Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas :)

QUOTE(Kirisama @ 2014 10 08, 22:12)
Gal as kvaila optimiste, bet vistiek kad ir kur besioperuot turi buti gerai. O nelaimingu atveju visur ir visiems gali pasitaikyti. Jei butume tureje laisvu pinigu, galbut ir as buciau privaciai operavusis. Kas liecia prof elgesi cia ir jo privacioj tai as nei kiek nesistebiu, juk privaciai kiek jis uzdirbt gali ir ateina zmones tikrai ne is kaimu, o Santariskese gi visi kas gali eina, kiekvienam neprisisypsosi...

Santariskese,mes,atejusios pas ji su siuntimais-jam neidomios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masianca: 08 spalio 2014 - 21:25
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 08, 19:17)
As klausiau Santariskese del krutu didinimo, tai sake paprasciau privacioj klinikoj ir kaina vos ne ta pati yra. O sesute dar pajuokavo, kad kai paskaiciuos, tai maza nepasirodys. Tai as apie siurbima jau ne neklausiau  doh.gif

jei man pasiūlė tai gal yra biggrin.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 08, 21:05)
Va,va,del to as ir nusprendziau privaciai,nors sutvarkys visa,apsiurbs,ispjaus,uz pinigus,bet stengsis..O V. nei operuoja,nei konsultuoja,nei kainu sako,laukia kol akys i aky ateisi ir tada paskaiciuos.. schmoll.gif O tada jau maza nepasirodys..Juk profesorius..

As radau ne viena motery kuri operavosi pas V.tai anaiptol,privacioi savo klinikoi jis elgesi kitaip-gal sampaniuko,gal to,gal ano,o ka mes matem Santaruose,ateini,ne jis sedi,ateina,iseina,vel kiti tesia pokalbi,tas pats ir operacinei,ne uz ka nepatykesiu kad jis operuoja,jis jau sake ir privaciai uzmigdo ir kiti daro..

As noriu rezultatu,gal man bus kas negerai,negraziai,bet as labai labai tykiu,noriu ir vistiek daugiau gausiu nei ligoninei..

o iš ko jos tą sprendžia g.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 08, 21:56)
Santariskese,mes,atejusieji pas ji su siuntimais-jam neidomus..

o jūs pati pas jį buvot? Aš iki OP ir po OP buvau gal kokį 10 kartų jei ne daugiau, jis ir apsikabino ne kartą ir šiaip apie viską pakalbėjom... Aš nemėgstu gydytojų su seilėjimusi, todėl man trumpai aiškiai ir konkrečiai yra liuksiška wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 08, 14:13)
čia jau kaip kam, aš asmeniškai nedėvėčiau svetimų chalatų ir naktinių, todėl man tikrai nėra skirtumo ar juos duoda ar ne,valstybinėj  ligoninėj irgi duoda jei reikia  biggrin.gif

o apart chalato ir naktinių nemanau, kad mažiau ėmėte nei aš  mirksiukas.gif  pvz ten kur gulėjau aš, pačiai ligoninei vos keli metai, nemanau, kad ji prastesnė kažkuom už privačią  mirksiukas.gif

Beto keite kas ryta pizama ir patalyne, nes priprakaituoji ir nuo pjuviu lieka kraujo zymes. Tai gal bandomasis ir patalyne vezeisi savo, jei chalatai tau svetimi, tai ir paralyne svetima. O valdiskos nera ko lygint su privacia, ten ir chalaciukai mieli smile.gif)) aisku visokiu pedantu yra. Tiesiog pasitikejau ta klinika kur dariau opr ir manau kad taip yra steriliau, neu is namu temptis... O man beto dar skaraidintis is uzsienio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Balande @ 2014 10 08, 15:07)
Na, mano atveju tai buvo chalatas kaip kokiam viesbutyje, baltas frotinis su siuvinetu klinikos pavadinimu, naktiniai operaciniai taip pat su klinikos pavadinimu.  Na, valstybiniu ligoniu duodami drabuziai skiriasi totaliai. Esu gulejusi atnaujintuose gimdymo namuose ir atnaujintoje vaiku ligonineje Santariskese LOR skyriuje. Taciau ispudis kitas. Privati klinika man primine viesbuti.
Beje, viena diena po dukros operacijos turejom palata Northway klinikoje, tai buvo dviviecio kambario viesbutyje ispudis. Grozio klinikoje turejau vienvieti viesbucio kambari

Man net i galva neatejo mintis, kad noreciau savo naktiniu.  blush2.gif maniskiai  ne ligoninei pritaikyti. O per perrisima vis tiek viska nuimdavo, kad netrukdytu. Nugaroj buvo keturios skyles su siulais, kur siurbe riebaliukus, tai visur turejo perristi.

