Na merginos, įvertinkit.
Šiandien visi susirinkome atsisveikinti su mūsu Mamyte(vardas katės Mamytė), ir jos 2 gražuoliais Meilučiu ir Geručiu, ir 2 gražuolėmis Pupa ir Smėlio audra. Linkime jiems neliūdėti ir džiaugtis kačių rojuje geru gyvenimu. Valgyti tik skaniausius patiekalus ir gerti šviežiausia piena. Mes jų pasiilgsime ir leidžiame iškilmingai užkasti kapa.
Nieko netrūksta? Gal kas labai kvailai skamba?
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 19:40)
Runcius nešviečia Dabar su marškinukais atbulas šliaužioja
Puiku, kad Runcius "negrybauja"
Jam balionėlis
Laba vakara
Merginos, gal jus nesiulykit tai personai nei vieno is katinu.. nes man tai cia arba ziauria ironija kvepia, arba kazkokiu kitu neadekvaciu reikalu..
Kysius linki ramaus ir gero vakaro
Merginos, gal jus nesiulykit tai personai nei vieno is katinu.. nes man tai cia arba ziauria ironija kvepia, arba kazkokiu kitu neadekvaciu reikalu..
QUOTE(Kendde @ 2014 09 03, 20:14)
Laba vakara
Tikrai neadekvačiai atrodo... prisikėlė vienas toks, kuris bandė čia tvarką daryti
QUOTE(Kendde @ 2014 09 03, 20:14)
QUOTE(Meilėje ir Kare @ 2014 09 03, 18:41)
Na merginos, įvertinkit.
Šiandien visi susirinkome atsisveikinti su mūsu Mamyte(vardas katės Mamytė), ir jos 2 gražuoliais Meilučiu ir Geručiu, ir 2 gražuolėmis Pupa ir Smėlio audra. Linkime jiems neliūdėti ir džiaugtis kačių rojuje geru gyvenimu. Valgyti tik skaniausius patiekalus ir gerti šviežiausia piena. Mes jų pasiilgsime ir leidžiame iškilmingai užkasti kapa.
O, pagaliau, bent viena gera draugė prisijungė, gaila žinoma, bet juk pasitaiko.
Aaaaaaa taip ir žinojau, kad čia Pievinuko puseserė
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 19:40)
Smagu, kad grybai ant Runciaus neauga
Aist - prajuokinai su VNN variantais
Wau Kysytis savo profilį parodė
Karų ir Pievų nekomentuosiu
nesusilaikiau
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 18:40)
Aist, VNN yra Visi Negražūs ir Neprotingi
Aist, VNN yra Visi Negražūs ir Neprotingi
Džiaugiuosi dėl Runciaus
O, geras tas VNN, tikrai pritaikysiu gyvenime
Kysiaus gražus ilgesingas profilis
Karts nuo karto ir musu temoj grybo atsiranda, ne tik ant katinu
Magnuna,Aist - Kysiukas dar rodo ir ne tik profili
Va sitaip ir miega dazniausiai, mano ranka pasiemes ir neduok D trauksiu, tai net is miegancio pajauciu nagus taip santuriai, po truputi besileidziancius i ranka
Magnuna,Aist - Kysiukas dar rodo ir ne tik profili
Va sitaip ir miega dazniausiai, mano ranka pasiemes ir neduok D trauksiu, tai net is miegancio pajauciu nagus taip santuriai, po truputi besileidziancius i ranka