Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Na kaip ligoniukai? Jau visi sveiki?

Kaip savaitgalis?
Atsakyti
Labutis,

QUOTE(-Lugnė @ 2014 09 29, 11:58)
Na kaip ligoniukai? Jau visi sveiki?

Justas nuo penktadienio vėl namuose doh.gif Šį mėnesį jau antrą kartą atsirado sloga ir dabar dar kosulys, bet ir man kažkas kimba, nosis užimta g.gif

Nuo ketvirtadeinio vakaro bandau gydyti pagal briliantine slogos receptus, bet nesimato pagerėjimo, kaip bėga tiršta sloga taip bėga...
Ar Jūs duodate kokių nors vitaminų ar ko imunitetui stiprinti ? Manieji tik žuvies taukus geria, bet prie Pauliaus kol kas dar nekimba ligos, gal padėjo adenoidų operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 29 rugsėjo 2014 - 12:40
Laba diena 4u.gif
Nu mums irgi lyg vėl kažkas kabinasi - jau penktadienį darželyje auklėtoja skundėsi, kad keli vaikai snargliuojasi, tai manajam naktį užsikimšdavo nosytė, o dieną nieko nebuvo, tai iškeliavom šiandien į darželį blush2.gif Ai nusipirkau Kotrynos rekomenduotą tepaliuką, reiks patapšnoti panosį ax.gif
Arba čia savaitgalis kaltas, arba mano berniukas suprato darželio esmę - šiandien nenorėjo visai eiti, pamatė grupę, bėgo atgal, apsikabino koją, verkšleno, bučiavo mane, oi skaudu buvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 09 29, 14:31)
Ai nusipirkau Kotrynos rekomenduotą tepaliuką, reiks patapšnoti panosį  ax.gif

Ne panosį patapšnoti, o patepti nosies vidų, aš su ausų krapštukų prasuku.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna28 @ 2014 09 29, 15:18)
Ne panosį patapšnoti, o patepti nosies vidų, aš su ausų krapštukų prasuku.

ot būčiau patapšnojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 09 29, 14:31)
Ai nusipirkau Kotrynos rekomenduotą tepaliuką, reiks patapšnoti panosį  ax.gif

Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2014 09 29, 19:21)
Kur pirkai?

Šitų tepaliukų turguose pas prekiaujančias rusiškais vaistais yra. Aš kažkada pirkau Senajame turguje.
Reikės ir man jaučiu vėl nusipirkti.

Ligoniukams tradiciškai siunčiam sveikatos 4u.gif mums irgi nepamaišytų smile.gif nes mažė jau ant ribos, kosčioja šiek tiek.

Užmačiau, kad Elizieją jau galima sveikinti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(-Lugnė @ 2014 09 30, 11:55)

Užmačiau, kad Elizieją jau galima sveikinti wub.gif 4u.gif

Tik diena iki tėčio gimtadienio wub.gif Kuo ramesnio laiko visiems kartu wub.gif 4u.gif Kai turėsi galimybę, brūkštelk bent keletą žodžių, kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
na ka, jungiames i liguoniuku gretas vel doh.gif doh.gif doh.gif si kart raudona gerkle turim sveciuose doh.gif

mamkos, kur rasti optimizmo kokteily, ka? help.gif verysad.gif

Jungiuos prie sveikinimu Elizejai 4u.gif
Atsakyti
Oi kokios puikios naujienos iš Eliziejos wub.gif Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniuxa, sveikatėlės Jums 4u.gif
Atsakyti
Elizieja - sveikinimai skrieja nuo musu, aukit, stiprekit:)

Sergantiems - sveikatos siunciam.

Atsakyti
jungiamės ir prie sveikinimų 4u.gif , ir prie ligonių doh.gif

ryt grįžtu į darbą, o vakar naktį špokas sugalvojo sukarščiuoti. temperatūra beveik 40, jokių kitų požymių. buvom šiandien pas gydytoją, tai iš esmės irgi jokios diagnozės. temperatūrą numušėm, mažius siautėja kaip siautėjęs, laukiu kokie dar simptomai išlys doh.gif. vyras nedarbingumą pasiėmė turbūt pirmą kartą gyvenime biggrin.gif . o aš ryt galėsiu grįžt namo, atsisėst ant sofkės su knyga ir laukt vakarienės - aš gi dirbau, o jis gi visą dieną nieko neveikė lotuliukas.gif
Atsakyti