Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(diinka @ 2014 09 03, 14:23)
o gal į ką sualergizavo? o nemanau, kad depresija ji pultu.... 4u.gif  4u.gif 

Nemanau, kad depresija... žaidžia su mažiais ir pats vienas, ateina ryte į lovą kavos gerti kartu biggrin.gif Kraujas rodo stiprų uždegimą. Kadangi šlapimo nešt negalėjau o per lašinius pūslės nieks neužčiuopė, tai bandysiiu dar "numyžint" tyrimams ir lygiagrečiai echo padarysim, gal pasimatyss iš kur tas uždegimas...
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 14:03)
Magnuna  4u.gif Geriausia turbūt būtų sterilizuot ir paleist...

QUOTE(diinka @ 2014 09 03, 14:23)
laukinukam ir lauke visai neblogai (čia jei nesijaukina) Viskas priklauso nuo aplinkos, jei žmonės geranoriuški, galima įrengti tvarkingą vietelę su namuku ir maitinimo indeliais (na čia kad nemėtytų per balkonus ) ..ir aišku gerai būt sterilizacija 4u.gif ...aš  globas pradėjau nuo savo kiemo....

drinks_cheers.gif kol negaliu pas save priimti, ypač jeigu pasirodytų, kad bent vienas yra katytė tai ir palaikyti po sterilizacijos reiktų kol sugytų, negalėčiau po poros dienų paleisti. Nus, kol kas stebėsiu situaciją ir žiūrėsiu kaip jiems sekasi o kai bus galimybė pas save priglausti tuomet imsimės veiksmų ir žiūrėsim kas gausis smile.gif
Atsakyti
Merginos- aš vėl su "reklamos :prašymu...

Paplatinkit.. pasidalinkit.. Prašau labai labai :

SOS
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 03, 14:37)
Merginos- aš vėl su "reklamos :prašymu...

Paplatinkit.. pasidalinkit.. Prašau labai labai :

...mačiau, galvojau, svarsčiau. nu niekaip niekur verysad.gif Nors ankščiau niekad nesižavėjau persais....ir Bučkis pas mus atsirado tik dėl spalvos biggrin.gif labai norėjom mėlyno, o tais gerais laikais dar nesimėtė alia rusai kieme...ilgai iškojom, tai "po dešovke" tik Bučkį gavom......bet dabar jaučiu žiauria silpnybę spaustanosiams, nors niekad nepirkčiau....bet persas gatvėj man toks nonsosas....juk jis bejėgis išgyventi...Bambučia net pelės nesugauna, tiksliau nesugraibo, pabėga ji....o kailis sad.gif

Atsakyti
Vilkra 4u.gif

Kalbant apie gražias katinų nuotraukas - man šita viena gražiausių vaikės darytų wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 03, 15:09)
Kalbant apie gražias katinų nuotraukas - man šita viena gražiausių vaikės darytų  wub.gif

Och wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif
Man tai visos Rūt darytos nuotraukės gražios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 03, 15:18)
Och  wub.gif  4u.gif  wub.gif  4u.gif
Man tai visos Rūt darytos nuotraukės gražios  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dulkės jūs

user posted image

šitą buvau užmiršusi wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 rugsėjo 2014 - 14:24
Grazios foto wub.gif
Dziaugiuosi, kad bent budama cia nematau visiskai benamiu kaciu ir sunu, ka matau tai tik parke voverytes vis ka nesiojancias... na vakar su MB bepasivaiksciodami uzmatem pora katineliu, prie parduodamo namo, tai taip ir nesupratau ar jie naminiai iseje pacekavot, ar laukiniai, nes mus pamates vienas uz kampo pasikavojo blink.gif bet kailiai grazus, nemurziai, tai gal siaip tiesiog privengia svetimu zmoniu.. matyt cia kitaip sutvarkytas sterilzacijos klausimas
I graziu foto tema( foto darytos pernai mergaites, kuri dabar gyvena mano kambary, dirba mano vietoj, ir miega su mano katinais)
user posted image
user posted image
Atsakyti

Kalbant apie gražias katinų nuotraukas - man šita viena gražiausių vaikės darytų  wub.gif

... wub.gif wub.gif teko net paglostyti šį grožį, smagu, kad jau gali prisiminti 4u.gif 4u.gif

tą progą perverčiau senas foto....ojei kiek padovanota...apie kai kuriuos jau nieko nežinau, pradžioj gaudavau žinių...o praėjo 4-5 metai kaip ir nepatogu žmones trukdyti...o gal prieš kalėdas reis ...

Fifan- atgal į vaikystę

user posted image

kobriukas dar su broliuku, kas atspės kuris yra kuris ?

user posted image

Paste beje, praėjus bevei 3 metams, kobriuką galiu glostyti ne tik prie bliudelio biggrin.gif o kartais net pasiprašo glostyti....bet išeinant pareinant į iš kiemo, abejos durys turi būt atidarytos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labai graži ir kita labai graži 4u.gif ir Maurius...
Atsakyti
Azu - tai taviškiai broliai šaunuoliai turi miegojimo mergaitę, kad nebūtų šalta vieniems miegoti? biggrin.gif O kaip jai sekasi su taviškėm uodegom sugyventi?
Erendira įjungė laiko mašiną ir sugrąžino atgal 4u.gif Mau - tai Kruopos guru išdidžių žvilgsnių srityje wub.gif
Aš saugau pas save PC nuotraukas iš to susitikimo kai irgi glosčiau blondiną wub.gif
Atsakyti