Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Magnuna tikrai turi rašytojos gyslelę, galėtum knygas rašyti, nes taip vaizdžiai nupasakoji, kad tiesiog matai prieš akis visą veiksmą biggrin.gif atsimenu, kai skaitydavau Agatos Kristi knygas, tai taip įsijausdavau ir viskas realu atrodydavo, kad net bijodavau...patikrindavau ar durys užrakintos biggrin.gif

QUOTE(Erode @ 2014 09 11, 09:22)
Magnuna, katukų nemoku gydyt, bet klubo atsikabinimą moku. Jei nepateksi pas gydytoją, suk man, padėsiu. 4u.gif

Ką ten pasukt, geriau užsukti tai ir pagalba bus realesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jau Grikio varlinė poza tai iki ausų priverčia išsišiept biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O pas mane tai vietom Friskė su Pūkelyte nepasidalina biggrin.gif Pas mane stovi pintas krepšys (jis skirtas ir kai reikia kur nešti kurį nors), tik nuimtos durelės, tai va stovėjo jis ilgai nenaudojamas. Atsirado Pūkelytė ir jai ten patiko miegot, tai ar neužsimanys Friskė ten irgi atsigult. Ir vykdavo lenktynės, kuri pirma. biggrin.gif Vakare kai klojama lova, nusiima tokios didžiulės pagalvės ir viena iš jų padedama ant staliuko, ji ir tapo Pūkelytės miegojimo vieta. Dabar žiūriu vieną vakarą, šviesą jau išjungiau, jau gult laikas ir ką sau manote atvarė Friskė ir atsigulė ant tos pagalvės. Vargšė verysad.gif Pūkelytė atėjo, o jos vieta užimta, tai blaškėsi blaškėsi, kol atrado kur atsigult.
Bet va užtat Funtės vietos ant pagalvės šalia manęs beveik nieks neužima. Na kartais Friskė savo dupcę tarp mūsų įspraudžia .
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 11, 09:01)
Smagu dėl Leslės  4u.gif

Tuomce, TB  thumbup.gif
... jei netyčia pagrobs - nebepatiks  schmoll.gif

Magnunai, Meduoliui, Runciukui po  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visiems sveikatos balionas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Leslei daug daug jėgų.

Tuomce, kažkaip išgyvensim tą ateivių invaziją.
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 11, 09:26)
Erode 4u.gif  ačiū  turėjau tave omeny, jei ką būčiau prašiusis pagalbos, bet man šiandien matyt sėkminga diena - gavau patį patogiausią laiką pas savo gydytoją  biggrin.gif  Bet visitek labai ačiū - smagu turėti užnugarį ekstra atvejui  4u.gif  Iš tiesų mūsų tema - tikri namai  biggrin.gif

Liuks, jei ką - žinok.

Grikio poza 4u.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 11, 09:26)
Iš tiesų mūsų tema - tikri namai  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

Pagalvių dalybos ir Grikinė gulėsena thumbup.gif
Atsakyti
Vilkra tegu ir toliau vien geros naujienos
Magnuna sveik, ant klubu katus suguldyk, lai gydo 4u.gif
ateivu nereik... prisiziurejau laidu apie juos, kaip grobdavo negimusius vaikus is moteru pilvu, va buvo buvo nescia ir jau nebe.... blink.gif
MB cia ziuri visokias laidas apie nepaaiskinamus faktus
vakar davemes po koledzus ir birzas darbo, kita sav einu testo i koledza laikyt, koks ten mano lygis...
dar bndziau spurgas virt ir nesigavo nieko lotuliukas.gif tai man MB sako "nebijok as nekam nesakysiu, kad neisejo" lyg man cia striokas koks butu, neisejo nes produktai kai kurie ne tokia kaip LT, o receptai tai lietuviski, Ispanijoj kai gyvenau blynai neissikepdavo paprasti, nes miltai ten kazkokie kitokie. o del spugru paprastai MB paaiskinau, kad as nemegstu saldziai, vadinasi ir gamint saldziai nemoku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oj o cia mano "augintiniai" thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 rugsėjo 2014 - 08:56
Labai buitinė nuotrauka kaip mes mezgam suknelę smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 11, 10:00)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 09 11, 08:55)

oj o cia mano "augintiniai"  thumbup.gif

Na va visai nieko augintinis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O man spurgos nesigauna ir su lietuviškais produktais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Su saldumynais kažkaip nelabai draugauju, kai reikia gamint, bet valgyti, tai padraugauju biggrin.gif . Man geriau gamint kokias salotas iš to kas yra šaldytuve biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2014 09 11, 09:00)

Runciuką tai iš karto pamačiau, o juoduką tik paskui, tai net balsu nusikvatojau
thumbup.gif nuotrauka
Atsakyti
Erendira, labai miela nuotrauka wub.gif wub.gif matosi, kad esi mylima wub.gif wub.gif

Azu sėkmės tau, kad pavyktų testas ir gautum kokį darbelį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Azu, 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti