Na čia kaip ir nauji, bet ir tuo pačiu toliau tesiami - studijuosiu doktorantūroj, tai taip pat bus ir mano naujas darbas
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 09 15, 15:02)
Dėl dviratukų, o kaip jūsų vaikai važinėja be tų ratukų? Julius, tai niekaip nesugeba be jų pavažiuot, nes sustojęs nepasiekia kojom žemės, tai iškart griūna, aš kažkaip maniau,kad išmoks tik tada kada galės sustot ir siekt žemę
Rytis siekia kojom žemę. Tai jūsu dviratis didelis gal
QUOTE(Jogailė @ 2014 09 15, 20:46)
Rytis siekia kojom žemę. Tai jūsu dviratis didelis gal
16" ratai, o jūsų su kokiai važinėja?
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 09 15, 19:57)
Ai tiksliai tai ir nežinau. Tikriausiai irgi 16". Nes dukros didesnis su 20"
Va, mano grybautoja Jai miske tik ir but... Gaila grybu radom mazai
Aciu! Aha greit... Net lb... Laukiam lyg seses Nzn kaip bus Luisiukas, pavydus Bet gal praeis, nes kol kas sunkiai sunkiai. Paimu, kita - reikia jai... Su Eira taip nebuvo, bet gal, kai sese bus, tai kitaip ir reaguos.
O Eira dievina mazus vaikus
Fainuoliai
QUOTE(MonCheri @ 2014 09 14, 22:07)
Jau pusiaukele oho kaip lekia laikas....sbeikinu gal jau zinai ko laukiesi?
Aciu! Aha greit... Net lb... Laukiam lyg seses Nzn kaip bus Luisiukas, pavydus Bet gal praeis, nes kol kas sunkiai sunkiai. Paimu, kita - reikia jai... Su Eira taip nebuvo, bet gal, kai sese bus, tai kitaip ir reaguos.
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 09 15, 16:02)
Po ilgo ilgo laiko pasirodysim ir mes
Fainuoliai
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 09 15, 20:57)
Oho kokie vyrukai bet tikrai, visai nepanašūs
Kadangi mano mergina tik 103 cm, tai važinėja su 14 colių ratais, bet žemę siekia galais pirštų.
Lui grybautoja labai miela
Sveikos gyvos
O man jau 26 savaites. Taip greitai man šis nėštumas lekia. Pilvas didelis o priaugau tik 4kg...
Aną trečiadienį buvom echo, tai patvirtino jog mergaitė...
Yra atvykęs maniškis iš Belgijos, aš Klaipėdos stoty dirbu šią savaitę o jis su Valentina Palangoje. Valentinai jis labai patinka tai pasilieka be problemų.
Sekmadienį buvom delfinariume, vakar jie pliaže pabuvo, vakare po Palangą pasivaikščiojom, o neužilgo atvažiuos pas mane abu, eisim į maitinimo paskaitėlę Vitkausko-tas kur knygą parašė: Svarbus kaip motinos meilė
Dvi savaites atostogavau, dabar dvi sabaites padirbsiu ir jau visam išeinu nuo 29 rugsėjo.
Kai būsiu prie kompo, įkelsiu nuotraukų.
Tiesa penktadienį pasidarėm fantastišką fotosesiją, dar dabar negalim atsidžiaugti. Gavom tris nuotraukas, o kitas rugsėjo pabaigoje...o mums tą malonumą suteikė Melitos mama. Kai kurios galit pamatyti mano FB....
O man jau 26 savaites. Taip greitai man šis nėštumas lekia. Pilvas didelis o priaugau tik 4kg...
Aną trečiadienį buvom echo, tai patvirtino jog mergaitė...
Yra atvykęs maniškis iš Belgijos, aš Klaipėdos stoty dirbu šią savaitę o jis su Valentina Palangoje. Valentinai jis labai patinka tai pasilieka be problemų.