Paemiau papildomai kosmetikos, kad nelabai baisi is ligonines is vaziuociau  ax.gif . Taciau labai sunku buvo dazytis ir sukuotis  doh.gif , bet vis tiek pasistengiau.
Sulinkusi, sutinusi, taciau pasidaziusi  lotuliukas.gif

Tai va va, as ir sakau. Taiip vos paeini ir tie naktiniai pritaikyti tam.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 08, 23:27)

o jūs pati pas jį buvot? Aš iki OP ir po OP buvau gal kokį 10 kartų jei ne daugiau, jis ir apsikabino ne kartą ir šiaip apie viską pakalbėjom... Aš nemėgstu gydytojų su seilėjimusi, todėl man trumpai aiškiai ir konkrečiai yra liuksiška wink.gif

Buvau,as ir operuotis turejau spalio 16,ir man viskas buvo taip pat:atejus sedejo kiti daktarai,kazkokie dar babajai-rezidentai..V.atejo veliau ir isejo neuzilgo ir t.t.

Cia ne esme,as noriu kad mane sutvarkytu is pagrindu,nes su manim yra ka veikt,o paskui gal atsiras ir noras kudintis,prisilaikyt..
Atsakyti
Vadinasi man labai pasiseke ir buvau isskirtine jo paciente biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Taip tik privaciose sterilu, o jau valstybinej tai nebe biggrin.gif

Kam kaip geriau tas taip ir daro, as esu 100proc patenkinta viskuo o dar ir atostogom liko, nebuvo tukstantiniu chalatu ir patalyniu, bet bus superines atostogos uz tuos pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2014 10 08, 16:07)

Nugaroj buvo keturios skyles su siulais, kur siurbe riebaliukus, tai visur turejo perristi.

Idomu man sitoi vietoi,ligoninei kiek laiko isbuvote?Jeigu israso kita diena pvz,na arba po dveju,kas paskui perrisa,kur ta tvarkotes?
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 08, 23:54)
Vadinasi man labai pasiseke ir buvau isskirtine jo paciente  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip tik privaciose sterilu, o jau valstybinej tai nebe  biggrin.gif

Kam kaip geriau tas taip ir daro, as esu 100proc patenkinta viskuo o dar ir atostogom liko, nebuvo tukstantiniu chalatu ir patalyniu, bet bus superines atostogos uz tuos pinigus  biggrin.gif

bandomasis,tu esi liekna,tau paprasciau,super,jegu viskas gerai,ir neberasom apie tuos chalatus,as vaziuoju pvz ne chalatu lygint,as noriu dabar labiau uz viska kad man ispjautu nacert ta pilva,mane reikia viska apsiurbt,kitaip nebus vaizdo ir sumazint krutyne,nes dabar tikra-spinta esu..su antresolem.. doh.gif lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 08, 22:54)
Vadinasi man labai pasiseke ir buvau isskirtine jo paciente  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip tik privaciose sterilu, o jau valstybinej tai nebe  biggrin.gif

Kam kaip geriau tas taip ir daro, as esu 100proc patenkinta viskuo o dar ir atostogom liko, nebuvo tukstantiniu chalatu ir patalyniu, bet bus superines atostogos uz tuos pinigus  biggrin.gif

As irgi atostogausiu, nereiskia, kad po operacijos visos vargses pasidare. Nesuprantu prieko tos atostogos cia isvis?!?
Atsakyti
As siemet jau atostogavau,beje va cia tai galeciau lygint,viesbuty 3 ir 4-5zv.
3 zvaigzduciu viesbutyje nuotaika man asmeniskai ir atostogas gadino visokios smulkmenos,apie kurias pries tai negalvoji..Sakiau,dzin man viesbuyts ne jame vykstu gyventi,tik nakvoti..Klydom..Tai dusas neveikia,tai kede su koja paluzusia,tai gyrgzdanti lova,tai dar,dar ir dar kas nors,Daugiau jau gerbiu save,savo poilsi,uzsitarnavau kaip baltas zmogus pailset..
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 08, 22:59)

bandomasis,tu esi liekna,tau paprasciau,super,jegu viskas gerai,ir neberasom apie tuos chalatus,as vaziuoju pvz ne chalatu lygint,as noriu dabar labiau uz viska kad man ispjautu nacert ta pilva,mane reikia viska apsiurbt,kitaip nebus vaizdo ir sumazint krutyne,nes dabar tikra-spinta esu..su antresolem.. doh.gif  lotuliukas.gif ..

