Na kaip ligoniukai? Jau visi sveiki?
Kaip savaitgalis?
Labutis,
Justas nuo penktadienio vėl namuose
Šį mėnesį jau antrą kartą atsirado sloga ir dabar dar kosulys, bet ir man kažkas kimba, nosis užimta
Nuo ketvirtadeinio vakaro bandau gydyti pagal briliantine slogos receptus, bet nesimato pagerėjimo, kaip bėga tiršta sloga taip bėga...
Ar Jūs duodate kokių nors vitaminų ar ko imunitetui stiprinti ? Manieji tik žuvies taukus geria, bet prie Pauliaus kol kas dar nekimba ligos, gal padėjo adenoidų operacija.
QUOTE(-Lugnė @ 2014 09 29, 11:58)
Na kaip ligoniukai? Jau visi sveiki?
Justas nuo penktadienio vėl namuose

Nuo ketvirtadeinio vakaro bandau gydyti pagal briliantine slogos receptus, bet nesimato pagerėjimo, kaip bėga tiršta sloga taip bėga...
Ar Jūs duodate kokių nors vitaminų ar ko imunitetui stiprinti ? Manieji tik žuvies taukus geria, bet prie Pauliaus kol kas dar nekimba ligos, gal padėjo adenoidų operacija.
Laba diena
Nu mums irgi lyg vėl kažkas kabinasi - jau penktadienį darželyje auklėtoja skundėsi, kad keli vaikai snargliuojasi, tai manajam naktį užsikimšdavo nosytė, o dieną nieko nebuvo, tai iškeliavom šiandien į darželį
Ai nusipirkau Kotrynos rekomenduotą tepaliuką, reiks patapšnoti panosį
Arba čia savaitgalis kaltas, arba mano berniukas suprato darželio esmę - šiandien nenorėjo visai eiti, pamatė grupę, bėgo atgal, apsikabino koją, verkšleno, bučiavo mane, oi skaudu buvo...

Nu mums irgi lyg vėl kažkas kabinasi - jau penktadienį darželyje auklėtoja skundėsi, kad keli vaikai snargliuojasi, tai manajam naktį užsikimšdavo nosytė, o dieną nieko nebuvo, tai iškeliavom šiandien į darželį

Arba čia savaitgalis kaltas, arba mano berniukas suprato darželio esmę - šiandien nenorėjo visai eiti, pamatė grupę, bėgo atgal, apsikabino koją, verkšleno, bučiavo mane, oi skaudu buvo...

QUOTE(elizieja @ 2014 09 29, 14:31)
Ne panosį patapšnoti, o patepti nosies vidų, aš su ausų krapštukų prasuku.
QUOTE(Kotryna28 @ 2014 09 29, 15:18)
Ne panosį patapšnoti, o patepti nosies vidų, aš su ausų krapštukų prasuku.
ot būčiau patapšnojusi

QUOTE(elizieja @ 2014 09 29, 14:31)
Kur pirkai?
QUOTE(Klaipeda @ 2014 09 29, 19:21)
Kur pirkai?
Šitų tepaliukų turguose pas prekiaujančias rusiškais vaistais yra. Aš kažkada pirkau Senajame turguje.
Reikės ir man jaučiu vėl nusipirkti.
Ligoniukams tradiciškai siunčiam sveikatos

Užmačiau, kad Elizieją jau galima sveikinti

Sveikos
Tik diena iki tėčio gimtadienio
Kuo ramesnio laiko visiems kartu
Kai turėsi galimybę, brūkštelk bent keletą žodžių, kaip sekėsi

QUOTE(-Lugnė @ 2014 09 30, 11:55)
Tik diena iki tėčio gimtadienio

na ka, jungiames i liguoniuku gretas vel
si kart raudona gerkle turim sveciuose
mamkos, kur rasti optimizmo kokteily, ka?
Jungiuos prie sveikinimu Elizejai

mamkos, kur rasti optimizmo kokteily, ka?

Jungiuos prie sveikinimu Elizejai

Oi kokios puikios naujienos iš Eliziejos
Sveikinimai
Maniuxa, sveikatėlės Jums

Maniuxa, sveikatėlės Jums

Elizieja - sveikinimai skrieja nuo musu, aukit, stiprekit:)
Sergantiems - sveikatos siunciam.
Sergantiems - sveikatos siunciam.
jungiamės ir prie sveikinimų
, ir prie ligonių
ryt grįžtu į darbą, o vakar naktį špokas sugalvojo sukarščiuoti. temperatūra beveik 40, jokių kitų požymių. buvom šiandien pas gydytoją, tai iš esmės irgi jokios diagnozės. temperatūrą numušėm, mažius siautėja kaip siautėjęs, laukiu kokie dar simptomai išlys
. vyras nedarbingumą pasiėmė turbūt pirmą kartą gyvenime
. o aš ryt galėsiu grįžt namo, atsisėst ant sofkės su knyga ir laukt vakarienės - aš gi dirbau, o jis gi visą dieną nieko neveikė

ryt grįžtu į darbą, o vakar naktį špokas sugalvojo sukarščiuoti. temperatūra beveik 40, jokių kitų požymių. buvom šiandien pas gydytoją, tai iš esmės irgi jokios diagnozės. temperatūrą numušėm, mažius siautėja kaip siautėjęs, laukiu kokie dar simptomai išlys