Sekmadienį buvom delfinariume, vakar jie pliaže pabuvo, vakare po Palangą pasivaikščiojom, o neužilgo atvažiuos pas mane abu, eisim į maitinimo paskaitėlę Vitkausko-tas kur knygą parašė: Svarbus kaip motinos meilė
Dvi savaites atostogavau, dabar dvi sabaites padirbsiu ir jau visam išeinu nuo 29 rugsėjo.
Kai būsiu prie kompo, įkelsiu nuotraukų.
Tiesa penktadienį pasidarėm fantastišką fotosesiją, dar dabar negalim atsidžiaugti. Gavom tris nuotraukas, o kitas rugsėjo pabaigoje...o mums tą malonumą suteikė Melitos mama. Kai kurios galit pamatyti mano FB....
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 09 16, 14:39)
Sveikos gyvos
Svarbus kaip motinos meilė
Dvi savaites atostogavau, dabar dvi sabaites padirbsiu ir jau visam išeinu nuo 29 rugsėjo
Svarbus kaip motinos meilė
Dvi savaites atostogavau, dabar dvi sabaites padirbsiu ir jau visam išeinu nuo 29 rugsėjo
Nu smagu : kazko nematau foto FB kai gausi idek daugiau kur fotkinotes?
Lui -o kaip sveikata, turi jegu aplink visus aplakstyti? Nezinau, as nepajegciau
QUOTE(MonCheri @ 2014 09 16, 19:03)
Lui -o kaip sveikata, turi jegu aplink visus aplakstyti? Nezinau, as nepajegciau
Man ir nerodo
Sveikata liux... Su visais tokia kazkaip... Sekasi Speju, as ir pasitreniruoju buna ir visai smagu. Aisku, su naujagimiu bus sunkiau pradzioj, bet viskas bus ok... Mergos pas mane geros buna, prisikarksesiu
QUOTE(MonCheri @ 2014 09 16, 18:03)
Na va, įdėjau į FB, pasirodo buvau įdėjus į kitą savo FB bendrą su maniškiu, ten prancūziškasis
Namų sode fotografavomės
Eira
Sveikos
Jei ne paslaptis tai kokioj srity tokių mokslo aukštumų sieki?
oi kokia simpatiška grybautoja
Gal kai bus ne svetimas lėliukas, o jau savas tai kitaip ir reaguos
Kaip man džiugu skaityt tokius dalykus, tikiuosi ir toliau gerai visi sutarsit
Beje, labai gražios foto, pagyros ir modeliams ir fotografei
Šaunuolė tu fb pasižiūrėjus labai aktyviai jūs gyvenat, man rodos ir lėliukas įpras prie tokio ritmo
QUOTE(Pamaiviuke @ 2014 09 15, 16:36)
Na čia kaip ir nauji, bet ir tuo pačiu toliau tesiami - studijuosiu doktorantūroj, tai taip pat bus ir mano naujas darbas
Jei ne paslaptis tai kokioj srity tokių mokslo aukštumų sieki?
QUOTE(LUI @ 2014 09 16, 01:02)
Va, mano grybautoja Jai miske tik ir but... Gaila grybu radom mazai
Fainuoliai
Fainuoliai
oi kokia simpatiška grybautoja
Gal kai bus ne svetimas lėliukas, o jau savas tai kitaip ir reaguos
QUOTE(pelargonijA77 @ 2014 09 16, 14:39)
QUOTE(LUI @ 2014 09 16, 21:31)
Sveikata liux... Su visais tokia kazkaip... Sekasi Speju, as ir pasitreniruoju buna ir visai smagu. Aisku, su naujagimiu bus sunkiau pradzioj, bet viskas bus ok... Mergos pas mane geros buna, prisikarksesiu
Šaunuolė tu fb pasižiūrėjus labai aktyviai jūs gyvenat, man rodos ir lėliukas įpras prie tokio ritmo
QUOTE(Sivė @ 2014 09 17, 13:18)
Sveikos
Ačiū
Fotografei visi komplimentai....
Valentina labai laukia sesės, bus matyt paskui kaip eisis