Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Klasta @ 2015 06 20, 22:45)
..ir man tas FB nelimpa....
gal kuri turite e- knygu skaitykle ? Uzsimaniau nors tu ka...

esu Elniui pirkusi Amazon Kindle paperwhite kažkokią skaityklę smile.gif pati knygas labiau myliu popierines knygas, iš bėdos naudojuosi iPad'u.

vakaras su alum - kas jungiasi?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 20, 18:44)
verysad.gif na kodėl tu tokia griežta?  verysad.gif

blush2.gif Atleisk.
QUOTE(Klasta @ 2015 06 20, 20:45)
----------

Bendramintė bigsmile.gif
-------------
Neturiu, norėjau, bet pasiskaičiau, kad nelengva lietuvišku šriftu kygas atsisiųst, namie pas mane laidinis internetas ir bla bla bla. Tai apsistojau ties mylimom popierinėm. wub.gif
Senoviška aš. hihihi.gif
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 20, 21:27)

Pas draugą išgėriau tris taures raudono vyno. Jau gerdama žinojau, kad šiandien mirsiu. wacko.gif Galva sunki, širdis permušinėja. Sekmadienis lovoje. blush2.gif Gerai, kad Staska neprieštaravo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 21, 22:56)
Pas draugą išgėriau tris taures raudono vyno. Jau gerdama žinojau, kad šiandien mirsiu.  wacko.gif Galva sunki, širdis permušinėja. Sekmadienis lovoje.  blush2.gif Gerai, kad Staska neprieštaravo.  biggrin.gif

KAS PER DRAUGAS? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 22, 17:47)
KAS PER DRAUGAS?  bigsmile.gif

ax.gif Pati pradžia... Dar trapu viskas. Bet nepaisant to aš devintam danguj. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 22, 20:42)
ax.gif Pati pradžia... Dar trapu viskas. Bet nepaisant to aš devintam danguj.  wub.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif valio! Kaip šaunu :3 gausim kažkokį pasakojimą?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 23, 05:32)
thumbup.gif  mirksiukas.gif valio! Kaip šaunu :3 gausim kažkokį pasakojimą?

Gausit. Vėliau, kai situacija bus aiškesnė. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 06 23, 09:42)
Gausit. Vėliau, kai situacija bus aiškesnė.  rolleyes.gif

Jopštararai - juk negalima numesti tokios žinios ir laukti kol situacija bus aiškesnė!!! smile.gif mes norim kad ir neaiškios. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia kaipkokia naujokė gryžtu. Pirma ir svarbiausia naujiena- nuo liepos 4 dienos išsikraustau į uk ,, kol kas be kinderių.... Metams, kol susitvarkysiu visą savo finansinį ir buitinį jovalą.. Širdis plyšta, bet kitaip nebegaliu.
QUOTE(Klasta @ 2015 06 20, 22:45)

Aš internete skaitau rusiškai/angliškai labai patinka rusiškas puslapiukas "rulit.com" (berods) ten ir online yra ir parsisiūsti įvairiais formatais galima

QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 20, 23:27)
esu Elniui pirkusi Amazon Kindle paperwhite kažkokią skaityklę smile.gif pati knygas labiau myliu popierines knygas, iš bėdos naudojuosi iPad'u.

Mano sesuo tėvo planšetei kažkokią nemokamą ir labai neblogą atsiuntė... (Neminėjau kad sesuo atskrido ir aš su ja išskrendu. ) Tiek pamanė naujienų. Dičkei dar nei vienas dantis neiškrito. Eis i pirmą klasę jau, keista buvo į savo mokyklą vesti gaila kad nematysiu kaip... Pas mama maniškes lieka... P.s. Upjora ir kitos anglės galėtų numeriais pasidalinti, aš savo anglišką jau žinau
Atsakyti
Sveikos,
Upjorai atleistina už nesilankymą, ji gi devintam dangui...kur čia jau begrįši į virtualų pasaulį....
O kitos kur, kuom taip užsiėmusios.. g.gif

QUOTE(Wonder Woman @ 2015 06 20, 23:27)

ir aš myliu popierines, bet vat jaučiu, kad švedų taip suprastėjo, kad pačiai baisu pasidarė,tai "audžiu" mintį, kad bent taip pasilavinsiu.

