Įkraunama...
Įkraunama...

Birželinukai laukia 5-tojo gimtadienio

QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 10, 18:46)
oi, aš neišranki, tik degtinės neeeeebemėgstu, studijų metais turbūt persivartojau biggrin.gif viskis irgi nelabai, nebent ballantine's bigsmile.gif
0,138 biggrin.gif  bigsmile.gif

friends.gif
o cia is po kokio gerimo tiek ? bigsmile.gif

Pelargonija- kaip tu ? nestuke.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 12 11, 10:05)
friends.gif
o cia is po kokio gerimo tiek ?  bigsmile.gif
...

0,5 alaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 11, 10:09)

Reikėjo naują daiktą aplaistyti ir išbandyti rimčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sivė @ 2014 12 11, 10:19)
Reikėjo naują daiktą aplaistyti ir išbandyti rimčiau biggrin.gif

Bus dar laiko, šventės artėja biggrin.gif čia gi kalėdinė dovana, netyčia anksčiau išpakavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 11, 16:46)
Bus dar laiko, šventės artėja biggrin.gif čia gi kalėdinė dovana, netyčia anksčiau išpakavom biggrin.gif

Ar jus darbe negavot uzdoties ,paskirtam vaikui is vaiku namu nupirkt dovanele? Cia gal panasiai kaip "vaiku svajones "..
OGB ir kt. Gavo po 1 vaika ,tai jau man teko pasirupint tuom..
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 12 12, 09:10)
Ar jus darbe negavot uzdoties ,paskirtam vaikui is vaiku namu nupirkt dovanele? Cia gal panasiai kaip "vaiku svajones "..

niu mes ne prie ko, mes kita įmonė esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 12 11, 10:05)
Pelargonija- kaip tu ?  nestuke.gif  000552.gif

ačiū...smile.gif vis dar vaikštau 2 in 1
laukiam tėčio tada galėsiu gimdyt....iki pirmadienio negaliu rolleyes.gif
17d negaliu nes kažkoks Ind riuška budi. abiem su Š ukliu jiems reiktų jau išeit .
QUOTE(MonCheri @ 2014 12 12, 09:10)

čia gal kaip įmonė sutaria. žinau kad kai kurios nusprendžia taip daryti

ir kokią svajonę pildysi? wink.gif
aš pažiūrėjau tas svajones....tai vos ne kas trečias nori mobiliako ar dar kokios nesamones....
jau gražiau kai vaikai nori batu ar rogučių....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 12 gruodžio 2014 - 12:24
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 12 12, 13:22)
ačiū...smile.gif vis dar vaikštau 2 in 1
laukiam tėčio tada galėsiu gimdyt....iki pirmadienio negaliu  rolleyes.gif
17d negaliu nes kažkoks Ind riuška  budi. abiem su Š ukliu jiems reiktų jau išeit .

čia gal kaip įmonė sutaria. žinau kad kai kurios nusprendžia taip daryti

ir kokią svajonę pildysi? wink.gif
aš pažiūrėjau tas svajones....tai vos ne kas trečias nori mobiliako ar dar kokios nesamones....
jau gražiau kai vaikai nori batu ar rogučių....

a..zinau ta In driuska, jis patologiniam buvo palatu gydytojas, bet jau toks skardziabalsis kad is kito galo ateinant jau girdedavom ji rekaujant doh.gif .O kaip jis gimdymus priema tai nezinau atsiliepimu.
Na linkiu, kad uztaikytum ant savo gyd. kaip as pvz, neplanuotai netiketai o abu prieme Anu zis thumbup.gif
Dovanele pirkom 9m mergytei, siaip cia mb ipareigotas buvo smile.gif .

Nu Wilmux parodyk ir cia koki zidini sumurijom laugh.gif 000552.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 12 12, 22:31)
a..zinau ta In driuska, jis patologiniam buvo palatu gydytojas, bet jau toks skardziabalsis kad is kito galo ateinant jau girdedavom ji rekaujant  doh.gif .O kaip jis gimdymus priema tai nezinau atsiliepimu.
Na linkiu, kad uztaikytum ant savo gyd. kaip as pvz, neplanuotai netiketai o abu prieme Anu zis thumbup.gif
Dovanele pirkom 9m mergytei, siaip cia mb ipareigotas buvo  smile.gif .
Nu Wilmux parodyk ir cia koki zidini sumurijom  laugh.gif  000552.gif  santa2.gif

tau pasisekė pakliut ant mano ginekologo.
maniškis tik 27d budės, o šiaip jis nuolat skyriuje išskyrus savaitgali ir naktį. tai man būtų liuks jau 22 d ryte jau išsilukštenti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 12 13, 03:30)
tau pasisekė pakliut ant mano ginekologo.
maniškis tik 27d budės, o šiaip jis nuolat skyriuje išskyrus savaitgali ir naktį. tai man būtų liuks jau 22 d ryte jau išsilukštenti.... smile.gif

Aha,dar ir namo ant svenciu paleistu smile.gif .Natur. bandysi? Sulaukei jau SB?
Atsakyti
Labas, na kaip Pelargonija dar laikaisi?
Mano panelei šiandien daržely šventė ir ji jau nori, kad nuo rytojaus nebeitų darželin, tipo jau kalėdų atostogos biggrin.gif nors va dar koncertai laukia rolleyes.gif
Atsakyti
Pelargonija - tai gal pasiskatint db reiktu , jei jau SB sulaukei 😊 . Nus tikra dovanele.
Atsakyti