Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 16:56)

sėdžiu laukiu skambučio ir ausyse skamba- "Ką padarėt vienam iš mažiausiųjų brolių, Tą padarėte man"....

Vilkra,tikra tiesa...manau ,kad už kiekvieną savo darbą ,atlygį gausim jau ten,laikykis,apkabinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilkra stiprybės 4u.gif 4u.gif
Labai tikiuosi, kad Leslė pasveiks 4u.gif 4u.gif

Pas mane ką tik buvo Rikio apžiūrėt, patiko, sakė norėtų pasiimti smile.gif
Gal jau surado savo namučius, jei tik nepersigalvos..
Tikis irgi patiko biggrin.gif
Atsakyti
Smagu girdėti thumbup.gif gal pavyks ir Tikiui rasti šeimininkus. O kaip Meduolio sveikatėlė ?

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Retokas aš čia svečias... blush2.gif
Na,bet matau,kad Dinka jau pasakė... ax.gif
Tai galiu prisipažint,kad namie yra laikini du gyventojai... broliukas su sesute... Kolkas dar abu vonioje įkurdinti... slepiasi... bailiukai... Bet pastebėjau,kad abu buvo išlindę... per duris apsiuosto su maniškiais... smile.gif

Vikros Leslėj daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kad tik pasveiktų mažiukė...

Ir visiem kitiem ūsuotukam po 4u.gif
Atsakyti
Renatelexx, manau neapsigalvos, jaunus berniokus nužiūrėtus retas kas apsigalvoja nebeimt smile.gif

Pas mane irgi pirmą kart buvo Katios pažiūrėt, tai nelabai jos daug ir pamatė.. kai tik išejo, Katia vėl aplink mane glaustės biggrin.gif bus sunku rast jai namus, arba pastoviai reikia, kad kas į svečius ateidinėtų.. o Bugi tai išvis drąsi pasidarius- anksčiau ant šaldytuvo slpėpdavos, o dabar pati jau ateina apuostyti kas atėjo.. visi ją pamato ir pamiršta ko atėję doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 10, 21:06)
... o Bugi tai išvis drąsi pasidarius- anksčiau ant šaldytuvo slpėpdavos, o dabar pati jau ateina apuostyti kas atėjo.. visi ją pamato ir pamiršta ko atėję  doh.gif

Daryk išvadas biggrin.gif paslėpk savo pilkes , kai kas ateis rinktis dovanojamų lotuliukas.gif
Betgi dėl to kad baili, tai nemanau kad trūkumas, nes priprastų namuose. Mano Sniegės beveik niekas nematydavo, nes iš kart pasislėpdavo, o man buvo pati mieliausia wub.gif Ko gero Katiuša liks pas tave...
Atsakyti
vilkra, laikykis 4u.gif Stenkis nepergyvent dėl to, ko negali pakeisti.
rariuko baltas ir ryžas katuliai labai jaukiai atsipalaidavę biggrin.gif
Kivio pelių sultinukas lotuliukas.gif ir balų karaliaus voliojimasis thumbup.gif
Magnunos peliautojų ir špokautojo aprašymas prajuokino bigsmile.gif a, ir dar Imperatoriaus nuotykiai su tinkleliu biggrin.gif
Erode, greitis, savarankiškumas, atsakomybė- viskas ateis sūneliui su laiku. Atsimenu, kaip kažkada savo pirmokėlį būdavo pažadinu, nueinu virtuvėje pusryčių gaminti, grįžusi randu vaikiną su viena kojine ir triūsikais miegantį į lovą galvą įrėmusį. Arba- klasėje vaikai persiaudavo į basutes, tai nežinau kiek kartų žiemą namo grįžo per sniegą su tom basutėm. Apie ateivių pagrobtas kūno kultūros aprangas aš jau nešneku. mirksiukas.gif Kai jaunėlis buvo 10metis, paprašiau ateiti supjaustyti salotas, kol gaminau pietus, tai vaikinas pasipiktinęs pareiškė:" Kodėl mūsų namuose visi viską turi patys pasidaryti, va jau ir valgyti turiu pasidaryt, tai kas toliau??? reikės pačiam ir pinigus užsidirbt???". doh.gif
Džiaugiuosi dėl Rikio, gal jau turės savus žmones biggrin.gif
Atsakyti
Leslę parsivežiau. Ryt dirbsiu veterinare...Gi svajojau visą vaikystę dirbti šį darbą. kad tik pavyktų. Kad tik pavyktų.. unsure.gif
Atsakyti
stiprybės Vilkrai su Lesle 4u.gif visą dieną mintys vien tik apie tai sukosi verysad.gif deja, prisidėt niekuo negaliu, bet siunčiu daug daug daug teigiamų minčių smile.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū visoms visoms- ir už gerą žodį, ir už geras mintis ir už finansinę paramą.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilkra,o kaip ji jaučiasi?Gal nors trupinėlį geriau po lašelinės?
Aš turiu FOHOW firmos skysto kordicepso su pasibaigusiu galiojimo laiku,gal reikia pabandyti jį girdyti,juk blogiausia kas gali nutikti ,kad neveiks,bet gal veiks ir pagerės ,žmonėms gi,superpadeda nuo visokių kvarabų,ir skystą švirkštu sugirdyti tikriausiai išeitų,kaip manote ,merginos?

Kordicepsas tai augalinis antibiotikas iš kinietiško grybo cordyceps
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 10 rugsėjo 2014 - 21:03
QUOTE(Vidam @ 2014 09 10, 20:19)
Smagu girdėti thumbup.gif  gal pavyks ir Tikiui rasti šeimininkus. O kaip Meduolio sveikatėlė ?

Meduoliui, lyg ir šiek tiek geriau, šiandien žaidė kažkiek, jau linksmesnis, gal viskas susitvarkys.. g.gif

Atsakyti