QUOTE(Upjora @ 2015 06 21, 22:56)

Neturiu, norėjau, bet pasiskaičiau, kad nelengva lietuvišku šriftu kygas atsisiųst, namie pas mane laidinis internetas ir bla bla bla. Tai apsistojau ties mylimom popierinėm.  wub.gif
]

blush2.gif , pas mane to stebuklo nėra (interneto) , kol kas tik iš principo, bet įtariu, Džigite pradės krimsti mokslus, nori- nenori, teks pasijungti

QUOTE(Upjora @ 2015 06 22, 20:42)
ax.gif Pati pradžia... Dar trapu viskas. Bet nepaisant to aš devintam danguj.  wub.gif

nu ir čia viskas blink.gif blink.gif ... Kaip taip galima? blink.gif blink.gif Bent svetimom aistrom pagyventumėm....(čia aš kalbu apie save), kitos , matyt savom gyvena, kad net SM nesirodo....

QUOTE(julioske @ 2015 06 28, 23:58)
Sveikos, aš čia kaipkokia naujokė gryžtu. Pirma ir svarbiausia naujiena- nuo liepos 4 dienos išsikraustau į uk ,, kol kas be kinderių.... Metams, kol susitvarkysiu visą savo finansinį ir buitinį jovalą.. Širdis plyšta, bet kitaip nebegaliu.       

vaje, suprantu, bet kaip kinderiu gaila.... verysad.gif ir tavęs

Tai kaip ten toj UK ?

O aš atostogų kjau greit sulauksiu. Noriu, laukiu be galo, tik nežinau ką veiksiu...
Atsakyti
Klasta, šaunuolė, kad stengiesi neapleisti užsienio kalbų smile.gif o ir internetas, manau, kad nepatrukdytų namuose smile.gif gal čia dažniau užsuktum biggrin.gif

Upjora vis dar nesirodo...

Mes prisiatostogavom, o nuo šiandien Pankas keliauja atgal į darželį, o aš atgal į darbo paieškas smile.gif

Merginos grįžkit į SM!!!
Atsakyti
Sveikos

Užsikasiau juodai. doh.gif Vakarais negyva krentu miegot.

Apie naujus santykius nėr ką labai pasakoti-susitinkam savaitgaliais, tai pas jį, tai pas mus. Keliaujam, bendraujam, pažindinamės. biggrin.gif Aš jau esu įklimpus, skraido drugeliai. hihihi.gif Jaučiuosi saugi, globojama. Norėčiau svaigt apie ateitį, vestuvių varpus ir t.t. rolleyes.gif Bet neleidžiu sau to, tiesiog mėgaujuos šiuo momentu.

Merginos, juk pradėjau mokytis vairuot. wub.gif Dievinu tai. wub.gif Ir instruktorių gerą radau. Tai pravažiavimai vienas malonumas. wub.gif

Mama atvyko su Staska pabūt, tai lengviau atsikvėpiau.

Klasta, šaunuolė, kad nori gaivinti švedų kalbos žinias. Aš noriu vokiečių kalbos žinias atgaivint, tik kaip? Ar jau suplanavai atostogas?

WW, kur buvot išlėkę?

Turiu lėkt bėgt, darbų krūvos laukia. Kada miegot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 22 liepos 2015 - 22:45
Sveikos, užsuku kartais ir aš.
Upjora, smagu skaityt tavo postus. Kai aš norėčiau wub.gif nes nieko tokio pas mane nėra...
Ryt paskutinė darbo diena prieš atostogas, skrendu pas vaikį į Norgę, atsipūsiu kažkiek, nes prieš ir po atostogų, taip atidirbti reikia doh.gif
Linkiu kuo dideliausios sėkmės Julioškei 4u.gif
WW o tau sėkmės darbo paieškose, net neabejoju, kad rasi norimą 4u.gif
Atsakyti