Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

4u.gif Gražuolės 4u.gif
Kaip pradėjote paskutinį vasaros mėnesį? Kaip vaikučiai? Kaip briedžių paieškos? o tos kurios jau radusios - kaip sekasi būti su jais? smile.gif
Pūkitas, kaip tavo darbai? smile.gif buvai pasakojusi apie paaukštinimą, o plačiau? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Medėja, smagu tave matyt čia. bigsmile.gif Norėčiau ir aš atgal į Norvegiją, gražu ten. Ką tavo vaikis ten veikia? Visai vasarai išvažiavo?

WW, kaip darbo paieškos?

Aš baisiam bėgime lėkime-darbas, vairavimas, reikalai.

Su juo viskas normaliai, man su juo labai gera, saugu, ramu... Vežėsi mane į nuostabų Anglijos regioną. Dabar noriu ten gyvent. hihihi.gif Kur keliauju, ten gyvent užsimanau. lotuliukas.gif

Staska važiuos SAVAITEI į Tėvynę be manęs. blink.gif blink.gif blink.gif Mama pasiūlė, aš sutikau. blink.gif

Staskos gyvenime svarbus įvykis-baba išmokė dviračiu važiuot. didis.gif Tai baba dabar nespėja iš paskos lėkt. hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 08 05, 10:02)

Upjora, 05 Rug 2015 - 10:02, parašė:

Upjora, 05 Rug 2015 - 10:02, parašė:

Labas rytas!

Medėja, smagu tave matyt čia.  bigsmile.gif Norėčiau ir aš atgal į Norvegiją, gražu ten. Ką tavo vaikis ten veikia? Visai vasarai išvažiavo?

WW, kaip darbo paieškos?

Su juo viskas normaliai, man su juo labai gera, saugu, ramu... Vežėsi mane į nuostabų Anglijos regioną. Dabar noriu ten gyvent. hihihi.gif Kur keliauju, ten gyvent užsimanau.  lotuliukas.gif

Staska važiuos SAVAITEI į Tėvynę be manęs.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Mama pasiūlė, aš sutikau.  blink.gif

Staskos gyvenime svarbus įvykis-baba išmokė dviračiu važiuot. didis.gif Tai baba dabar nespėja iš paskos lėkt. hihihi.gif

Labas rytas!

Medėja, smagu tave matyt čia.  bigsmile.gif Norėčiau ir aš atgal į Norvegiją, gražu ten. Ką tavo vaikis ten veikia? Visai vasarai išvažiavo?

WW, kaip darbo paieškos?

Su juo viskas normaliai, man su juo labai gera, saugu, ramu... Vežėsi mane į nuostabų Anglijos regioną. Dabar noriu ten gyvent. hihihi.gif Kur keliauju, ten gyvent užsimanau.  lotuliukas.gif

Staska važiuos SAVAITEI į Tėvynę be manęs.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Mama pasiūlė, aš sutikau.  blink.gif

Darbo paieškos beveik baigtos smile.gif kai bus viskas aišku ir oficialu - būtinai papasakosiu wink.gif
Močiutė šaunuolė dėl kelionės ir dviračio. Ir beproto drąsi, kad apsiima anūkę padabot.
Džiugu dėl teisių aš gal irgi kada nors išsilaikysiu, bet net ir vakar kalbėdama su Medėja telefonu supratau, na, kad nelabai man jų reikia smile.gif tai kai turėsiu atliekamų pinigų - būtinai išsilaikysiu.
P.s. Grįžk į facebook - ten Medėja tokio grožio savo nuotraukas kelia, kad čiut nuo kėdės nenuvirtau smile.gif
Myliu, gražuolės!
Atsakyti
Labas rytas. Vaikis grįžo kartu, padirbėjo porą savaitėlių, užkalė daugiau, nei aš blush2.gif
WW, ačiū, bet persūdei gerokai biggrin.gif
Upjora, liūdna tau bus be Staskos, bet daugiau laiko sau turėsi 4u.gif
Bliondine Mort su nioliktu. Visko visko happybday.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aš su tokiu reikalu/klausimu - o kaip jums, išsiskyrusioms (išsilaisvinusioms) sekasi su draugėmis/ draugais?

