Kaip pradėjote paskutinį vasaros mėnesį? Kaip vaikučiai? Kaip briedžių paieškos? o tos kurios jau radusios - kaip sekasi būti su jais?

Pūkitas, kaip tavo darbai?

Upjora, 05 Rug 2015 - 10:02, parašė:
Upjora, 05 Rug 2015 - 10:02, parašė: ![]()
Labas rytas!
Medėja, smagu tave matyt čia.Norėčiau ir aš atgal į Norvegiją, gražu ten. Ką tavo vaikis ten veikia? Visai vasarai išvažiavo?
WW, kaip darbo paieškos?
Aš baisiam bėgime lėkime-darbas, vairavimas, reikalai.
Su juo viskas normaliai, man su juo labai gera, saugu, ramu... Vežėsi mane į nuostabų Anglijos regioną. Dabar noriu ten gyvent.Kur keliauju, ten gyvent užsimanau.
![]()
Staska važiuos SAVAITEI į Tėvynę be manęs.![]()
![]()
Mama pasiūlė, aš sutikau.
![]()
Staskos gyvenime svarbus įvykis-baba išmokė dviračiu važiuot.Tai baba dabar nespėja iš paskos lėkt.
satchita, 10 Rug 2015 - 10:12, parašė:
satchita, 10 Rug 2015 - 10:12, parašė: ![]()
Sveikos.
Aš su tokiu reikalu/klausimu - o kaip jums, išsiskyrusioms (išsilaisvinusioms) sekasi su draugėmis/ draugais?
Aš išsiskyrusi. Gyvenu su sūnumi. Bet kartais noriu ir šiaip su kažkuo pabendrauti, arbatos susitikti ar kokį pyragą išsikepus į svečius pasikviesti. Bet visos paprastai laiko neturi - šeima, vaikai, darbas ir t. t.
Na, pas mane irgi ir darbas, ir namai, bet vistiek nesinori tuose namuose užsidaryti.
O gal čia normalu šiais laikais? Visoms taip?
Wonder Woman, 05 Rug 2015 - 06:19, parašė:
Wonder Woman, 05 Rug 2015 - 06:19, parašė: ![]()
Pūkitas, kaip tavo darbai?
buvai pasakojusi apie paaukštinimą, o plačiau?
satchita, 10 Rug 2015 - 09:12, parašė:
satchita, 10 Rug 2015 - 09:12, parašė: ![]()
Sveikos.
O gal čia normalu šiais laikais? Visoms taip?
PŪKITAS, 27 Rug 2015 - 15:27, parašė:
PŪKITAS, 27 Rug 2015 - 15:27, parašė: ![]()
Ahoj mergaitės.
Užsuku trumpam, nes neturiu ką rašytstogas rieda toliau nei matau, su vaiku nebesusikalbu, įtariu, kad per vasarą man vaiką apkeitė, maniški pasiėmė, o kitą į vietą pastatė...gyvenime nesu jautusis taip bejėgiškai (net kai skyriausi)....ir šiaip užsipypinau nuo visko jau, vsio...pavargaus viską tempti viena (tik prašau nepardėti čia skiesti kaip viskas pagerės, kaip viskas nusidažys rožinėms spalvom ir kaip kitiems yra blogiau nei man...man tai visiškai dzin, šiuo metu man yra blogai...)
nu , kad nebuvo tokių perspektyvų![]()
visiškai normalu, jei tavo draugai/draugės yra su šeimom, o tu viena kaip... su vaiku.
Vitalina1, 24 Rug 2015 - 17:17, parašė:
Vitalina1, 24 Rug 2015 - 17:17, parašė: ![]()
Sveikutes mamos, jieskome draugu Zirmunuose ir aplink. Nesinori vienai namuose sedeti, gerai butu kur iseiti kavutes isgert paplepet
Esu naujoke, tad nezinau ar veikia sitas forumas
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė