblogai įsivažiavau,tad jau nebestresuoju.

Naujas ritmas, nieko keista, reikia prie jo priprasti. Man tai irgi tas rytinis kėlimasis į darbą 6 val. ryte, lyg peilis, turbūt niekada nepriprasiu. Dar šiąnakt mažė nuo kokių 3 val. nakties blūdijo, vis kas pusvalandį nubusdama, tai budėjimo režimu esu miegojusi. Bet kažkaip žiūriu jau pramuša, kai išsijudinu ir miego nesinori. Ryte traukdama dainas važiavau į darbą biggrin.gif

Crystal Sky, o tu jau irgi nuo šiandien sugrįžai į darbą?
Atsakyti
Sveikos, seniai matytos wink.gif

Pirmiausia DIDELIAUSIĄ AČIŪ norėtų perduot Mildutė, jeigu tik nepasikuklintu prieš tokią sveikintojų auditoriją biggrin.gif

Ech, aš taip vis noriu čia tiek pasipasakot, planuoju, kad va prisėsiu bent pusvalandukui... bet kol kas laiko trūksta ir dar vis aš bėgu paskui laikrodžio rodyklę, o ne ji paskui mane biggrin.gif

Pas mane, o tiksliau pas mus, paskutinį mėnėsį tiek daug veiksmo, tiek daug įvykių, kad sakau tikriausiai čia už visus tuos du palyginus ramiai praėjusius metus ax.gif

QUOTE(-Lugnė @ 2014 11 04, 11:42)

-Lugnė, 04 Lap 2014 - 11:42, parašė:

-Lugnė, 04 Lap 2014 - 11:42, parašė:

Turėjau arba tiksliau galėjau aš sugrįšt į darbą jau nuo šios savaitės pradžios, bet pirmadienį savo naujajai darbdavėi išsisakius, kad dar yra keletas nebaigtų asmeninių darbų ir kaip studentei dar "trūksta vienos nakties" smile.gif buvo kartu nuspręsta darbą pradėt nuo ateinančios savaitės. Labai džiaugiausi, kad dar atsirado laisvų dienų. Maniau viską ramiai pasibaigsiu. Gal netgi nueisiu kokį pusdienį, po dviejų metų pertraukos, be vaikų, kur nors į parodą ar kiną, tiesiog viena pati.. beprotiškai pasiilgau to.. Bet, bet planuok čia neplanavęs.. Šiandien ryte gaunu iš Mildos auklės sms "ieškokitės kitos auklės" ............. Buvo ji pas mus jau išdirbusi beveik mėnėsį, Milda jau tikrai buvo prisirišusi prie jos, ramiai išleisdavo mane savo reikalais į miestą ir taip jau kokias dvi sav. verysad.gif Ši žinia mane išmušė kaip žaibas..... Bet, o, tačiau - tenka su tuo susitaikyti, nes auklė nusiteikusi kategoriškai ir nelinkusi aptarinėti jokių kitų galimybių. Pasakė tik tiek kad problema ne algos dydyje ir ne Mildoje, o plačiau gvildenti situaciją nėra linkusi, čia jos asmeninis reikalas. Aš įtariu, kad tik po mėnėsio įsivertino aplinkybes, kad teks nemažai važinėti į darbą ir išsigando.. Kitaip nesugalvoju
Atsakyti
QUOTE(Crystal Sky @ 2014 11 05, 15:49)

Crystal Sky, 05 Lap 2014 - 15:49, parašė:

Crystal Sky, 05 Lap 2014 - 15:49, parašė:

Pirmiausia DIDELIAUSIĄ AČIŪ norėtų perduot Mildutė, jeigu tik nepasikuklintu prieš tokią sveikintojų auditoriją biggrin.gif

Ech, aš taip vis noriu čia tiek pasipasakot, planuoju, kad va prisėsiu bent pusvalandukui... bet kol kas laiko trūksta ir dar vis aš bėgu paskui laikrodžio rodyklę, o ne ji paskui mane biggrin.gif