Aš išsiskyrusi. Gyvenu su sūnumi. Bet kartais noriu ir šiaip su kažkuo pabendrauti, arbatos susitikti ar kokį pyragą išsikepus į svečius pasikviesti. Bet visos paprastai laiko neturi - šeima, vaikai, darbas ir t. t.
Na, pas mane irgi ir darbas, ir namai, bet vistiek nesinori tuose namuose užsidaryti.

O gal čia normalu šiais laikais? Visoms taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(satchita @ 2015 08 10, 10:12)

satchita, 10 Rug 2015 - 10:12, parašė:

satchita, 10 Rug 2015 - 10:12, parašė:

Sveikos.

Aš su tokiu reikalu/klausimu - o kaip jums, išsiskyrusioms (išsilaisvinusioms) sekasi su draugėmis/ draugais?

Aš išsiskyrusi. Gyvenu su sūnumi. Bet kartais noriu ir šiaip su kažkuo pabendrauti, arbatos susitikti ar kokį pyragą išsikepus į svečius pasikviesti. Bet visos paprastai laiko neturi - šeima, vaikai, darbas ir t. t.
Na, pas mane irgi ir darbas, ir namai, bet vistiek nesinori tuose namuose užsidaryti.

Sveikos.

Sveika smile.gif

dalis susibendravome per SM ir susitinkam (gal tik pyragų nekepam). Viena pas kitą į svečius važiuojam. O palaikom ir kontaktą su kitais vienišais/nevienišais draugais/draugėmis smile.gif
Atsakyti
sveiki, kaskada buvau vieniša ir žinau kaip sunku kai nežinai kaip toliau bus,o vaikas pilvuke..
Todėl norėčiau kokiai mamytei padovanoti rūbeliu turiu mergaitei..
gal kas žino kam tikrai reikia? Aš Kaune esu A.Šančiai... (NEPYKIT BET NEŽINAU KUR RAŠYTI IR NERANDU MAMŲ )..
Atsakyti
Sveikutes mamos, jieskome draugu Zirmunuose ir aplink. Nesinori vienai namuose sedeti, gerai butu kur iseiti kavutes isgert paplepet smile.gif Esu naujoke, tad nezinau ar veikia sitas forumas smile.gif
Atsakyti
Ahoj mergaitės.

Užsuku trumpam, nes neturiu ką rašyt unsure.gif stogas rieda toliau nei matau, su vaiku nebesusikalbu, įtariu, kad per vasarą man vaiką apkeitė, maniški pasiėmė, o kitą į vietą pastatė...gyvenime nesu jautusis taip bejėgiškai (net kai skyriausi)....ir šiaip užsipypinau nuo visko jau, vsio...pavargaus viską tempti viena (tik prašau nepardėti čia skiesti kaip viskas pagerės, kaip viskas nusidažys rožinėms spalvom ir kaip kitiems yra blogiau nei man...man tai visiškai dzin, šiuo metu man yra blogai...)

QUOTE(Wonder Woman @ 2015 08 05, 06:19)

Wonder Woman, 05 Rug 2015 - 06:19, parašė:

Wonder Woman, 05 Rug 2015 - 06:19, parašė:

Pūkitas, kaip tavo darbai? smile.gif buvai pasakojusi apie paaukštinimą, o plačiau? smile.gif

nu , kad nebuvo tokių perspektyvų g.gif

QUOTE(satchita @ 2015 08 10, 09:12)

satchita, 10 Rug 2015 - 09:12, parašė:

satchita, 10 Rug 2015 - 09:12, parašė:

Sveikos.

Sveikos.

visiškai normalu, jei tavo draugai/draugės yra su šeimom, o tu viena kaip... su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2015 08 27, 15:27)

PŪKITAS, 27 Rug 2015 - 15:27, parašė:

PŪKITAS, 27 Rug 2015 - 15:27, parašė:

Ahoj mergaitės.

Užsuku trumpam, nes neturiu ką rašyt  unsure.gif  stogas rieda toliau nei matau, su vaiku nebesusikalbu, įtariu, kad per vasarą man vaiką apkeitė, maniški pasiėmė, o kitą į vietą pastatė...gyvenime nesu jautusis taip bejėgiškai (net kai skyriausi)....ir šiaip užsipypinau nuo visko jau, vsio...pavargaus viską tempti viena (tik prašau nepardėti čia skiesti kaip viskas pagerės, kaip viskas nusidažys rožinėms spalvom ir kaip kitiems yra blogiau nei man...man tai visiškai dzin, šiuo metu man yra blogai...)
nu , kad nebuvo tokių perspektyvų  g.gif
visiškai normalu, jei tavo draugai/draugės yra su šeimom, o tu viena kaip... su vaiku.

