Azu, tai tau nėra ko pergyventi dėl saviškių Turi savo asmeninę prižiūrėtoją
Diinka fainos foto , as irgi kazkur turiu savo saunuoliu senu fotkiu, netirnu ne vienos
O ta mergaite pas mane jau pries man isvaziuojant apsigyveno darbo dienom, nes itaisiau ja dirbt vietoj saves.. tai ir miegojom visi 4 vienam kambary, vienoj lovoj ,o dabar kai mama su savo B vaziuos i Graikija jinai gyvens pas mus ir priziures visus 4 katinus , o
O ta mergaite pas mane jau pries man isvaziuojant apsigyveno darbo dienom, nes itaisiau ja dirbt vietoj saves.. tai ir miegojom visi 4 vienam kambary, vienoj lovoj ,o dabar kai mama su savo B vaziuos i Graikija jinai gyvens pas mus ir priziures visus 4 katinus , o
Ką profilaktiškai nuo grybo naudoti?
Vaikas sako, prieglaudoje yra katinas grybiuotas, ji ten stengiasi viską su pirštinėm daryt, bet mėgčiau rūbus ir batus apsaugot
Vaikas sako, prieglaudoje yra katinas grybiuotas, ji ten stengiasi viską su pirštinėm daryt, bet mėgčiau rūbus ir batus apsaugot
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 16:36)
Ką profilaktiškai nuo grybo naudoti?
dezinfekcijai - ekocid s, katinam- imuverolis, žmonėms- išsimaudyti nizoral šampūnu , dar 70 laipsniu spiritas jama tą brudą
jūs čia baikyte, nesx tikrai pagalvosiu, kad grybas kompiuteriu plinta...o kaltininkė Zundytė
Erendira, tai gal ir Runciui grybas ? tfu tfu tfu
Na, nereikia panikos , vaikė atsargi, bet norėčiau apsidrausti... vešiu rytoj 8 val Runciuką echo daryt, nusipirksiu ekocido prieglaudoje buvusims rūbams ir batams... nemanau, kad turėtų ką parnešti, bet kai pats saugaisi, tai ir Dievulis saugo
QUOTE(diinka @ 2014 09 03, 16:43)
Erendira, tai gal ir Runciui grybas ? tfu tfu tfu
Man is pradziu irgi tokia mintis buvo...
ne, ką jūs, baikit, neturi jis jokio grybo, laižosi jis pilvą įnirtingai, šiandien žiurstelį gaus. Arba lempą .
o ką, nuo grybo gali pilvą skaudėti? ar dėl to, kad laižo?
Erendira, kaip džiugu matyti Mauriuko ir Dyziuko nuotraukas
Erendira, kaip džiugu matyti Mauriuko ir Dyziuko nuotraukas
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 16:49)
ne, ką jūs, baikit, neturi jis jokio grybo, laižosi jis pilvą įnirtingai, šiandien žiurstelį gaus. Arba lempą .
...nenoriu karksėti...grybas niežti... o maisti nekeitei ?... na va kankins Runcių
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 16:49)
O ziurstelio gavimo proga gal ir foto kokią mums parodytum? kad ir senąąą
Gero vakarėlio, ..."negrybaukit" ......o pas mane vakare- kankinimų kambarys....jau dabar plaukai šiaušiasi
QUOTE(diinka @ 2014 09 03, 16:53)
...nenoriu karksėti...grybas niežti... o maisti nekeitei ?... na va kankins Runcių
odytė rausva ir graži. tik vienoj vietoj lyg nubrozdinta biškiuką, ko ir sunerimau - labai įnirtingai ten nulaiže.
Bet kad jums būtų ramiau, pašviesiu jį lempa
Šiap, kai dabar pagalvoju, kai pradėjome jam gydyti akytę, pirmasis kraujo tyrimas irgi rodė stiprų uždegimą... gal jis kažkokią dar slaptą kvarabą turi? gal echo parodys, kame šaknys...
man dar neramu, kad jis taip momentaliai nutuko, bet nutukimas sutapo su kirminų išvarymu, tai, įtariu, organizmas dėl persibadavimo kažkada kitaip dabar veikia...
Weronica