Pas mane, o tiksliau pas mus, paskutinį mėnėsį tiek daug veiksmo, tiek daug įvykių, kad sakau tikriausiai čia už visus tuos du palyginus ramiai praėjusius metus  ax.gif
Turėjau arba tiksliau galėjau aš sugrįšt į darbą jau nuo šios savaitės pradžios, bet pirmadienį savo naujajai darbdavėi išsisakius, kad dar yra keletas nebaigtų asmeninių darbų ir kaip studentei dar "trūksta vienos nakties" smile.gif buvo kartu nuspręsta darbą pradėt nuo ateinančios savaitės. Labai džiaugiausi, kad dar atsirado laisvų dienų. Maniau viską ramiai pasibaigsiu. Gal netgi nueisiu kokį pusdienį, po dviejų metų pertraukos, be vaikų, kur nors į parodą ar kiną, tiesiog viena pati.. beprotiškai pasiilgau to.. Bet, bet planuok čia neplanavęs.. Šiandien ryte gaunu iš Mildos auklės sms "ieškokitės kitos auklės" ............. Buvo ji pas mus jau išdirbusi beveik mėnėsį, Milda jau tikrai buvo prisirišusi prie jos, ramiai išleisdavo mane savo reikalais į miestą ir taip jau kokias dvi sav.  verysad.gif Ši žinia mane išmušė kaip žaibas..... Bet, o, tačiau - tenka su tuo susitaikyti, nes auklė nusiteikusi kategoriškai ir nelinkusi aptarinėti jokių kitų galimybių. Pasakė tik tiek kad problema ne algos dydyje ir ne Mildoje, o plačiau gvildenti situaciją nėra linkusi, čia jos asmeninis reikalas. Aš įtariu, kad tik po mėnėsio įsivertino aplinkybes, kad teks nemažai važinėti į darbą ir išsigando.. Kitaip nesugalvoju

Pas mane, o tiksliau pas mus, paskutinį mėnėsį tiek daug veiksmo, tiek daug įvykių, kad sakau tikriausiai čia už visus tuos du palyginus ramiai praėjusius metus  ax.gif
Turėjau arba tiksliau galėjau aš sugrįšt į darbą jau nuo šios savaitės pradžios, bet pirmadienį savo naujajai darbdavėi išsisakius, kad dar yra keletas nebaigtų asmeninių darbų ir kaip studentei dar "trūksta vienos nakties" smile.gif buvo kartu nuspręsta darbą pradėt nuo ateinančios savaitės. Labai džiaugiausi, kad dar atsirado laisvų dienų. Maniau viską ramiai pasibaigsiu. Gal netgi nueisiu kokį pusdienį, po dviejų metų pertraukos, be vaikų, kur nors į parodą ar kiną, tiesiog viena pati.. beprotiškai pasiilgau to.. Bet, bet planuok čia neplanavęs.. Šiandien ryte gaunu iš Mildos auklės sms "ieškokitės kitos auklės" ............. Buvo ji pas mus jau išdirbusi beveik mėnėsį, Milda jau tikrai buvo prisirišusi prie jos, ramiai išleisdavo mane savo reikalais į miestą ir taip jau kokias dvi sav.  verysad.gif Ši žinia mane išmušė kaip žaibas..... Bet, o, tačiau - tenka su tuo susitaikyti, nes auklė nusiteikusi kategoriškai ir nelinkusi aptarinėti jokių kitų galimybių. Pasakė tik tiek kad problema ne algos dydyje ir ne Mildoje, o plačiau gvildenti situaciją nėra linkusi, čia jos asmeninis reikalas. Aš įtariu, kad tik po mėnėsio įsivertino aplinkybes, kad teks nemažai važinėti į darbą ir išsigando.. Kitaip nesugalvoju

Jau ruošiausi skelbti tavo paiešką, o čia pasirodo ot koks veiksmas blink.gif

Pasakysiu tik tiek, kad viskas, kas vyksta, vyksta į gerą, kad ir kaip dabar absurdiškai skambėtų...Laikykis, nes kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais!!!