aš su 1 vaiku priugau 40 kg patikėkit kiek antsvorio turėjau, bet tik pastangos padėjo numesti bent kažkiek mirksiukas.gif o ir operuotis būčiau dar neskubėjus, patobulinus iki galo, bet yra kaip yra mirksiukas.gif pilnai suprantu norus smile.gif bet teigti, kad ten prasčiau, tikrai negalėčiau smile.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 10 08, 23:23)
As irgi atostogausiu, nereiskia, kad po operacijos visos vargses pasidare. Nesuprantu prieko tos atostogos cia isvis?!?

o ar aš kažkur taip sakiau doh.gif
tiesiog sutaupiau tą sumą ir tiek, nepasidžiaugiau para viešbučiu, chalatu ir super duper patalyne lotuliukas.gif

įdomu jeigu jau taip super duper privačioj, tai kodėl priežiūra tik para laiko g.gif aš po paros alpau, kas man namie ką padarę būtų g.gif

vienu žodžiu tyngiu ginčytis, bet tikrai nesutiksiu su tuom, kad valstybinėj kažkas kitaip operavo nei privačiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 08, 23:33)
As siemet jau atostogavau,beje va cia tai galeciau lygint,viesbuty 3 ir 4-5zv.
3 zvaigzduciu viesbutyje nuotaika man asmeniskai ir atostogas gadino visokios smulkmenos,apie kurias pries tai negalvoji..Sakiau,dzin man viesbuyts ne jame vykstu gyventi,tik nakvoti..Klydom..Tai dusas neveikia,tai kede su koja paluzusia,tai gyrgzdanti lova,tai dar,dar ir dar kas nors,Daugiau jau gerbiu save,savo poilsi,uzsitarnavau kaip baltas zmogus pailset..

aha tas tai taip bigsmile.gif kaip sakant jei jau atostogaut tai atostogaut vacation1.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tos kurios lankotės kartkartėm soliariume, nusimato baliukas, o esu balta kaip sūris, kažin jei užsiklijavus randukus nuvaryčiau kokiai 10-čiai minučių, ar kenktų g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Man paskutiniu metu labai keistas cia puolimas ant prof. V. ypac nuo tu - kurios pas ji net nebuvo.. g.gif kalbėjausi su kitu daktaru iš to paties skyriaus kur V dirba, pasirodo jie jau seniai spaudzia vadovybe del kainu "grozio operaciju", bet vadovybe ta skyriu labiau nori islaikyti kaip rekonstrukcini, o ne grozio plastikos.. todel kainos iki siol nera sudeliotos.. tiesiog manoma, kad to nereikia.. groziui yra privacios klinikos.. aisku keistas poziuris, bet..
be to, manau labai gerai yra tureti galimybe ilgiau pabuti daktaru prieziuroje ir ligonineje pabuti apie 5 paras, nei po vienos vaziuoti namo..
be to, suvokiu ir tai - kad nebijau jei ne jis operuos, o koks rezidentas - nes bus su prieziura.. ir jiems tikrai mokytis reikia.. ir tikiu kad jie stengiais kur kas labiau, nei jau tukstancius pagrazine daktariukai.. - lygiai taip pat, kaip ir grozio chirurgijos klinikoje - kaip manote - kur mokosi nauji ju daktariukai? ir ant ko? blush2.gif
del to, kad reikia veztis i ligonine savo chalatuka, ar tapkes - nematau tame bedos - patalai taip pat svarus.. o kad po operacijos kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja, ir kunas skirtingai pokycius priima, tai cia jau ne nuo daktaro kuris ta operacija daro priklauso.. - yra ne viena kuriai randas pakilo kuri daresi op pas M, ar K.. ir daresi veliau korekcijas, patinimai taip pat visiskai normalus dalykas.. nes buvo chirurginis isikisimas, tik tiek, kad buna kaip suprantu moteru kurios isivaizduoja pooperacini laikotarpi visai kitaip nei jis yra ir turi buti, todel paskui skundimaisi atsiranda.. ir nepasitikejimas daktaru ar daktarais..

del soliariumo - tau juk jau nemazai laiko praejo.. mirksiukas.gif nebepamenu kas - bet tikrai vaiksciojo kur kas maziau laiko praejus po op.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 09, 09:46)
Sveikos 4u.gif  Tos kurios lankotės kartkartėm soliariume, nusimato baliukas, o esu balta kaip sūris, kažin jei užsiklijavus randukus nuvaryčiau kokiai 10-čiai minučių, ar kenktų  g.gif

Sveikos biggrin.gif

aik zinoma thumbup.gif kas cia tokio ...uzsidengsi tas vietas ir viskas ...saule ir soliariumas nerekomenduojamas del rando surandejimo ir vezio tikimybes lotuliukas.gif bet as manau kad jis ir taip savo padaro t.y. soliariumas ir neoperuotoms istisus metus nerekomenduotinas...as eiciau ...pfff didelio cia daikto
Atsakyti