Magnuna, Erendira, mūsų kieme visada yra vietos parkuotis
QUOTE(Rustė @ 2014 09 11, 08:45)
Magnuna, Erendira, mūsų kieme visada yra vietos parkuotis
vadinasi parkavimosi vieta Nr.1 - Rustės kiemas
Man kažkaip buvo susirodę, kad Rustės namas arčiau Šilo gatvės o, pasirodo, arčiau klinikų gatvės O ir klinikų gatvėje vietos visada galima rasti tai jau tikrai ir man šlubai be problemų bus
O- Leslė siunčia daug oro bučinukų... Ir skundą, nes šeimininkė įkišo ją į narvą. Užlindo mat ,žulikiukė, už šaldytuvo. tai jau neberizikavau- įdėjau narvan iki lašalinės pabus ten. Turėjau progos dar kartą apšliaužioti virtuvę ir visus, jau net įtarimo nekelenčius tarpus užkaišioti. Bet maža ką
Ar kas žinote kokia šio vardo reikšmė?
Kilmė: Leslė yra keltų kilmės vardas.
Trumpa reikšmė: gimęs senoje tvirtovėje.
Vadinasi, kunigaikštiškos kilmės, pasveiks, juk melyno kraujo
Na, ji ir gimė seno seno namo rūsyje-katilinėje- slėptuvėje-tskant, tvirtovėje.
Viskas gana džiūgavimų- laukia dar dvi kritinės paros... Nors gydytoja- perspėjo- būna- lyg pasveikęs- bac, ir randi nebegyvą..
QUOTE(Rustė @ 2014 09 11, 08:37)
Ar kas žinote kokia šio vardo reikšmė?
Kilmė: Leslė yra keltų kilmės vardas.
Trumpa reikšmė: gimęs senoje tvirtovėje.
Vadinasi, kunigaikštiškos kilmės, pasveiks, juk melyno kraujo
Na, ji ir gimė seno seno namo rūsyje-katilinėje- slėptuvėje-tskant, tvirtovėje.
Viskas gana džiūgavimų- laukia dar dvi kritinės paros... Nors gydytoja- perspėjo- būna- lyg pasveikęs- bac, ir randi nebegyvą..
Labas rytas,
Vilkra smagu girdėt, kad Leslei geriau
Vilkra smagu girdėt, kad Leslei geriau
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 10, 22:28)
Meduoliui, lyg ir šiek tiek geriau, šiandien žaidė kažkiek
Sveikatos tam gražuoliui taip jau būna su tomis lėtinėmis ligomis... O broliukai labai jau susigyvenę, būtų idealu kad kas nors abu paimtų, bet nieko tokio, kad ir po vieną, jie greit apsipranta ir pamiršta savo giminaičius.
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 10, 22:48)
o as mb papasakojau situacija su pilkium Čiaku, tai sake, nu dzin imam i vonia
Tuomce gerą B turi tinkant vienas kitam su visais savo pomėgiais
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 06:37)
Po lašalinės daug geriau. DAUG.
.. pasitiko prie virtuvės durų... Ir ir.... girdėjau kaip MB atsikėlęs su ja šnekėjosi..
.. pasitiko prie virtuvės durų... Ir ir.... girdėjau kaip MB atsikėlęs su ja šnekėjosi..
Geros žinios ir dėl Leslės ir dėl B manau jei neblogėja, tai turėtų viskas būti gerai kiek laiko turėsi ją gydyti ? o jos šeimą ištyrė dėl maro ar gydo? būtų gaila, jei tiek įdėjus pastangų sugaudant, o dabar palikti be nieko
Magnuna prikabink savo klubą, kad nereiktų Rustei tavęs parsinešti iš mašinos
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 11, 08:50)
Vikra, tai dar vit C, kordycepsu pastiprink
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 11, 08:50)
Man kažkaip buvo susirodę, kad Rustės namas arčiau Šilo gatvės o, pasirodo, arčiau klinikų gatvės O ir klinikų gatvėje vietos visada galima rasti tai jau tikrai ir man šlubai be problemų bus
Pas mane tiesiai po langais galėsi sustoti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 08:51)
O- Leslė siunčia daug oro bučinukų... Ir skundą, nes šeimininkė įkišo ją į narvą. Užlindo
paryškintame sakinyje matyti reikia tik paraudonintus žodžius
Smagu dėl Leslės
Tuomce, TB
... jei netyčia pagrobs - nebepatiks
Magnunai, Meduoliui, Runciukui po
Tuomce, TB
QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 23:03)
... jei netyčia pagrobs - nebepatiks
Magnunai, Meduoliui, Runciukui po
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 06:37)
Po lašalinės daug geriau. DAUG. Bijau dar džiaugtis tik konstatuoju faktus.
Labai smagios naujienos, tiesa pasakius galvojau kad Leslei šiek tiek geriau, tas kraujukas iš... labai suneramino, bet jau vakar nieko nesakiau...nenorėjau be reikalo nervuoti, vistiek bus kaip turi būti , o tu padarysi viską, kad būt gerai
QUOTE(zundyte @ 2014 09 11, 08:17)
Vilija,parašyk savo tel ir adresą,atvešiu tą kordycepsą Leslei,naują telefoną įsigijau-visi tel.numeriai senąjame liko
Parašysiu į AŽ tel. Vilmos iš KS, ji sakė duotų buteliuką vaistu, kur visus savo marinukus gydė (čia vietoj tų serumu)
Vitamina C manau vakar vetė suleido
Vakar Leslė turėjo temperatūros, tai dėl jos ir gali nevalgyti, įdomu kaip šiandien Jeigu nevems aš pagirdyčiau šiek tiek per švirkštuką vištienos (be skuros) sultinuku, virčiau su ryžiais, bet duočiau kol kas tik buljoniuką Šiaip dėl visų klausimų drąsiai skambink nuo 9.30 veterinarei
Sveikit
QUOTE(Vidam @ 2014 09 11, 08:53)
*O broliukai labai jau susigyvenę, būtų idealu kad kas nors abu paimtų, bet nieko tokio, kad ir po vieną, jie greit apsipranta ir pamiršta savo giminaičius.