Ahoj mergaitės.

Užsuku trumpam, nes neturiu ką rašyt  unsure.gif  stogas rieda toliau nei matau, su vaiku nebesusikalbu, įtariu, kad per vasarą man vaiką apkeitė, maniški pasiėmė, o kitą į vietą pastatė...gyvenime nesu jautusis taip bejėgiškai (net kai skyriausi)....ir šiaip užsipypinau nuo visko jau, vsio...pavargaus viską tempti viena (tik prašau nepardėti čia skiesti kaip viskas pagerės, kaip viskas nusidažys rožinėms spalvom ir kaip kitiems yra blogiau nei man...man tai visiškai dzin, šiuo metu man yra blogai...)
nu , kad nebuvo tokių perspektyvų  g.gif

4u.gif neguosim:) bet del vaiko elgesio as irgi kartais nesuprantu - buna graziai elgiasi, bet kita diena bus zyzalas ir siaip nesukalbamas... Is kitos puses, as irgi nesu pats mieliausias sutverimas, tai gal nera ko per daug tiketis is panko?
O apie paaukstinima, tai gal kazka supainiojau doh.gif nenustebciau....
Gavau nauja darba...nebloga, geras atlyginimas ir visa kita, tik sudetinga bus, kadangi grafikas slenkantis siek tiek...bet ka padarysi - susitvarkysiu. Jei ne pati, tai bent su mamos, mociutes bei seses pagalba smile.gif
Darysim po kokio menesio susitikima kaune smile.gif gal dar kas prisijungs....
Papildyta:
QUOTE(Vitalina1 @ 2015 08 24, 17:17)

Vitalina1, 24 Rug 2015 - 17:17, parašė:

Vitalina1, 24 Rug 2015 - 17:17, parašė:

Sveikutes mamos, jieskome draugu Zirmunuose ir aplink. Nesinori vienai namuose sedeti, gerai butu kur iseiti kavutes isgert paplepet smile.gif Esu naujoke, tad nezinau ar veikia sitas forumas smile.gif

Vilnieciu yra - prasom bendraukit pazindinkites, tik kad skyrelis musu apmires....
Atsakyti
jo, aktyvumas nerealus....
Jokių naujienų? Pletkų? Nieko?

O aš pasinaudosiu kaip skundų knyga... doh.gif , nors pyktį išliesiu....
Tai va , Džigitė pradėjo mokyklon kulniuoti .... Teko uniformą užsakyti
http://www.lidata.lt . Kainos tikrai , manau , ne LT, o dar pasiuvimas doh.gif . Pasiūta "ant " pačio storiausio vaiko, tai mano ,statistinis vidurkis, plaukioja joje...megztukas irgi plačiausias...O kur dar marškinėlių kainos (16 EUR) doh.gif . Tai va pasižiūrėjau UK parduotuves ir užsimaniau emigruoti.... g.gif
Pasiguodžiau...

Puki, kur dingai? Gal kada susimeetinam biggrin.gif ?

Kaip Julioskei sekasi ?

Upjora, suprantu , kad wub.gif , bet čia jau išduodi senąsias- tikrąsias meiles savo nesirodymu....

Vilnietės, kaip jums tas vandens parkas? Ar verta trenktis 300 km?

Atsakyti
Sveikos blush2.gif

Pūkita, negaliu paguost. Kentėk, motin, tokia mūsų dalia. Staska iš atostogų pas babą grįžo krūta, besikeikianti ir kalbanti žemaitiškai. cool.gif Kenčiu.

Klasta, suprantu tavo piktį. Neseniai buvau Lietuvoj. Kainos šokiruojančios. Uniforma pas mus pigiau, gal bent jau marškinėlius atsiust? Kokios spalvos reikia? Aš už 3vnt lyg 4.50 mokėjau. g.gif

WW, svarbiausia, kad turi pagalbą. mirksiukas.gif Išsiversi. Aš irgi suku galvą kaip čia susidėliot šių metų grafiką. Teks kartot anglų k.kursą, per mažai balų gavau, nepriims į universitetą.

Meilė mano didelė. Apsukusi galvą. Kartais pagaunu save besielgiančią kaip paauglę. blink.gif Bet kada jei ne dabar, blūdyt? biggrin.gif
Atsakyti