Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

Vilkra stiprybes ir svekatos Leslei, deja ir as siuo metu negaliu prisidet verysad.gif
Atsakyti
o as mb papasakojau situacija su pilkium Čiaku, tai sake, nu dzin imam i vonia. net negalvojau kad pasiulys, bet matos, kad vis delto jam krito jis i aki, nes kai pagavom sake, kad labai grazus

Vilkra, lauksim ziniu
Atsakyti
Saldžių sapnų visoms tetoms 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 10, 21:22)
Erode, greitis, savarankiškumas, atsakomybė- viskas ateis sūneliui su laiku. Atsimenu, kaip kažkada savo pirmokėlį būdavo pažadinu, nueinu virtuvėje pusryčių gaminti, grįžusi randu vaikiną su viena kojine ir triūsikais miegantį į lovą galvą įrėmusį. Arba- klasėje vaikai persiaudavo į basutes, tai nežinau kiek kartų žiemą namo grįžo per sniegą su tom basutėm. Apie ateivių pagrobtas kūno kultūros aprangas aš jau nešneku.  mirksiukas.gif  Kai jaunėlis buvo 10metis, paprašiau ateiti supjaustyti salotas, kol gaminau pietus, tai vaikinas pasipiktinęs pareiškė:" Kodėl mūsų namuose visi viską turi patys pasidaryti, va jau ir valgyti turiu pasidaryt, tai kas toliau??? reikės pačiam ir pinigus užsidirbt???".  doh.gif
Džiaugiuosi dėl Rikio, gal jau turės savus žmones  biggrin.gif

Ir aš laikau kumštukus už abu brolius, dabar imčiau tik abu, nes žinau, kad vienai katei liūdna.

Apie ateivių pagrobtą kūno kultūros aprangą labai patiko... thumbup.gif
Bet pasipiktinimas dėl uždirbamų pinigų... Nu jochaidi... unsure.gif g.gif blink.gif Bet nesupranta...
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2014 09 10, 22:02)
Vilkra,o kaip ji jaučiasi?Gal nors trupinėlį geriau po lašelinės?
Aš turiu FOHOW firmos skysto kordicepso su pasibaigusiu galiojimo laiku,gal reikia pabandyti jį girdyti,juk blogiausia kas gali nutikti ,kad neveiks,bet gal veiks ir pagerės ,žmonėms gi,superpadeda nuo visokių kvarabų,ir skystą švirkštu sugirdyti tikriausiai išeitų,kaip manote ,merginos?

Kordicepsas tai augalinis antibiotikas iš kinietiško grybo cordyceps

Pritarčiau tokiam pasirinkimui, kordicepsas labai tiktų.
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2014 09 10, 22:48)
Saldžių sapnų visoms tetoms 4u.gif

kaip miela wub.gif pas mane geriausiu atveju uzpakaliais susiglaude miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2014 09 10, 22:02)
Vilkra,o kaip ji jaučiasi?Gal nors trupinėlį geriau po lašelinės?

QUOTE(Tuomce @ 2014 09 10, 22:48)
Vilkra, lauksim ziniu

Po lašalinės daug geriau. DAUG. Bijau dar džiaugtis tik konstatuoju faktus. Gydytoja sakė, kad niekur ji iš savo kartoninio namuko neis. Naktį būta ir ant stalo. Neėda. Bet naktiniairimti reikaliukai jau panašūs į reikaliukus, o ne į balą.. pasitiko prie virtuvės durų... Ir ir.... topsecret.gif girdėjau kaip MB atsikėlęs su ja šnekėjosi.. ką šnekėjo negirdėjau...

dabar va- bandau išsiaiškinti ( atsiminti niekaip nepavyksta), kur Leslei "Elitan" leisti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 rugsėjo 2014 - 05:38
O kaip praskaidrino nuotaika Vilkros rytinis komentaras. Tyliai dziaugiuos ir as 4u.gif
Parasyk I AZ savo saskaita, pervesiu trupiniuką 4u.gif