**Magnuna prikabink savo klubą, kad nereiktų Rustei tavęs parsinešti iš mašinos
**Magnuna prikabink savo klubą, kad nereiktų Rustei tavęs parsinešti iš mašinos
* Iš tiesų jeigu kartu negyvena, tai greitai pamiršta. Mūsų sesutės Kruopa su Mika dar pirmą pusmetį kartu suvežtos žaisdavo ir susiglaudusios miegodavo o dabar būna, kad Mikutė kruopą apšnypščia o apie draugavimą ir kalbos nėra Mika labiau su Grikiu pažaisdavo o kai Mauras kartu su ja apsigyveno tai jinai daba Maurą iki ausų įsimylėjusi, visa mandra vaikšto ir į kruopos su Grikiu pusę net ir nežiūri Dabar Mika visur Maurą sekioja ir mėgdžioja - imperatorius pradžioje buvo nusižiūrėjęs sau miegojimo vietą prieškambario spintoje, mama jam ten dekutį pastiesėm, o po savaitės gudruolė Mika pirmoji ten įlysdavo ir Mauras nustojo spintoje miegoti. Tada Mauras miegodavo vonioje ant skalbyklės, po savaitės ir Mika pradėjo ten eiti - šmurkštelėdavo pirma Maurui prieš nosį ir Maurui vietos jau nėra Tada mauras susidaro viečikę spintoje ant patalynės - pats duris atsidarė į įsirangė. Tėtis pradėjo palikinėti jam duris praviras kad jis ten miegotų. Na ir beždžionėlė Mika paskum Maurą į spintą įsirangė O tų vietų kur Mauras nebeina ir Mikai nereikia Vienu žodžiu išgyvendina imperatorių iš visų užsiimtų vietų o Mauras, tai tikras džrentelmenas, Mikutės nevaro, neskriaudžia ir jai nusileidžia. Jis visada toks - leidžia mažesniems viską jeigu tik jo karūnos nebando nuo pakaušio nutraukti, o Mikutė jį gerbia, įsimylėjusiom akutėm blizgina, tai jis jai viską ir leidžia O šiap tai Mikutė su Mauru mano tėvukus tarpusavyje pasidalino - Mauras yra mamos draugas, o Mikiukas - tėvuko draugytė. Ana paskum tėtį visur kaip šuniukas laksto. Tėtis susiruošia juos su Mauru laukan išleisti, atidaro duris ir Mika lekia laukan, tada tėtis prisimena kad neapsiavė kroksų ir eina jų pasiimti - Mika strimgalviais lekia paskum tėtį jam padėti kroksų apsiauti ir tada jau kartu laukan vėl eina ir laksto taip primyn atgal kartu. ir miega pasiskirstę - mauras su mama, o Mikutė su tėčiu ir jau kokią 21 val pradeda tėtį varyti į lovą - viena nenori net jeigu ir lova paklota, zyzia kad tėtis kartu su ja eitų
** Tai Rustė su Erendira abidvi užtemps mane bendrom jėgom Išgėriau nuo skausmo tabletką, jau ir atleidžia, iki vakaro išgyvensiu o ten jau ir pas gydytoją papulsiu. Manau rytoj jau bus viskas normaliai, o savaitgalį save palepinsiu ir pirmadienį vėl jau straksėsiu kaip kikilis
Uch, įkvėpimas kažkos užpuolė, kad tiek pripyliau
Griksius žiūri kačių TV pas tėvukus
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 11, 08:23)
Labas rytas
Vilkra - laikome sumegztas uodegas ir tikime toliau Ir man net akyse praskaidrėjo nuo geros žinios Daug, daug linkėjimų Leslei
O man vat ėmė ir klubas "atsikabino" Jaučiu čia obuolių skynimo pasekmė lygtais jutau kažką savaitės pradžioje bet vat žiopliukė, neatkreipiau dėmesio, o vakar vakare bandžiau stryktelėti nuo sofos ir ups Eisiu šiandie vakare pas gydytoją nes vistik savaitgalis ant nosies ir pasigydysiu ir pailsinsiu koją
Vilkra - laikome sumegztas uodegas ir tikime toliau Ir man net akyse praskaidrėjo nuo geros žinios Daug, daug linkėjimų Leslei
O man vat ėmė ir klubas "atsikabino" Jaučiu čia obuolių skynimo pasekmė lygtais jutau kažką savaitės pradžioje bet vat žiopliukė, neatkreipiau dėmesio, o vakar vakare bandžiau stryktelėti nuo sofos ir ups Eisiu šiandie vakare pas gydytoją nes vistik savaitgalis ant nosies ir pasigydysiu ir pailsinsiu koją
Laikome kumštukus už Leslę. Vilkra, tikrai pradžiuginai.
Magnuna, katukų nemoku gydyt, bet klubo atsikabinimą moku. Jei nepateksi pas gydytoją, suk man, padėsiu.
Erode - ačiū turėjau tave omeny, jei ką būčiau prašiusis pagalbos, bet man šiandien matyt sėkminga diena - gavau patį patogiausią laiką pas savo gydytoją Bet visitek labai ačiū - smagu turėti užnugarį ekstra atvejui Iš tiesų mūsų tema - tikri namai