Labas
Žiūriu kalėdomis ir čia kvepia, man dar tokios nuotaikos kaip ir nėra, nors dovanas jau pradėjom pirkti, bet vis tiek, puošti namų dar neskubam ir kažkaip nėra noro. Užtat visokie koncertai, pasiruošimas darželio pasirodymui taip įtraukė, nori nenori
Maniškė bus voveraitė, o dičkis su grupe eis į spektaklį ir po jo kalėdų senis saldainius dalins. Šita savaitė dar ramesnė, o va kitos net nelaukiu, ir darželio šventės ir su maže koncertai....
QUOTE(saulute32 @ 2014 11 30, 09:52)
jo, raso, truks plys reikia furbio
aisku to kuris su plancete susisieja, bet mano manymu dar per maza tokiam, tai uzsakiau paprastesni, 10 kartu pigesni, tik nezinau ar bus patenkinta ji juo
Maniškė kažkaip tv nėra didelė žiūrovė tai nieko iš reklamų neišsirinko, bet buvo vieną dovaną tokią sugalvojus
kad padovanotų jai pačiūžas.... vienas dalykas jos maža pėdutė, o kitas reikalas kad nu kur čiuožinėti, pas mus mieste nėra kur, be to ir išmokti reikia. Iš kur ji tas pačiūžas ištraukė nežinau, bet perkalbėjom.
QUOTE(Deire @ 2014 12 02, 20:21)
šiaip sakyčiau visai laiku susirgo, nei kalėdos, nei kokios svarbios progos, o ir darbe dar šiek tiek laisva, nes po to dėl to euro dienos šviesos nematysiu
Mes tai va prieš mėnesį pasikeitėm buhalterinę programą, tai jetus kiek vargau, kol iš vienos perkėliau į kitą
sėdėjau du kompus pasidėjusi, o pas mus prekių pavadinimų vien virš 1000, tai dar ir invertorizaciją darėmės, žodžiu juodas laikas, dabar dar liko kelias smulkmenas pabaigti...
QUOTE(kuzyte @ 2014 12 03, 12:12)
Emilijos norai:
Oi kokia šaunuolė, kaip rašo
Maniškė rašyti irgi labai mėgsta, jei jau kokią mano užrašų knygutę nugvelbia, tai viskas, galiu pirkti naują, nes visą prirašo raidžių
tik skaityt neturi visai kantrybės bandyt, kelis skiemenis moka sujungti, bet jai įdomiau arba skaičiuoti, arba rašyti raideles
QUOTE(MonCheri @ 2014 12 04, 10:31)
Juokiuos kai grizus nupasakoja ka aukletojos veikia kol jie miega , kur kitu vaiku mamos dirba
Aš tai kai pagalvoju, ką vaikai darželyje pripasakoja auklėtojoms
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 12 05, 00:46)
o va su skaitymu...nesusikoncentruoja,,,, psako dvi raides ir pradeda šokti, tupinėti
man šiaip tarp 20 ir 22 , pirma diena pagal mm, antra pagal echo....
bet bus matyt, galiu ir anksciau, bet labai norėčiau 17d dar darželio Kalėdinėje šventėje sudalyvauti.
Va va ir pas mus taip pat. Na ryškiai neįdomu dar. Nes paskaito, padėlioja tas raides ir tada, tai pasisukinėt, tai sako, va pašoksiu tau tokį ir tokį šokį, va nori padainuosiu, o dabar pasėdėsiu, o dabar aš kaip lėliukas pagulėsiu
Lauksim gerų naujienų, jau taip greitai