p.s. vis tik linkiu surasti TĄ žmogų wink.gif Čia kaip ir su buto nuoma, ar dėvėto automobilio pirkimu - laimės dalykas...tikėkimės, kitą kartą jis bus sėkmingesnis wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Crystal Sky> laikykis. O čia tai posūkis - kaip Briliantinė sako, turbūt taip turi būti..bet žinau, ką reiškia tokie staigūs pokyčiai doh.gif čia kaip pas mus būna beveik kas antrą savaitę - kai ryte atsikėlusi ir susiruošusi važiuoti pas savo mokinius, konstatuoju, kad mažiaus į daržą leist negalima ... ir tada nors sienom lipk, kaip reikia TO žmogaus..

Kaip kitos gyvenat? Darbininkės tai visai dingusios iš eterio..bene darbuose SM priskirta prie uždraustų www.psl.? g.gif
Atsakyti
Taip, taip .. suprantu, kad tas kas įvyko, matyt, turėjo įvykt ir galbūt dar tinkamu laiku, kol nespėjau įšokt į darbų pilną lekiantį traukinį. Man pasisekė, kad turiu supratingą ir kantrią darbdavę, kuri vis pakalbindavo dėl ankstesnės darbo pradžios jau nuo vasaros mane. Anksčiau buvau davusi lengvų užuominų, kad galbūt galėsiu pradėt dirbti ir anksčiau negu sueis Mildai 2-eji... o net neįsivaizdavau, kad dar ir atidėt tą sugrįžimą gali tekt. Na, bet kaip ten bebūtų, dabar užsibrėžtas tikslas per mėnėsį ramiai surasti naują auklę ir vėl bandyt statyti tą pasitikėjimo pilį, bet šį kart ne iš smėlio.
Atsakyti
QUOTE(anike @ 2014 11 05, 23:07)

anike, 05 Lap 2014 - 23:07, parašė:

anike, 05 Lap 2014 - 23:07, parašė:

Kaip kitos gyvenat? Darbininkės tai visai dingusios iš eterio..bene darbuose SM priskirta prie uždraustų www.psl.?  g.gif

Kaip kitos gyvenat? Darbininkės tai visai dingusios iš eterio..bene darbuose SM priskirta prie uždraustų www.psl.?  g.gif

Neuždrausta, bet kartais laiko tiesiog nelieka darbo metu įlįst į SM smile.gif

Crystal Sky, situacija aišku nepavydėtina, kai taip auklė pabėga. Bet kaip mano draugė visada sako, kad ir kokia bloga situacija bebūtų, visada reikia įžvelgti gerąją pusę mirksiukas.gif
Atsakyti
Crystal Sky,

va čia tai naujiena blink.gif Laikykis, susirasti dar ką, svarbu darbdavė toleruoja.

Užsikasus lapais rudeniniais aš doh.gif Kažkaip darbo daug, nors ir buvo atostogos, atsipūčiau ir vėl iš naujo viskas. doh.gif Paskaityt paskaitau laiks nuo laiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
visu pirma sveikiname visus ka praleidome su aisiais gimyadienias,linkime nesirgti, buti kantriems ir geriems vaikuciams.
Mildutei skrieja atskiras buckis nuo Arno:)

Crystal - ot naujienos, idomu, kodel aukle apsigalvojo. Bet tikiu, kad susirasite kita ir dar geresne. Nero to blogo kas neiseitu i gera gi.

O mes ka, sukames rate kaip tos voveres. Savaites dienos suplanuotos buna tiksliu grafiku, o jei tenka keist ka, tai turiu žaibiskai suktis.
Jau tikiuosi neužilgo siek tiek atsipusti su darbais vasariniais,ipabaiga eina mano visos vestuves , krikstynos. Labai norisi ramiai vakare pasedeti prie rankdarbiu, kad nesigalvotu vis nuotraukos nuotraukos:) Kita sezona teks samdytis retusuotoja, jei ir toliau tokie tempai bus. Nes nebelieka mamos vaikams visiskai.
Atsakyti