Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Mūsų katytės ir katinėliai~~~

QUOTE(vilkra @ 2014 09 10, 15:47)
Merginos- Ačiū. Jokia klinika jos nepriima- deja verysad.gif  bet statysim kateterį- imsim lašelines- aš lakstysiu ir ją dabosiu bute. Na- turi ji išsikaparnoti. Tiesiog privalo

Kodėl nepriima? Karantinas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 15:50)
Kodėl nepriima? Karantinas?  unsure.gif

Bijo maro užkrato, ką tik apsivalė, bijo Gliuką užkrėsti, jis šviežiai paskiepytas....
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 16:00)
Bijo maro užkrato, ką tik apsivalė, bijo Gliuką užkrėsti, jis šviežiai paskiepytas....

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jėzau...
Bet tai gal galėtų tada pažiūrėt atvažiuot nors kas II dieną?
Atsakyti
Parašysiu vietoj Vilkrpos, manau nesupyks. Veterinarė daug šansų nedavė (bet ji nematė dar katytės) Mes su Vilkra pakalbėjom, aš pasakiau ką aš daryčiau ir Vilkra nusprendė, neužilgo veža Leslę, pastatys lašinę, sulašins viską kas priklauso, kateterį paliks, duos viską su savim ką reikia lašinti..... ir tada keliaus mažylė arba pas šeimą, arba pas Vilkra, kaip ten jau pavyks sustyguoti......ir laikysim visi uodegas sumezgę, jei Leslė kovotoja turės išsikapstyti, kuo labai labai jai linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 16:16)
Parašysiu vietoj Vilkrpos, manau nesupyks. Veterinarė daug šansų nedavė (bet ji nematė dar katytės) Mes su Vilkra pakalbėjom, aš pasakiau ką aš daryčiau ir Vilkra nusprendė, neužilgo veža Leslę, pastatys lašinę, sulašins viską kas priklauso, kateterį paliks, duos viską su savim ką reikia lašinti..... ir tada keliaus mažylė arba pas šeimą, arba pas Vilkra, kaip ten jau pavyks sustyguoti......ir laikysim visi uodegas sumezgę, jei Leslė kovotoja turės išsikapstyti, kuo labai labai jai linkiu 4u.gif

Visąlaik galvojasi, kodėl žmogui geram kraunama tiek daug.
Kad atlaikytume?

STiprybės ir Vilkrai, ir Leslei.
Apkabinu.
console.gif
Atsakyti
Erode krauna tam kas neša, deja toks gyvenimas, o mes tikėsim
Šiandien Sandrai pristatysiu kompanijos...turės ką veikti biggrin.gif ryt su suskiuke (niekaip vaikui vardo neišrenku) pas vetus.... man jau trūksta paroj valandų.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 10, 15:33)
Visąlaik galvojasi, kodėl žmogui geram kraunama tiek daug.
Kad atlaikytume?

Tikrai taip, kad būtume stipresni

Vilkra, prisidėti dabar negaliu, išanksto atsiprašau. Labai norisi Leslei ir jos šeimynėlei palinkėti stebuklo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 rugsėjo 2014 - 15:40
Tiga siunčia likėjimus Leslei, nes pati kovoja su ligom, kurios, panašu jau išsigandę bėga. Kitą savaitę važiuosim pas veterinarę, kuri įvertins būklę, gal jau ir baigėsi gydymas, teliks uodegos plaukus atsigauginti, nes šnypštimo metu, kai pasišiaušia, neišvaizdžiai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2014 09 10, 16:58)
Tiga siunčia likėjimus Leslei, nes pati kovoja su ligom, kurios, panašu jau išsigandę bėga. Kitą savaitę važiuosim pas veterinarę, kuri įvertins būklę, gal jau ir baigėsi gydymas, teliks uodegos plaukus atsigauginti, nes šnypštimo metu, kai pasišiaušia, neišvaizdžiai atrodo  lotuliukas.gif

Fainuolė.

Sveikatos visiems.

Bėgu savo bebentuko atsiimti iš prailgintos.
Atsakyti
sėkmės Leslei,ji turi išsikapanoti 4u.gif laikysim uodegas sumezgę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o pas mane irgi dydelis galvos skausmas, reikia rasti globa pilkiukui, nes jo sese ir brolis vel smarkiai sirguliuoja, o pilkiukas tik truputi ir veterinarai sako, kad ji reiktu atskirti, juolab kad tik keli plaukai vienoj vietoj sviete. reikai atskirti, kol jis nepradejo sirgti kaip ir kiti, jis gerokai stipresnis ir didesnis uz kitus, matyt motinos pienas dave savo. labai reikai atskiro kampo, kad ir nedidelio kur jį atskirai patalpinti be kntaktio su kitom katem. o bet taciau, kur man ji rasti.. plius kate irgi ne laukine, man nekyla ranka ja pagavus sterilizuot ir paleist atgal.. o del velgi nera kur.. zinau kad kvailas klausimas, bet gal pas kazka draugu ar giminiu tarpe atsirastu mazas kamputis pilkiui? 3 svaitem? o gal ir jo mamai kampas atsirastu? netureciau Katios bandyciau dar kazka galvot su mb sneket, o dabar.. mane jau irgi neviltis ima..

skyriau trupinuką Leslei, tikiuosi išsikapstys
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2014 09 10, 16:16)

Ačiū Diinka tau už visokeriopą paramą- stiprus Tu žmogus- tvirtai laikaisi ant kojų ir kitus sugebi paremti- o aš va pradėjau blaškytis kaip pamušalas vėjuje. Atsiprašau, kad nešnektelėjau ir išlėkiau- MB laukė- šaunu, kad sutiko pabūti vairuotoju.. dabar laukiu kada reiks parsivežti. Vešiu namo pas save.

ne į temą bet gal ir į temą:

sėdžiu laukiu skambučio ir ausyse skamba- "Ką padarėt vienam iš mažiausiųjų brolių, Tą padarėte man"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 10 rugsėjo 2014 - 17:10