Oi Ieva, prajuokinai su dovana
aš tai nebent pažaidimui norėčiau. Maždaug, ar tikrai kai išgeri kefyro gali kažkiek pripūsti, arba suvalgius saldainį su alko. ir pan.
QUOTE(Nemarioji @ 2014 12 09, 17:01)
Dovanas jau esu supirkus...
man auklėtojos sakė, kad dar per anksti.. kadangi Ignas nelabai ir rodo susidomėjimą, tai nemokinu nei rašyti nei skaityti, tik raideles ir skaičius....
nu va kokia tu šaunuolė
aš dalį esu jau supirkusi, dar nemaža dalis laukia pirkimo...
Raidelėmis pati susidomėjo, vis klausinėjo ir labai greit įsiminė, skaičiai (kuriuos irgi raidelėm vadina) pirmiausia sudomino tie kur kanalus žymi tv3, tv6 ir t.t. o paskui jau kiti, bet geriau sudeda, atima nei pamačiusi skaičių pasako koks, dar būna kad sumaišo. O va rašyt pradėjo mokytis daržely, gal kuri mergaitė mokėjo, ar auklėtoja kada kažką užrodė ir tada jau prasidėjo, mama parodyk kaip tą reikia parašyti, o kaip aną.
QUOTE(Deire @ 2014 12 09, 21:49)
Gretai skaityti irgi dar ne ne...raideles ir skaičius pažįsta, dar savo vardą užsirašo, bet nedaugiau, suskaičiuoja, bet grupėje irgi yra Gretos amžiaus mergaitė, kuri jau skaito ir, tai kaip supratau ji ir į mokyklą anksčiau eis - nors ta mergaitė ir atrodo už Gretą gerokai vyresnė
Aš kažkaip, kad ir kokia protinga būtų neleisčiau anksčiau. Taip sakant po metų bus dar protingesnė
va nuo kitų metų pradėsim lankyti mokyklėlę kur grynai kaip mokykloj vaikai sėdi suoluose mokosi rašyti, skaičiuoti, skaityti. Nes labai noriu kad ji išmoktų pasėdėt, susikaupti ir išmokti mokytis, nes jau jei iš pirmo karto nesigavo, tai ašaros ir nebesimokysiu, nes vis tiek nesigaus. Ir nebūtinai tai su mokslu susiję, gali būti ir tarkim blynus kepėm, nu ir dalį tešlos bepildama keptuvėn nepataikė ir ant viryklės pripylė, viskas, nebenoriu, nebekepsiu, tai reikia paskui jau taip visaip apeiti, kad bent pabandytų dar sykį.... O mokykloje gi daug kas bus nežinoma, nemokės, tai reikės ir kantriai išklausyti ir nepertraukti kito kalbančio ir pan.