Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 16:57)
odytė rausva ir graži. tik vienoj vietoj lyg nubrozdinta biškiuką, ko ir sunerimau - labai įnirtingai ten nulaiže.
Bet kad jums būtų ramiau, pašviesiu jį lempa  biggrin.gif

Šiap, kai dabar pagalvoju, kai pradėjome jam gydyti akytę, pirmasis kraujo tyrimas irgi rodė stiprų uždegimą... gal jis kažkokią dar slaptą kvarabą turi?  g.gif  gal echo parodys, kame šaknys...
man dar neramu, kad jis taip momentaliai nutuko, bet nutukimas sutapo su kirminų išvarymu, tai, įtariu, organizmas dėl persibadavimo kažkada kitaip dabar veikia...

jau lekiu...o cukraus nežiūrėjo...? ryt dart su vetais pasikalbėsiu...jo sustorėjo jis staiga ir netikėtai..... gal jo organismas simbiozei su kirminais jau gyveno...čia aš aišku juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 03, 17:01)
jau lekiu...o cukraus nežiūrėjo...?  ryt dart su vetais pasikalbėsiu...jo sustorėjo jis staiga ir netikėtai..... gal jo organismas simbiozei su kirminais jau gyveno...čia aš aišku juokauju  biggrin.gif

Cukrus OK, bet nutukimas gali greit tą pagadint... Bandžiau į lauką neštis, kad pasibazdiotų - tas tik suranda ku Morkius pasižymėjęs, peržymi ir kiurkso, o jei kas patriukšmauja, rauna namo doh.gif

Pampliukas su Pedritu kažkiek ji prajudina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 16:57)
Weronica  4u.gif

wub.gif mielas toks rubuiliukas wub.gif ir antraplanė veikėja apuokines akis nutaisius thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Na ka, sveikos, ir aš prie jūsų prisijungiu tik be katino...
Atsakyti
diinka, sėkmės skalbiant "grybukus" 4u.gif
Nikuna, ar patiko Zumba? Užsikabinai?
Magnuna, Grikiuko jogos asanos saulės pasveikinimas thumbup.gif
Kivio fosforinės akys kokios gražios bigsmile.gif
rariuko gražūs monikenai, baltoji Pūkelytė- kolba wub.gif
Azu, kaip fainai ryžiukai šoka katazumbą biggrin.gif
Tuomcės pilkoji kokia įspūdinga wub.gif
Erendira, aš irgi saugočiau profilaktiškai vaiką nuo grybų dėl viso pikto. Runciui sveikatos daug daug 4u.gif Bižū ūsai ir baltoji ponia katė wub.gif o ką reiškia VNN? Varlė nudilgino nugarą? Voras naktį nusišovė? Vilniaus namų nuotraukos? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turi patarimų kokia kate nauja isigyt? Nes kai nebeliko nė vienos tai vis norisi dar ir dar jų.O išsirinkt negaliu
Atsakyti
QUOTE(Meilėje ir Kare @ 2014 09 03, 18:56)
Gal kas turi patarimų kokia kate nauja isigyt? Nes kai nebeliko nė vienos tai vis norisi dar ir dar jų.O išsirinkt negaliu

Aš patariu iš prieglaudos 4u.gif Atsidarai gyvūnų globos puslapį- ir žiūri, kurios akytės lįs širdin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 03 rugsėjo 2014 - 18:12
Tai aš kažkaip ir mastau apie prieglaudas, nes kadangi visi buvo iš jų tai bus lyg ir kitų prisiminimas
Atsakyti
QUOTE(Meilėje ir Kare @ 2014 09 03, 18:56)
Gal kas turi patarimų kokia kate nauja isigyt?

Jei nesvarbu kokią, tai čia mūsiškės turi globotinių gražių mirksiukas.gif pažiūrėkite 2 pusl. pas renatelexx kokie gražūs broliukai yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 03 rugsėjo 2014 - 18:15
QUOTE(Vidam @ 2014 09 03, 18:11)
Jei nesvarbu kokią, tai čia mūsiškės turi globotinių gražių  mirksiukas.gif

Na nežinau, jei šeip labai noriu iš prieglaudų, tokiu kurie niekad normalių namų nemate, nes tada jie kaškokie kitokie, kaškokia kitokia energija skleidžia, o be to dar ir visi like buvo iš prieglaudų tai gal ir paimsiu. Jei ne gal ir iš kokio žmogaus.
Papildyta:
Nu ką, atsisveikinu trumpam nes reikia dar kalba parašyt.
Atsakyti
Meilėje ir kare, o kur dingo tie "visi likę" jūsų katinai?
Atsakyti
Runcius nešviečia thumbup.gif Dabar su marškinukais atbulas šliaužioja biggrin.gif
Aist, VNN yra Visi Negražūs ir Neprotingi biggrin.gif
Bet kiti variantai puikūs thumbup.gif
Beglobio vagonėliuose yra puikaus nelaimingumo kandidatų įsikatinimui mirksiukas.gif
Atsakyti