Kysius, senai bematytas Beje į mane kreipdavosi a.a.teta taip... Kysius
Na va išsikuopiau vonia po grybų.. dabar clorke gerai paduoda tie ecocid kai baigiasi cirtinos kvapas pradeda ace paduot.. pasidariau 5ltr kaniuke, prieš kurį laiką, dabar atsukau ir pauosčiau ar nesumaišiau su akvariumo vandeniu, kurio prisipilu gėlėm laistyt, tai taip "pravaliau" kvėpavimo takus kad galvojau nukrisiu.. jausmas toks, kad gerai dezinfekuotam baseine bučiau kelias valandas buvus..
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 03, 20:25)
Na va išsikuopiau vonia po grybų.. dabar clorke gerai paduoda tie ecocid kai baigiasi cirtinos kvapas pradeda ace paduot.. pasidariau 5ltr kaniuke, prieš kurį laiką, dabar atsukau ir pauosčiau ar nesumaišiau su akvariumo vandeniu, kurio prisipilu gėlėm laistyt, tai taip "pravaliau" kvėpavimo takus kad galvojau nukrisiu.. jausmas toks, kad gerai dezinfekuotam baseine bučiau kelias valandas buvus..
Erm... įkvėpti jo laaaabai nerekomenduoja. Aš kai valiau prisikvėpavau kažkiek, nors vėdinau. Blogavau dvi dienas.
QUOTE(busycat @ 2014 09 03, 21:19)
Kysius, senai bematytas Beje į mane kreipdavosi a.a.teta taip... Kysius
Nu va, koks grazus sutapimas
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 21:28)
Kendde - kaip tik norėjau parašyti, kad galėtų Kysius ir visas pasirodyti ir labai teisingai - reik miegant mamką už rankos palaikyti
Nu
Oj, Grikutis kad issisiepes Auksciausias apsipatenkinimo lygis
Pastaruoju metu, labai daug rodoma riūžavų nosių Va ir Grikis savo parodė
Grikis koks laimingas mamkai ant kelių
Kysius seniai matytas
Kysius seniai matytas
Grikis kaip apsipatenkinęs šypsosi, meiliūzas
Kysius laiko už rankos, kad košmarų mamka nesapnuotų
Kysius laiko už rankos, kad košmarų mamka nesapnuotų
QUOTE(Colomba @ 2014 09 03, 21:30)
Erm... įkvėpti jo laaaabai nerekomenduoja. Aš kai valiau prisikvėpavau kažkiek, nors vėdinau. Blogavau dvi dienas.
nuo nuo grybo iš vidaus manau apsivaliau o savijauta tai tikrai ne per geriausia
QUOTE(busycat @ 2014 09 03, 21:33)
Pastaruoju metu, labai daug rodoma riūžavų nosių Va ir Grikis savo parodė
ech va šitoj vietoj neturiu savų rožinių nosyčių.. galiu buvusių tik
ai beje šiandien kalbėjau su Šeiko šeimininku. tai viskas ok, tik paprašaikinu pasidaręs, tarsi jo nieks nemaitintų. Sakė, kad vyresnelė savaitgali pafotografuos ir atsiūs. Tai pasidalinsiu su jumis ir jo slapta gerbėja
Tuomce - "prasidezinfekuoti" tau kuom nors iš vidaus reiktų ir smagu žinoti, kad buvusiems globotiniams viskas gerai aš irgi vis pasiskambinu Granto šeimininkei ir man būna smagu išgirsti, kad Grantukas kaip uoga uogienėje plūduriuoja ir jis laimingas tuose namuose ir tie žmonės džiaugiasi, kad jį atrado jausmas lyg medaus dūšioj palieta
QUOTE(Kendde @ 2014 09 03, 21:13)
Va sitaip ir miega dazniausiai, mano ranka pasiemes ir neduok D trauksiu, tai net is miegancio pajauciu nagus taip santuriai, po truputi besileidziancius i ranka
Pas mus tai Bugi tik taip ir miega.. ateina vaikšto vaikšto, kol neištiesiu rankos. Tada jau snukį padeda š delną, o užpakalį ant dilbio jei ranką patraukiu- išeina Papildyta:
Ai bėje šiandien mačiau iškabą kur greit atsidarys cat cafe jei neklystų toj vietoj paskutinį kart kebabai buvo