Laba ryta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 11 rugsėjo 2014 - 06:31
Labas rytas 4u.gif

Visai gražus man Vikkros postas thumbup.gif

Vilkra, jei neprisimeni, kur leisti, visad gali leist po oda... Rut net nošpa renciui ten leidžia, nes raumenini nepavyksta ir baisu jai ir labiau kaunasi Runcius... gydytoja sakė (ir Zundytė), kad tiks ir po oda...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 09 11, 05:37)
Po lašalinės daug geriau. DAUG. Bijau dar džiaugtis tik konstatuoju faktus. Gydytoja sakė, kad niekur ji iš savo kartoninio namuko neis. Naktį būta ir ant stalo. Neėda. Bet naktiniairimti reikaliukai jau panašūs į reikaliukus, o ne į balą..  pasitiko prie virtuvės durų... Ir ir.... topsecret.gif girdėjau kaip MB atsikėlęs su ja šnekėjosi.. ką šnekėjo negirdėjau...

dabar va- bandau išsiaiškinti ( atsiminti niekaip nepavyksta), kur Leslei "Elitan" leisti.. g.gif

Vilija,parašyk savo tel ir adresą,atvešiu tą kordycepsą Leslei,naują telefoną įsigijau-visi tel.numeriai senąjame liko doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vilkra - laikome sumegztas uodegas ir tikime toliau 4u.gif Ir man net akyse praskaidrėjo nuo geros žinios smile.gif Daug, daug linkėjimų Leslei 4u.gif
O man vat ėmė ir klubas "atsikabino" blink.gif doh.gif Jaučiu čia obuolių skynimo pasekmė doh.gif lygtais jutau kažką savaitės pradžioje bet vat žiopliukė, neatkreipiau dėmesio, o vakar vakare bandžiau stryktelėti nuo sofos ir ups unsure.gif Eisiu šiandie vakare pas gydytoją nes vistik savaitgalis ant nosies ir pasigydysiu ir pailsinsiu koją smile.gif
Erendira - pervažiau kaip tik Ankakalnį - visur viskas užkišta, aišku dabar visus stovi mašinos tų, kurei dar į darbą neišvažiavo, o per pietus jau kiti stovės. Taigis, kaip pavyks taip ir pastatysim mašiniukus, o po to susireguliuosim smile.gif
Broliukai rainiukai kaip jaukiai susiglaudę miega wub.gif Meduoliukui sveikatos balionas 4u.gif
Aist pasakojimas apie sūnelio rengimosi ypatybes thumbup.gif man labai priminė iš vaikystės mano jaunesnio brolio rengimo procesą kai jis ėjo į pirmą klasę biggrin.gif Man tai niekada nebuvo problemos anksti keltis, o vat brolį tai pusiau miegantį rengdavo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, tik pajungiau PC ir iš karto čia, ne slabai laukiau žinių apie Leslę.

Ar kas žinote kokia šio vardo reikšmė?

Kilmė: Leslė yra keltų kilmės vardas.
Trumpa reikšmė: „gimęs senoje tvirtovėje“.

Vadinasi, kunigaikštiškos kilmės, pasveiks, juk melyno kraujo cool.gif

--------------

Maukiu kavą ir eisiu tvarkytis, nors truputį...juk pas Ausių, Ozį ir Tigą audiencija šiandien - Erendira su Magnuna atvažiuoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas ūkanotas rytas biggrin.gif

Vilkra iš pačio ryto nebloga žinia , tikrai nuotaika pagerėjo, o tai skubėjau iš pačio ryto darbe jungti kompą ir žiūrėt kokios naujienos. Laikykitės, siunčiu daug teigiamų minčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Magnuna sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O jau broliukai rainiukai fainuoliai, gal jau atras savo namučius, to ir linkiu. Bet kaip supratau kol kas tik vienu susidomėjo. O taip abu kartu gražiai žiūrisi, būtų smagu, kad galėtų abu kartu ir gyventi.
Atsakyti