Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Kysius, senai bematytas wub.gif wub.gif Beje į mane kreipdavosi a.a.teta taip... Kysius biggrin.gif
Atsakyti
Na va išsikuopiau vonia po grybų.. dabar clorke gerai paduoda biggrin.gif tie ecocid kai baigiasi cirtinos kvapas pradeda ace paduot.. pasidariau 5ltr kaniuke, prieš kurį laiką, dabar atsukau ir pauosčiau ar nesumaišiau su akvariumo vandeniu, kurio prisipilu gėlėm laistyt, tai taip "pravaliau" kvėpavimo takus kad galvojau nukrisiu.. jausmas toks, kad gerai dezinfekuotam baseine bučiau kelias valandas buvus..
Atsakyti
Kendde - kaip tik norėjau parašyti, kad galėtų Kysius ir visas pasirodyti biggrin.gif ir labai teisingai - reik miegant mamką už rankos palaikyti wub.gif
Busy - 4u.gif smile.gif
Mam, paglostyk mane
user posted image
Dar paglostyk
user posted image
Daaaaaaar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 03, 20:25)
Na va išsikuopiau vonia po grybų.. dabar clorke gerai paduoda biggrin.gif tie ecocid kai baigiasi cirtinos kvapas pradeda ace paduot.. pasidariau 5ltr kaniuke, prieš kurį laiką, dabar atsukau ir pauosčiau ar nesumaišiau su akvariumo vandeniu, kurio prisipilu gėlėm laistyt, tai taip "pravaliau" kvėpavimo takus kad galvojau nukrisiu.. jausmas toks, kad gerai dezinfekuotam baseine bučiau kelias valandas buvus..

Erm... įkvėpti jo laaaabai nerekomenduoja. Aš kai valiau prisikvėpavau kažkiek, nors vėdinau. Blogavau dvi dienas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 03, 21:19)
Kysius, senai bematytas wub.gif  wub.gif Beje į mane kreipdavosi a.a.teta taip... Kysius biggrin.gif

Nu va, koks grazus sutapimas 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 21:28)
Kendde - kaip tik norėjau parašyti, kad galėtų Kysius ir visas pasirodyti  biggrin.gif  ir labai teisingai - reik miegant mamką už rankos palaikyti  wub.gif

Nu biggrin.gif

Oj, Grikutis kad issisiepes wub.gif Auksciausias apsipatenkinimo lygis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu, labai daug rodoma riūžavų nosių thumbup.gif Va ir Grikis savo parodė
Atsakyti
Štai prašom ir arčiau prikišiu nosią, kad geriaus matytųsi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Grikis koks laimingas mamkai ant kelių wub.gif

Kysius seniai matytas wub.gif
Atsakyti
Grikis kaip apsipatenkinęs šypsosi, meiliūzas wub.gif
Kysius laiko už rankos, kad košmarų mamka nesapnuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2014 09 03, 21:30)
Erm... įkvėpti jo laaaabai nerekomenduoja. Aš kai valiau prisikvėpavau kažkiek, nors vėdinau. Blogavau dvi dienas. biggrin.gif

nuo nuo grybo iš vidaus manau apsivaliau biggrin.gif o savijauta tai tikrai ne per geriausia unsure.gif

QUOTE(busycat @ 2014 09 03, 21:33)
Pastaruoju metu, labai daug rodoma riūžavų nosių  thumbup.gif Va ir Grikis savo parodė

ech va šitoj vietoj neturiu savų rožinių nosyčių.. galiu buvusių tik smile.gif

ai beje šiandien kalbėjau su Šeiko šeimininku. tai viskas ok, tik paprašaikinu pasidaręs, tarsi jo nieks nemaitintų. Sakė, kad vyresnelė savaitgali pafotografuos ir atsiūs. Tai pasidalinsiu su jumis ir jo slapta gerbėja biggrin.gif
Atsakyti
Tuomce - 4u.gif "prasidezinfekuoti" tau kuom nors iš vidaus reiktų smile.gif ir smagu žinoti, kad buvusiems globotiniams viskas gerai rolleyes.gif aš irgi vis pasiskambinu Granto šeimininkei ir man būna smagu išgirsti, kad Grantukas kaip uoga uogienėje plūduriuoja biggrin.gif ir jis laimingas tuose namuose ir tie žmonės džiaugiasi, kad jį atrado biggrin.gif jausmas lyg medaus dūšioj palieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 09 03, 21:13)
Va sitaip ir miega dazniausiai, mano ranka pasiemes  smile.gif  ir neduok D trauksiu, tai net is miegancio pajauciu nagus taip santuriai, po truputi besileidziancius i ranka  biggrin.gif
Pas mus tai Bugi tik taip ir miega.. ateina vaikšto vaikšto, kol neištiesiu rankos. Tada jau snukį padeda š delną, o užpakalį ant dilbio biggrin.gif jei ranką patraukiu- išeina biggrin.gif
Papildyta:
Ai bėje šiandien mačiau iškabą kur greit atsidarys cat cafe ax.gif jei neklystų toj vietoj paskutinį kart kebabai buvo biggrin.gif
Atsakyti